Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ki nem várja hétvégére? Hogy...

Ki nem várja hétvégére? Hogy vagytok? Tesztelt már valaki?

Figyelt kérdés

Én vasárnapra nem várom. Tünetem semmi, kivéve,hogy a melleim nagyon fájnak, de ez mensi előtt is szokott lenni. Ma ellőttem egy 25-ös tesztet, ami persze neg. lett, csak gondoltam hátha most :)

Veletek mizu?

[link]

2012. aug. 17. 10:56
1 2 3
 21/24 A kérdező kommentje:

Sajnálom kedves sorstárs!

Nekem még mindig semmi, a hőm du-án 37,3-37,6 között ingázik, nem vagyok éhes, ideges, mint máskor mensi előtt. DE a tesztem (Maria Romed) du-áni vizeletből sajna neg. lett. Kicsit el vagyok keseredve, hogy lehet mégsem sikerült. Már ki kellett volna jönnie legalább egy kis halvány csíkocskának, nem? Szerintetek?

Kedves 8-as!

Egyébként neked mégegyszer is gratulálok és köszönöm a biztatást, akkor kicsit megnyugodtam :)

2012. aug. 21. 18:49
 22/24 anonim ***** válasza:
Kedves kérdező mi újság?
2012. aug. 24. 08:20
 23/24 A kérdező kommentje:
Köszi az érdeklődést, nagyon kedves vagy. Sajna két poz. teszt után megjött nagyon erősen, görcsök közepette. A mai tesztem pedig már full neg. Spontán vetélés volt az orvosom szerint. Talán majd leközelebb.
2012. aug. 28. 14:51
 24/24 jázmin80 válasza:
Én péntekre nem vártam..eddig még semmi..de teszt negatív lett.de a tünetek émelygés,puffadás,szúrkálás vannak szerintetek?
2013. febr. 10. 19:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!