Van olyan, akinek 3 nap késés után negatív lett a teszt, de pár nap múlva megismételte, és pozitívat tesztelt?
Figyelt kérdés
6-án kellett volna megjönnie.Ma csináltam egy tesztet,de negatív lett.2012. aug. 9. 12:44
1/11 anonim válasza:
32 napos ciklusnál a 41. napi teszt lett +. Addig minden második nap teszteltem totál negatívat. Szóval valami kósza peteérésem lehetett a 28. nap körül, amiből lett a kisfiam.
Drukkolok hogy neked is sikerüljön!
2/11 anonim válasza:
barátnőmnek kereken 14 nap után mutatta ki a teszt.
3/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm!:)Akkor még reménykedhetem.:)
2012. aug. 9. 12:49
4/11 A kérdező kommentje:
14 nap után???Hát remélem mihamarabb kimutatja majd a teszt,ha babás vagyok.Olyan nehéz várni....:)
2012. aug. 9. 12:51
5/11 anonim válasza:
Hajjaj, utána meg még milyen nehéz azt a kb. 8 hónapot kivárni??!! :-D (1. voltam)
6/11 A kérdező kommentje:
Hát gondolom olyankor alig várják a szülők,hogy a kezükben tartsák végre.:D
2012. aug. 9. 13:01
7/11 anonim válasza:
37. napon alig halványan de pozitív. Korábbiak negatívak!
8/11 A kérdező kommentje:
És neked hány napos ciklusnál volt ez?
2012. aug. 9. 14:08
9/11 anonim válasza:
30 napos ciklusnál a 41. napon lett pozi.
10/11 A kérdező kommentje:
Akkor még tényleg lehet nekem is pozitív.:)Reménykedem!:)
2012. aug. 9. 14:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!