Reménykedetek? Bíztassatok! 6 napja késik. Hőm és 36.9 és 37.2 között az elmúlt napokban. Eddig negatívok a tesztjeim. Állandóan pisilni kell. Részletek lent
Első vagyok!
Nyugodj meg egy kicsit, ne tesztelgess 2 naponta, mert ha mondjuk holnap megint negatív lesz, csak elkeseredsz :) Ráérsz. És nem muszáj pénteken dokihoz menni, hacsak nem mennél egyébként is, mert még úgysem fog semmit látni. Tudom, hogy milyen nehéz a várakozás, de lesz még benne részed bőven a 9 hónap alatt. Minden rendben lesz, gondolj erre. Hatalmas drukk mégegyszer :)
Dokihoz mindenképp megyek, mert 300 km-re van, (közben elköltöztem), és sokára tudnék újra menni. Aztán még az is lehet, hogy lát valamit... A teszttel meg.... Nem tudom, hogy kibírom-e, hogy ne csináljak. Egy év után ez a legjobb 6 napom...Amíg nem jön meg, addig bízom. És még egyszer nagyon köszi!
Remélem látni fogod, ha írok fejleményt. Azt valahogy be lehet állítani?
Szia. Megint első vagyok. Ne keseredj el. Gondolj arra, hogy új hónap-új remények. Addig is el tudtok menni apával egy felhőtlen nyaralásra, hátha az meghozza a gyümölcsét. ;)
Nekünk hála isten már sikerült, itt "kiabál" mellettem a 4hós kislányom. De mi is nagyon sokat vártunk rá, nagyon sok mindenen mentük keresztül. Nektek is sikerülni fog! Mióta próbálkoztok?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!