Magas a testhőm, lehetek babás? Vagy magas testhőn is
megjöhet?
Esély az megvan rá ha fent is marad a hőd, szerintem tesztelj egyet reggel és kiderül, remélem, hogy + lesz, halkan gratulálok... Majd írd meg az eredményt
2012. júl. 29. 20:23
Első vagyok szorítok neked nagyon:)
2012. júl. 29. 20:24
3/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm :) Ránk fér a szorítás :) Reggel kiderül, csak győzzem kivárni :)
Vagy később volt az ovud, és amiatt van még fent a hőd, vagy tényleg terhes vagy.
2012. júl. 29. 21:43
5/11 A kérdező kommentje:
Ma reggel lejjebb esett a hőm és negataívat teszteltem ami nekem fura mert én látok benne egy második csíkot, de az fehér... ilyet még sose láttam, mert ha negatív volt akkor az negatív volt. Na mindegy, ha nem jön meg akkor legközelebb csak pénteken tesztelek, mert ez már mérgesít. Rossz mindig csalódni.
Szia hát remélem hogy pénteken már szép erős + lesz, azt a fehér csíkot meg nem értem..De ha nem jött össze akkor se csüggedj el mert új hónap új lehetőségek... Azért én szorítok hogy legyen egy szép+..Én hétfőn fogok tesztelni és várom már azt a +. Ja amúgy első voltam.
2012. júl. 30. 09:03
7/11 A kérdező kommentje:
Helyzet változatlan, ma reggel sem lettem okosabb. Hőm annyi mint tegnap reggel 36,6 mensi sehol. Bal oldalt hasam hol belenyilal hol tompán fáj néha egész hasam, de jellemzőbb a bal oldal. Ma lenne nem vártam utolsó napja. Még mindig kétesélyes, de leghamarabb csütörtök reggel tesztelek. Drukk megy neked is hétfőre egy nagy pozihoz :)
Hát nekem is még mindig fent van a hőm 36,6 36,7, és nekem is leginkább a baloldalt vannak tompa fájásaim... Megy a drukk neked csütörtökre, szorítok... nekem még a hétfő odébb van de kivárom, amúgy vasárnapra nem várom merjek szombaton tesztelni?
2012. aug. 1. 07:13
9/11 A kérdező kommentje:
Sokat olvastam arról, hogy nem várt előtt egy nappal pozit tesztelt. De ehhez mindig hozzátartozott az erős cicifájás. Én a helyedben csak max a nemvárt harmadik napján tesztelnék. Nekem tegnap igaz megint nappali teszt volt...nem bírtam magammal még mindig negatív volt. De újabb furaság fájt eléggé a derekam, ami szintén nálam sose volt mensikor se. Ma reggel 36,5volt a hőm de az hajnalban 5körül, (7kor szoktam mérni) aztán visszaaludtam reggel 7kor 36,6volt és nemrég mikor újra keltem már 36,38 volt háromnegyed 8kor. Még mindig nem vagyok meggyőzve se arról, hogy nincs baba se arról, hogy van :S És most már 3 ismim is mondta hogy 2hónapis se mutatott a teszt semmit és volt akinek egész terhesség alatt negatív volt... én már holnap reggel se merek tesztelni félek a csalódástól...csak tudnám minek késik. Tegnap volt az utsó napja... Szerintetek merhetek még reménykedni?
Egyébként utsókám :) szurkolok, de te tudod mikor tesztelsz. Készülj fel rá, ha hamar akár csalódhatsz is :S és csak idegeskedni fogsz. Kitartás aztán neked is nagyon nagyon drukkolok :)
2012. aug. 6. 08:47
Kapcsolódó kérdések: