Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Magas a testhőm, lehetek...

Magas a testhőm, lehetek babás? Vagy magas testhőn is megjöhet?

Figyelt kérdés
Szóval a helyzetem: 3hónapig néztem a testhőm és megfigyeltem, hogy menstruáció előtt két nappal lesik és mikor 36.4 aznap megjön. Elmúlt hónapban nem néztem nem is foglalkoztam azzal hogy baba így baba úgy. Múlthéten mondom azért meglesem mikor kéne nem megjönnie :) most pénteken kellett volna de nem jött azóta se. Szal múlthéten elkezdtem nézegetni a testhőm csak, hoyg tudjam hol is tartok. nem emlékszem hogy voltak, de mértem ezeket: 36.7 - 36.8 - egyszer 36.6 - 37.1 - 37.0 - és ma reggel is 37.0 volt jelzem, hoyg az elmúlt ciklusaim során egyszer sem értem el a 37.0-t és a 36.9 is csak az egyik ciklusom alatt kétszer. Lehetek babás? Egy hete fáradékony vagyok úgy érzem magam mintha meglennék fázva persze orrfújás meg ilyenek nélkül. Pénteken az esedékes napon egyszer görcsölt a pocim. Tegnap és ma meg csak bal oldalt szurkált a pocim illetve a petefészkem, ha jól érzem. de az egész nap hol jobban hol néha abba marad. Enyhe átlátszó folyásom van olyan mintha meg akarnék jönni. Teszteltem egyet ma, de nem reggeliből és nega lett. Nagyon szeretnénk babát. Van remény? Van rá esély hogy holnap reggel egy másik tesztel legalább egy halványat teszteljek, ha reggel is marad a magasabb hőm?

2012. júl. 29. 19:46
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:
Sajnos, a hatodik napon megjöttem :S Korai volt még a remény...mindenesetre akkor is fura volt minden abban a hat napban, sose tapasztaltam ilyet, szal azért jogos volt a reménykedésem :) Mindenkinek sok szerencsét a babócát tervez :)
2012. aug. 7. 07:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!