Magas prolaktin mivel csökkenthető? Homeopátiás vagy természetes dolgok is érdekelnek! Ha rendeződik lehet baba? Esett már valaki magas PRL-nal teherbe?
www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__teherbeeses__3230285-magas-a-prolaktin-szintem-ertek738-ez-akadalya-a-teherbeesesnek-a-tsh-m-mar-
Ha jol sejtem ezt a kerdest is te tetted fel. szerintem teljesen korrekt valaszokat kaptal, leirtak, hogy ilyen magas ertekkel nem lehet teherbe esni, de ha sikerul is, a veteles kockazata nagyon magas. ennel tobbet senki se tud mondani, meg akkor se ha meg 3szor felteszed a kerdest. viszont ahogy irtak is, erdemes lenn IR-re is kivizsgaltatni magadat, mert lehet, hogy ez is gond, foleg ha a pajzsmirigyeddel is volt problema.
Szia!
A magas prolaktinra én Bromot kaptam, mellette Barátcserjét szedtem és a következő hónapban (most) sikerült is a baba. Te nem kaptál rá Bromot? Nekem már 1 hónap Letrox és Bromo után jók lettek az értékeim, sőt a Bromoból eleinte reggel-este 1-et szedtem, 1 hónap után már elég volt a fél-fél is.
Ha ezek jók lesznek, bármikor jöhet a baba is.
Szia!
Nekem 670 körül volt az értékem és felírták a Bromocripint, napi 1/2 szemet kell szednem. Az értékem már a következő hónapban lement a referenciatartomány felére.
A Premenset nem használtam, még régen volt a Zafír barátcserje kapszula, ugyanaz a hatóanyag elvileg mind a kettőben, de az nekem semmit nem használt, csak kitolta a ciklusom pár nappal.
Most tartok a 4. havi Bromo szedésnél és 2,5 év után úgy tűnik, van két pozi tesztem :), remélem velünk marad a kicsi baba.
Ezt azért írtam le, mert jók a homeós bogyók, de én kérném helyedben a Bromot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!