Prolaktin szint csökkentésére van természetes módszer is vagy csak a Bromocriptin?
sem a Premens sem pedig a Cefarnom NEM HOMEOPÁTIÁS bogyók, hanem az OGYI által törzskönyvezésre került GYÓGYSZER! A félreértések elkerülése végett!
Indikációja a PMS tüneteinek csökkentése, és a Cefanorm valóban normalizálja az emelkedett prolaktin szintet, hozzá kell tenni, hogy egyes esetekben. Hogy mik ezek az egyes esetek azokat a kezelőorvos hivatott megitélni!
első voltam
Jól van, lehet, hogy pontatlan voltam...de fél évig szedtem barátcserjét, mert csak azt láttam, hogy nincs peteérésem, aztán elmentem dokihoz, ő elküldött hormonvizsgálatra ahol kiderült, hogy magas a prolaktinom. Azóta Bromo-t szedek, a hormonszintem azóta normális, de ha abbahagyom a gyógyszert, akkor visszaugrik az első vérvétel eredményének a szintjére. Én csak ebből következtettem erre, vmint a nőgyógyászom is ezt mondta és egy olyan doki is ezt állította, aki nagyon nem gyógyszerpárti.
Persze nem mondom, hogy nem lehetnek kivételek, de nálam nem használt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!