Ma voltam dokinál, és azt mondta azért nem jött össze eddig a baba, mert magas a prolaktin szintem. Bromocriptin tbl. írt fel. Milyen természetes szer van a prolaktin szint csökkentésére? Tea v. hasonló?
A mensim már 1 hete késik, van pár tünetem is, de a keddi tesztem neg. lett (ill. lehet hogy volt ott másik csík is, de sztem már beképzelem)
Holnap azért tesztelek megint.
Nos szia!
Én másfél évig magas prolaktinnel éltem, mindenféle homeos izét szedtem...nem lett baba..
Tanulmányozni kezdtem a prolaktinre vonatkozo dolgokat,így jutottam el ahhoz a dokihoz, aki felírta a bromot--és beszedtem 6 hónapig, most 22 hetes terhes vagyok!
A prolaktin egy hormon, hormontermelést pedig nem lehet gyógykészítménnyel szabályozni, ezért muszály a tabletta.
Mellé szedtem e vitamint és ittam az ezüst-kolloidot, talán az is segített.
Ha babát szeretnél szedd csak be, mert nem kell sokáig szedni és aztán már soha.
A mensi a magas prolaktinszint miatt is késhet, de remélem baba van és nincs szükség tablettára, bár a bromo-t a 12. hétig ajánlják.
Szia!
Voltál vérvizsgálaton, úgy állapították meg a magas prolaktin szintet? Csak azért kérdezem, mert én most voltam vérvételen, szintén prolaktin miatt. Remélem nekem is írnak fel valamit. Azt olvastam, az a gyógyszer nagyon jó, szedd nyugodtan, és rendbe lesz minden! :) Szorítok, hogy hamar babás légy!
Sziasztok! Köszönöm mindenkinek a válaszát!
Szóval nem akarom elkiabálni, de a mai tesztem már poz.lett!!!!
Amúgy vérvizsgálat volt igen, kb. 2 hónapja. A doki tegnap nem vizsgált meg, mert a Kaáliban voltunk, és az eredmények megbeszélésére mentünk. Mondtam neki, hogy késik, de nem igazán érdekelte. Hétvégén megyek a rendes nőgyógyászomhoz, ő majd megmondja a frankót :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!