Szerintetek?! mutatnátok nekem olyan görbéket ami hasonló és baba lett belőlle, vagy esetleg már teljesen lemondtatok a hónapról és mégis.
2011. okt. 15. 10:30
1/23 A kérdező kommentje:
a piros azért piros mert szerintem ott volt peteérésem és csak hogy kiemeljem.
2011. okt. 15. 10:31
2/23 anonim válasza:
Miből gondolod, hogy akkor volt?? A méhszáj miatt??,
3/23 anonim válasza:
Szerintem is 6 nappal később volt, mint ahogy bejelölte. Pár nap múlva csinálj egy tesztet, és kiderül.
4/23 A kérdező kommentje:
az a baj hogy fáj a fejem már lehet hogy megjön hétfőn vagy kedden. sajna
de azért ha valakinek van olyan görbe ami mégis baba lett, ugy megnézném.
és köszi a válaszokat.
ja és azért gondolom mert akkor fájt is a hasam meg valahogy azt nagyon korainak tartottam amikorra behúzta, de persze lehet.. :)
2011. okt. 16. 20:08
6/23 A kérdező kommentje:
húha! kedves utolsó látom 29 napon teszteltél, nem sokat vártál vele, meg elég cikcakkos a görbéd, de jó hogy baba lett belőle. gratula. akkor még én is reménykedhetek?!
ez a mai állás, csak az a baj hogy kicsit üresnek érzem magam tehát még véletlenül sem érzem ugy hogy terhes lennék,
2011. okt. 17. 15:14
8/23 anonim válasza:
nem akarlak elkeseríteni de valószínű hogy megjön a mensid. nekem is ilyen volt de ha terhes lennél szerintem emelkednie kéne még. ha szeretnéd belinkelem az enyém, így nézett ki nekem is.
9/23 A kérdező kommentje:
megmutatod?
2011. okt. 19. 13:13
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!