Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Szerintetek?! mutatnátok...

Szerintetek?! mutatnátok nekem olyan görbéket ami hasonló és baba lett belőlle, vagy esetleg már teljesen lemondtatok a hónapról és mégis.

Figyelt kérdés
[link]
2011. okt. 15. 10:30
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:

Szia!

Nekem volt egyszer ilyen hasmenésem! Sürgősen menj vele orvoshoz mert kiszáradhatsz! Én már vizet f..m, az ügyeleten azonnal infúzióra kötöttek. Nekem kiderült, hogy Szalmonella volt!

2011. okt. 20. 20:24
 22/23 anonim ***** válasza:

Jah utolsó voltam megint, ezt csak azért írtam le, mert nem hinném, hogy az erős hasmenés terhességi tünet lenne!

Ettől függetlenül még szurkolok neked! Írj hogy mi volt!

Puszi

2011. okt. 20. 20:25
 23/23 A kérdező kommentje:

szia/sziasztok.

hát igen tudom hogy a hasmenés nem terhességi tünet, ráadásul hülye egészségügyis vagyok ugyhogy kikezeltem magam, és igen a kiszáradás szélén álltam, de megoldottam. :(

és igen reggelre ugy megjött hogy csak na!! öröm volt érezni és nézni :( :(

ez van, azt hiszem eldöntöttem nem is fogok hőt vezetni ebben a hónapban meg semmi lesz ami lesz alapon...

de legalább megtudtam az előző görbémből hogy igen majdnem ráhibáztam nem akkor mikor bejelöltem hanem két nappal utánna 17 én volt ovum és igy tényleg érthető hogy lemaradtunk róla, ez azért feldob hogy kezdem egész jól kiismerni a testem, ugyhogy nincs elkeseredés!!!csak fáj a pocim, de már ez istenes.

2011. okt. 21. 08:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!