Állítólag magasabba prolaktin szintem. Lehet h ezért nem jön a baba? Milyen módszereket tudtok prolaktinszint csökkentésére? Minden megoldás érdekel. Esetleg van még valaki hasonló helyzetben? :S
Szia!
Kimondottan én nem tudok neked segíteni, de eszembe jutott, hogy amikor született a kislányom akkor volt a szobában egy csajszi aki mesélte, hogy nekik két évig nem jött a baba majd kiderült, hogy magas a prolaktin szintje,valamilyen gyógyszert kellett szednie, ez helyre állította és pár hónapra babás lett.Sajnos csak ennyit tudok,na meg, hogy orvosról orvosra jártak mire egyáltalán komolyan foglalkoztak velük.
Sok sikert a babához!
Szia!
Nekem missed ab-om volt 9 hetesen.Kiderült magas volt a prolaktinom,kb 900.
Ez 1 éve volt,akkor szedtem gyógyszert majd lement 130-ra,azóta nem sikerült még a baba! :(
1 hónapja újra doki,és kiderült megint magas,majdnem 1000.
Újra gyógyszer!De már nem szabad abba hagyni!Ha jön a baba akkor is szedni kell majd a 12.hétig!
A tiéd tényleg nem vészes,de lehet kapsz rá gyógyszert mert az is lehet,hogy azért nem sikerül.
Bromocriptin rá a megoldás!
www.hipofizis.hu
Nagyon jó információkat tartalmaz. Bemásoltam volna neked, de elég hosszú.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!