Állítólag magasabba prolaktin szintem. Lehet h ezért nem jön a baba? Milyen módszereket tudtok prolaktinszint csökkentésére? Minden megoldás érdekel. Esetleg van még valaki hasonló helyzetben? :S
Figyelt kérdés
2010. máj. 21. 19:42
11/14 anonim válasza:
22:27-es vagyok.
Szedtem 3 doboz barátcserjét,de az nem vitte le,pedig arra is jónak kellene lenni.
Amikor először elkezdtem szedni akkor 2 dobozt fogyasztottam el,akkor ment le 130-ra.
Fél évig semmit nem szedtem csak a barátcserjét.Most májusban újra doki és kiderült,hogy majdnem 1000.
2 hét gyógyszerszedés után újra 130.
De folyamatosan szedni kell+MR vizsgálat vár rám mert váladékozás még a mai napig is észlelhető a melleimben.
Kívánom,hogy neked is mihamarabb sikerüljön a baba.
Egyébként a hormoneredményeim tökéletesen,párom eredménye tökéletes és mégsem sikerül...
üdv
12/14 A kérdező kommentje:
Igen én is azt hallottam hogy a barátcserje jó erre.Legjobb lesz ha visszamegyek az orvoshoz és majd megmondja mi legyen.Ezenkívül nálam s minden ok páromnál is.Ez olyan rossz.Nem voltál még átjárhatóságin??
2010. máj. 24. 21:29
13/14 anonim válasza:
Szia!
Csütörtökön megyek vissza dokihoz az eredményekkel és akkor mondja meg,hogy mi következik!Lehet átjárhatósági,mert erről is beszélt! :)
14/14 A kérdező kommentje:
Na akkor szorítok neked:) Én lehet h a köv. hónapban bevállalom az átjárhatóságit.Magánrendelésre mész? Mert nekem úgy elég drágán csinálják meg:S
2010. máj. 25. 22:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!