Neg. Lett az X-epil tesztem. Lehet még poz. Belőle? Miért ilyen egyenes a görbém? Lett valakinek hasonló görbével poz. Tesztj? Görbe lennt.
A lutealis fázisom 12 nap, szerintem ma kellett volna megjönnie. Semmi tünetem nincsen (hasfájásom sincs,pedig az mindig szokott lenni előtte kb. 3 nappal már), a hőm nemigen szokott ilyen magasan lenni. Segítenétek?
SZIA
kezet foghatunk! szintén zenész, megállt mint a cövek ma kéne megjönnie de semmi jele. 36.9 en áll napok óta.
Megmutatod? Szívesen megnézném.
Nem tudom te hogy bírod, de én teljesen kész vagyok, már nem bírok magammal, hogy mi van? Annyira szeretnénk már :))
Nekem is negatív lett az x-epil, 1 napja késett, amikor azzal teszteltem. Aztán őszintén megmondom, el is felejtettem, 13 napja késett amikor pozit teszteltem. Az x-epil akkor is negatív volt.. 26hkm:)
Úgyhogy kitartás:)
Köszönöm, akkor még reménykedek én is egy kicsit.
Neked pedig gratulálok, remélem minden ok veletek :)
Szerintem nagyon biztató a görbéd és te már a 14 napon vagy,ha jól látom. Ma nem teszteltél egyet?
Csak azt nem tudom, hogy mitől van ez az egyenes szakasz. Nézegetem a babatervezok.otthona.net-en a példa görbéket, de nemigen találtam ilyeneket. Lehet nem jelent jót?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!