Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » PÉ óta mindjárt megjön érzésbő...

PÉ óta mindjárt megjön érzésből lett már valakinek baba?

Figyelt kérdés
A görbém szép 37,0-37,2, voltunk is együtt jókor, de azóta folyton mindjárt megjön érzésem van. Most vagyok a 7. napon a PÉ óta. Volt már valaki, akinek így is sikerült?
2011. okt. 26. 09:55
 1/10 anonim ***** válasza:

nekem is enyhén görcsölgetett a hasam.biztos voltam benne,hogy hamarosan megjön-még vettem tampont is. aztán amikor késett 2napot akkor teszteltem és alig akartam elhinni,hogy babát várok..

Szóval: még bármi lehet a dologból.

2011. okt. 26. 10:02
 2/10 anonim ***** válasza:
Igen, lett.
2011. okt. 26. 10:05
 3/10 A kérdező kommentje:
Nekem nem görcsöl, hanem olyan érdekesen csak "érzem a hasam alját" érzésem van. Olyan kis fájdalom "fuvallat". Ejj, de költői voltam ..
2011. okt. 26. 10:14
 4/10 anonim ***** válasza:
Nov 2-re nem várod? Én igen, és én is érzem a hasam alját tegnap óta. De az az érdekes, hogy nekem megint van folyásom. Nyúlós, tojásfehérjés. Nem értem. Nekem szinte mindig van valamilyen, csak az állaga picit más. Hol vizesebb, hol krémesebb.
2011. okt. 26. 13:30
 5/10 anonim ***** válasza:
Lehet belőle baba, de lehet, hogy nem lesz. Erre ne alapozz. Csak azért írom, mert én is mindig azt hiszem, hogy most fáj, és akkor tuti baba lesz, és nem. Egyszer terhes voltam, most 3 éves a fiam, na akkor fájt a hasam, barnáztam is a PÉ után egy héttel kezdődött, ha jól emlékszem. De azóta többször éreztem már nagyon hasonló érzéseket sima ciklus alatt is, és soha nem lettem azóta terhes, sajna.
2011. okt. 26. 13:56
 6/10 A kérdező kommentje:

13:30-nak. IGEEEEN! Én is november 2-re nem várom!

Nem képzelem be, általában sem vagyok az a beképzelős és nem teszem fel itt minden hónapban a kérdést, hogy terhes vagyok-e. Most viszont reménykedem, és NEM azt gondolom, hogy ha fáj a hasam, akkor baba lesz, hanem épp ellenkezőleg, nekem "fájdogál" a hasam, és attól tartok, hogy már nem lesz baba. Na, majd meglátjuk! :)

2011. okt. 26. 14:29
 7/10 anonim ***** válasza:

Én ugyanígy érzek, mint te. Fáj a hasam, a derekam is néha-néha. Ez már napok óta így tart.

Nőgyógyászomhoz el kellett mennem (más ok miatt) és ha ott voltam hát megnézett... azt mondta nagggyon (így hangsúlyozta :-) gyanús vagyok. :-)

Drukkolok neked!

2011. okt. 27. 08:04
 8/10 anonim ***** válasza:
Azóta mi van veled? Tünetek? Én ha köhögök, úgy érzem, hogy kiszakadnak a petefészkeim.
2011. okt. 28. 07:12
 9/10 A kérdező kommentje:
A helyzet változatlan. Már nem fájdogál, csak ritkán, mensinek nyoma sincs, persze, még korai is lenne. Ha nálam hétfő-keddig semmi, az már nagyon biztató, mert nekem általában 2-3 nap vérfolttal kezdődik. Tehát, lassan már "foltoznom" kellene. Várok ...
2011. okt. 28. 09:57
 10/10 anonim ***** válasza:
és mi lett kedves kérdezö? Ìrj mert fontos lenne,nekem is ilyen érzésem van....
2011. dec. 18. 22:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!