Inszem témában? Már volt kettő ( closti+ovetrill ), a jövő hónapban puregon injekció+ovetrill-lel csinálják. Sikerült így valakinek a baba? 1,5 éve próbálkozunk.
Tudom nehéz, de muszáj pozitívan!
Nekem nem sikerült a baba a 3 inszemből, azóta volt már egy sikertelen lombikunk is, novemberben megyünk a másodikra.
Szia!
Nekem is ebben a hónapban lesz inszemem puregonnal. Az elözö merionallal volt, sajna nem sikerült.
Mikor lesz az inszemed? Vagy már megvolt?
Én is szegedre járok. Ki a dokid?
Szia !
Én Molnár G.Bélához járok.A következő hónapban lesz az inszem, majd kb.15-n kell megjönnie és utána kezdjük a szurizást.Azt mondta a doki ez a kúra nem vékonyítja a nyálkahártyát, mint a clostys.Te kihez jársz?
Én Sikovanyecz Jánoshoz járok. Nekem annyiban másabb, hogy clostit szedek, majd puregon injekció és ovitrelle tüszörepesztönek.
Nekem a jövö héten lesz az inszemem, most vagyok a ciklus 9. napján és a 14.-15.en volt az elözö ciklusban is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!