Inszem témában? Már volt kettő ( closti+ovetrill ), a jövő hónapban puregon injekció+ovetrill-lel csinálják. Sikerült így valakinek a baba? 1,5 éve próbálkozunk.
Szia !
Ő is jó doki, azt hallottam.UH-t már csinált nekem, szimpi volt.Nekem nem tudom pontosan mikor lesz az inszem, mert kicsit fura most a szervezetem.Voltunk a párommal szerdán a dokinál, megnézett UH-n és képzeld a 17. napon 7,5 a nyálkahártyám, viszont peteérésem csak vasárnap lesz.Azt mondta, hogy nincs összhangban a petefészkem a méhemmel.Tök jó!Úgyhogy most várjuk, hogy mit tud még produkálni a testem.Ti mióta szeretnétek babát?
Szia!
Tök furcsa, hogy nincsenek összhangban. Ilyet még nem hallottam. De szerintem a puregon majd meghozza a hatását.
Nekem a 12. napon volt 7,5mm az endometrium, a 14. napon már 11mm es volt.
Nekünk van egy 3,5 éves kisfiunk, a kistesóra várunk már 2,5 éve.
Ti mióta szeretnétek babát?
Szia !
Igen, a doki is ezt mondta nekem, hogy ,a gyógyszer majd beállítja.
Szia!
Ma voltam uh-on, és csak 2 domináns tüszöm van. Mind2 oldalon 1-1. Elszomorított. A doki azt mondta, a szervezetemet megterhelte az elözö inszem, a rengeteg hormon, ki kellett volna hagynunk egy hónapot.
Azért remélem nem hiába lesz az egész...
Szerdán kell visszamennem uh-ra, mert még ezek is kicsik, de már a puregon is elfogyott :(
Igen, az kevés. Ez a 12. napon volt. A múlt hónapban a 11. napon 7 domináns tüszöm volt a jobb oldalon, a balon 1.
Majd meglátjuk holnap hova fejlödtek a tüszök.
A héthez képest biztos kevés :-)
Nekem meg csak egy van!Mondjuk most nem stimuláltak semmivel.Majd meglátjuk mit hoz a jövő hónap!Ha van valami változás, írok és várom a híreket felőled is !
Szia!
Szerdán ujra voltam uh-on, már 5 domináns tüszöm volt:)
Csütörtökön és pénteken megcsinálták az inszemet.
Most kaptam megtapadást segítö gyógyszert, aminek nagyon örülök.
Két hét és kiderül, hogy sikerült!
Szia !
Nagyon drukkolok neked és várom a + visszajelzést ! :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!