Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Inszem témában? Már volt...

Inszem témában? Már volt kettő ( closti+ovetrill ), a jövő hónapban puregon injekció+ovetrill-lel csinálják. Sikerült így valakinek a baba? 1,5 éve próbálkozunk.

Figyelt kérdés
2011. szept. 20. 07:53
1 2 3 4 5 6 7
 11/63 A kérdező kommentje:

Szia !

Ő is jó doki, azt hallottam.UH-t már csinált nekem, szimpi volt.Nekem nem tudom pontosan mikor lesz az inszem, mert kicsit fura most a szervezetem.Voltunk a párommal szerdán a dokinál, megnézett UH-n és képzeld a 17. napon 7,5 a nyálkahártyám, viszont peteérésem csak vasárnap lesz.Azt mondta, hogy nincs összhangban a petefészkem a méhemmel.Tök jó!Úgyhogy most várjuk, hogy mit tud még produkálni a testem.Ti mióta szeretnétek babát?

2011. okt. 8. 08:37
 12/63 anonim ***** válasza:

Szia!

Tök furcsa, hogy nincsenek összhangban. Ilyet még nem hallottam. De szerintem a puregon majd meghozza a hatását.

Nekem a 12. napon volt 7,5mm az endometrium, a 14. napon már 11mm es volt.

Nekünk van egy 3,5 éves kisfiunk, a kistesóra várunk már 2,5 éve.

Ti mióta szeretnétek babát?

2011. okt. 8. 13:23
 13/63 anonim ***** válasza:
Bocs, most láttam, h másfél éve próbálkoztok.
2011. okt. 8. 13:25
 14/63 A kérdező kommentje:

Szia !

Igen, a doki is ezt mondta nekem, hogy ,a gyógyszer majd beállítja.

2011. okt. 9. 16:09
 15/63 anonim ***** válasza:

Szia!

Ma voltam uh-on, és csak 2 domináns tüszöm van. Mind2 oldalon 1-1. Elszomorított. A doki azt mondta, a szervezetemet megterhelte az elözö inszem, a rengeteg hormon, ki kellett volna hagynunk egy hónapot.

Azért remélem nem hiába lesz az egész...

Szerdán kell visszamennem uh-ra, mert még ezek is kicsik, de már a puregon is elfogyott :(

2011. okt. 10. 19:25
 16/63 A kérdező kommentje:
Miért, két tüsző az kevés ?És hányadik napon volt az UH ?
2011. okt. 11. 09:22
 17/63 anonim ***** válasza:

Igen, az kevés. Ez a 12. napon volt. A múlt hónapban a 11. napon 7 domináns tüszöm volt a jobb oldalon, a balon 1.

Majd meglátjuk holnap hova fejlödtek a tüszök.

2011. okt. 11. 16:21
 18/63 A kérdező kommentje:

A héthez képest biztos kevés :-)

Nekem meg csak egy van!Mondjuk most nem stimuláltak semmivel.Majd meglátjuk mit hoz a jövő hónap!Ha van valami változás, írok és várom a híreket felőled is !

2011. okt. 13. 07:46
 19/63 anonim ***** válasza:

Szia!

Szerdán ujra voltam uh-on, már 5 domináns tüszöm volt:)

Csütörtökön és pénteken megcsinálták az inszemet.

Most kaptam megtapadást segítö gyógyszert, aminek nagyon örülök.

Két hét és kiderül, hogy sikerült!

2011. okt. 15. 10:27
 20/63 A kérdező kommentje:

Szia !

Nagyon drukkolok neked és várom a + visszajelzést ! :-)

2011. okt. 15. 11:39
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!