Inszem témában? Már volt kettő ( closti+ovetrill ), a jövő hónapban puregon injekció+ovetrill-lel csinálják. Sikerült így valakinek a baba? 1,5 éve próbálkozunk.
köszönöm szépen!
Majd írj, hogy mik a fejlemények! Várom én is a jó híreket!
Örülök, hogy elkezdtétek! Reméljük a legjobbakat!
Majd írj, hogy mi újság!
Akkor november elején meg is lesz az inszemed!
Nos, nekem pár nap és kiderül, mi a helyzet! Nem tudom, tudok-e várni a teszteléssel csütörtökig! Az elözö inszemnél már az inszem után 8 nappal teszteltem és tiszta stressz voltam, mert neg lett. Aztán mikor nem vártam, aznap jött meg :(
Megírom, ha teszteltem!
Szia!
Ma vagyok inszem utáni 14. napon és negatív a 10es érzékenységü tesztem:(
Nem reménykedek már, azon agyalok, mikor legyen a következö.
Magadnak szurod a puregont? Én magamnak szurtam, nem is vészes!
Szia !
Nem magamnak szúrom, a párom csinálja!De magamnak is megcsinálnám, ha muszály volna.Nekem az első két szuri után nagyon feszült a hasam, meg fájt a gyomrom, de mostmár megszokta a szervezetem,úgyhogy rendben vagyok vele.Lehet, hogy pszichésen beszéltem be magamnak, hogy majd lesz mellékhatása.Mi a helyzet veled? Teszteltél már másikat ?
Szia!
Teszteltem, negatv és meg is jött. Ebben a ciklusban nem próbálkozunk, elég volt 2 egymás utáni ciklusban. Majd a decemberi ciklusban megyünk újra! Vagy meglátjuk, még beszélek az endokrinológusommal és a nödokimmal is.
Mekkora adag puregont kell injekcióznod? Nekem 300NE(nemzetközi egység) volt egy ampullában, ezt kellett 4 részre osztani.
Majd írj, milyeneke a tüszöid! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!