Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Inszem témában? Már volt...

Inszem témában? Már volt kettő ( closti+ovetrill ), a jövő hónapban puregon injekció+ovetrill-lel csinálják. Sikerült így valakinek a baba? 1,5 éve próbálkozunk.

Figyelt kérdés
2011. szept. 20. 07:53
1 2 3 4 5 6 7
 61/63 A kérdező kommentje:

Szia Ildi !

Persze, majd megírok mindent részletesen.Holnap reggel uh, aztán délután meg megyünk konzultációra a Kaáliba.Nem írigyellek az egyedüllét miatt, biztos nem könnyű!Főleg így, hogy babát is szeretnétek.Ha van valami írok.

Pusz:

Tündi

2011. nov. 27. 15:37
 62/63 A kérdező kommentje:

Szia Ildi!

Sokminden történt a héten.Először is voltam hétfőn uh-n, volt 2 érésben lévő petém, meg egy 6,3-as nyálkahártyám,úgyhogy tegnap reggel megint mennem kellett.A nyálkahártyám nem vastagodott, úgyhogy elmaradt az inszem.Hétfőn voltunk a Kaáliba is, nagyon pozitív volt az egész, a doki nagyon rendes.Leghamarabb augusztusra lenne időpont, ha nem volna protekció, így május környéke lesz, ha addig nem esek teherbe.Addig megcsináljuk a szükséges vizsgálatokat, járok Aviva tornára, aztán meglátjuk.Igazából nem vagyok elkeseredve, mert a májusba bízva látok valami megoldást.Te hogy vagy ?

Puszi:

Tündi

2011. dec. 1. 06:13
 63/63 anonim ***** válasza:
Sziasztok! Tudom régi a kérdés, de a szívem szakadt meg értetek, amikor olvastam a beszélgetéseiteket, és nagyon de nagyon remélem, hogy azóta már nem egy, de legalább 2 csodabogyó virgonckodik mellettetek, mert ti aztán megérdemlitek az összes gyereket ❤️ :) mi történt veletek?
2021. nov. 27. 19:09
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!