Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Inszem témában? Már volt...

Inszem témában? Már volt kettő ( closti+ovetrill ), a jövő hónapban puregon injekció+ovetrill-lel csinálják. Sikerült így valakinek a baba? 1,5 éve próbálkozunk.

Figyelt kérdés
2011. szept. 20. 07:53
1 2 3 4 5 6 7
 41/63 A kérdező kommentje:

Szia Ildi !

Én se ismerek olyat, akinek sikerült az inszem, csak amiket itt olvasok, úgyhogy tudom sajnos a statisztikát.Ez a menzi szerű dolog is olyan, mint minden más, hogy vagy azért fáj, mert beágyazódik, vagy azért mert megjön.50-50%.Köszi, hogy félted a lelkem és igazad is van, csak én már annak is örülök, ha valami másképp történik mint eddig.Aztán majd látjuk!!Fel a fejjel!!!

2011. nov. 9. 08:16
 42/63 anonim ***** válasza:

Szia!

Igazad van, hogy örülsz annak, hogy most valami másképp történik! Én se vagyok letörve, mert akármennyire is szeretnék babát, azt nem szeretném, hogy amiatt legyen vetélés, koraszülés, vagy akármi a babával, mert van velem valami baj. Akkor inkább ne legyen. Majd ha minden rnedben lesz odabent, akkor tudom, hogy jönni fog vagy természetesen, vagy egy kis rásegítéssel :)

Ma egész délelött olyan rosszul éreztem magam, émelygek, nem vagyok éhes, pedig az szoktam lenni. Elfáradok, pedig nem szoktam, csak a házimunka van. Ha nem tudnám, hogy nem vagyok terhes, még azt hinném, az vagyok:)

2011. nov. 9. 11:02
 43/63 A kérdező kommentje:

Szia Ildi !

Én is hasonlóképpen gondolom ezt a dolgot, hogy nem kell bármi áron, csak, ha egészséges.Nálunk amúgy megvan ennek a hosszú procedúrának az előnye is, ugyanis a mi párkapcsolatunkat nagyon megerősítette.Először nagyon rossz volt ez a sikertelenség, de úgy érzem most értünk meg arra, hogy közös babánk legyen.Képzeld van egy ismerősöm, aki kicsit bebefolyt a spirituális világba és tegnap azt mondta nekem, hogy minden évben van 4 nap, amikor ha valamit nagyon szeretnénk elérni, és arra gondolunk, akkor ezen a 4 napon hatványozottan van esély rá, hogy teljesül.Az egyik ilyen nap 17-e lesz, vagyis jövő hét csütörtök.Ha egy kicsit is hiszel ilyen dolgokban, megpróbálhatod :-).Én is ezt teszem !!

2011. nov. 10. 07:33
 44/63 anonim ***** válasza:

Szia Tündi!

Nálunk egy kicsit más a helyzet ezen a téren. Mindketten nagyon szeretnénk babát, de miután a férjem látta, mennyire összeomlottam a sikertelen inszemek után, azt mondta, ilyen áron nem kell neki gyerek. Nem szeretné, ha érzelmi roncs lenne belölem. Ezt én sem akarom, de ebben a dologban én vagyok a ludas. Vele nincs semmi baj, jók az eredményei.

Hiszek ezekben a dolgokban, bár még ilyenröl nem hallottam, hogy van ez a 4 nap. De nyitott vagyok az új dolgokra. Viszont tudom a ciklusomról, hogy hétfö-keddig van peteérésem és a férjemmel csak hétfön tudunk együtt lenni, mert aznap utazik is el és 3 hétig nem jön haza. DE mindezek ellenére ugy gondolom, sikerülhet a dolog. Észben tartom a 17ét!

Köszönöm!

2011. nov. 10. 12:50
 45/63 A kérdező kommentje:

Szia Ildi !

Majd gondolok rád nagyon!!!

Nekem még mindig menziszerű fájadlmaim vannak, főleg reggel érzem nagyon.Nem képzelek be semmit, majd szerdán, vagy csütörökön kiderül, hogy mi az ok.:-)

2011. nov. 11. 07:32
 46/63 anonim ***** válasza:

Szia Tündi!

Érdekes egybeesés a 17.e és aközött, hogy pont akkor kell kiderülni, hogy sikerült-e az inszeminációd :)

Nagyon szorítok Neked!

Ha sikerül Neked, én mindenképpen fogok hinni a spirituális dolgokban!

2011. nov. 11. 13:21
 47/63 A kérdező kommentje:

Szia Ildi !

Igen, szerintem is érdekes ez a dolog, hogy 17-e pont erre a fontos eseményre esik :-)!!!Már nem kell sokáig várni és kiderül a turpisság.Már nem fáj olyan meziszerűen a hasam, csak meg van puffadva, meg egy kis tompa fájdalmat érzek.

A 17-ei gondolataimban TE is benne leszel, hátha tudlak ezzel is segíteni.Ha nekem se jön össze most, akkor mindkettőnknek mielőbbi sikeres babásodást fogok kívánni!!!

2011. nov. 13. 14:21
 48/63 anonim ***** válasza:

Szia Tündi!

Nagyon kedves vagy, hogy gondolsz rám is, én is fogok gondolni rád!

Nagyon kíváncsi vagyok a dologra, bár én nem számítok rá, hogy mostanában lesz baba.

Nagyon izgulok!

Puszi

2011. nov. 13. 17:38
 49/63 A kérdező kommentje:

Szia Ildi !

Ma reggel teszteltem, negatív lett.Beszéltem hétfőn a dokimmal, azt mondta várjak a nemvárt után 2 napot, aztán ha negatív akkor is a teszt, akkor hagyjam abba a Duphastont.Hát majd meglátjuk.Én ilyenkor már a következő lépésen agyalok, és akkor nem olyan gáz a csalódás.Bár a párom nagyon aranyos, mert azt mondta, hogy ne görcsöljek, mert mi mindent megtettünk, a többi már nem rajtunk múlik.Lesz mégegy inszem, aztán lombik, aztán ki tudja.Mindenesetre holnap nagyon koncentrálok 17-e révén.

Puszi neked

2011. nov. 16. 07:21
 50/63 anonim ***** válasza:

Szia Tündi!

Igazad van, hogy a jövöre kell koncentrálni, akkor könnyebb elviselni a neg tesztet. Nekem minden kedvem elment az inszeminációtól. Az a stressz abban két hétben, ilyenkor sokkal nyugisabb.

Holnap fogok Rád gondolni mindenképp!

Ha nem sikerült, mész még idén inszemre?

Puszi

2011. nov. 16. 19:23
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!