Inszem témában? Már volt kettő ( closti+ovetrill ), a jövő hónapban puregon injekció+ovetrill-lel csinálják. Sikerült így valakinek a baba? 1,5 éve próbálkozunk.
Szia Ildi !
Én se ismerek olyat, akinek sikerült az inszem, csak amiket itt olvasok, úgyhogy tudom sajnos a statisztikát.Ez a menzi szerű dolog is olyan, mint minden más, hogy vagy azért fáj, mert beágyazódik, vagy azért mert megjön.50-50%.Köszi, hogy félted a lelkem és igazad is van, csak én már annak is örülök, ha valami másképp történik mint eddig.Aztán majd látjuk!!Fel a fejjel!!!
Szia!
Igazad van, hogy örülsz annak, hogy most valami másképp történik! Én se vagyok letörve, mert akármennyire is szeretnék babát, azt nem szeretném, hogy amiatt legyen vetélés, koraszülés, vagy akármi a babával, mert van velem valami baj. Akkor inkább ne legyen. Majd ha minden rnedben lesz odabent, akkor tudom, hogy jönni fog vagy természetesen, vagy egy kis rásegítéssel :)
Ma egész délelött olyan rosszul éreztem magam, émelygek, nem vagyok éhes, pedig az szoktam lenni. Elfáradok, pedig nem szoktam, csak a házimunka van. Ha nem tudnám, hogy nem vagyok terhes, még azt hinném, az vagyok:)
Szia Ildi !
Én is hasonlóképpen gondolom ezt a dolgot, hogy nem kell bármi áron, csak, ha egészséges.Nálunk amúgy megvan ennek a hosszú procedúrának az előnye is, ugyanis a mi párkapcsolatunkat nagyon megerősítette.Először nagyon rossz volt ez a sikertelenség, de úgy érzem most értünk meg arra, hogy közös babánk legyen.Képzeld van egy ismerősöm, aki kicsit bebefolyt a spirituális világba és tegnap azt mondta nekem, hogy minden évben van 4 nap, amikor ha valamit nagyon szeretnénk elérni, és arra gondolunk, akkor ezen a 4 napon hatványozottan van esély rá, hogy teljesül.Az egyik ilyen nap 17-e lesz, vagyis jövő hét csütörtök.Ha egy kicsit is hiszel ilyen dolgokban, megpróbálhatod :-).Én is ezt teszem !!
Szia Tündi!
Nálunk egy kicsit más a helyzet ezen a téren. Mindketten nagyon szeretnénk babát, de miután a férjem látta, mennyire összeomlottam a sikertelen inszemek után, azt mondta, ilyen áron nem kell neki gyerek. Nem szeretné, ha érzelmi roncs lenne belölem. Ezt én sem akarom, de ebben a dologban én vagyok a ludas. Vele nincs semmi baj, jók az eredményei.
Hiszek ezekben a dolgokban, bár még ilyenröl nem hallottam, hogy van ez a 4 nap. De nyitott vagyok az új dolgokra. Viszont tudom a ciklusomról, hogy hétfö-keddig van peteérésem és a férjemmel csak hétfön tudunk együtt lenni, mert aznap utazik is el és 3 hétig nem jön haza. DE mindezek ellenére ugy gondolom, sikerülhet a dolog. Észben tartom a 17ét!
Köszönöm!
Szia Ildi !
Majd gondolok rád nagyon!!!
Nekem még mindig menziszerű fájadlmaim vannak, főleg reggel érzem nagyon.Nem képzelek be semmit, majd szerdán, vagy csütörökön kiderül, hogy mi az ok.:-)
Szia Tündi!
Érdekes egybeesés a 17.e és aközött, hogy pont akkor kell kiderülni, hogy sikerült-e az inszeminációd :)
Nagyon szorítok Neked!
Ha sikerül Neked, én mindenképpen fogok hinni a spirituális dolgokban!
Szia Ildi !
Igen, szerintem is érdekes ez a dolog, hogy 17-e pont erre a fontos eseményre esik :-)!!!Már nem kell sokáig várni és kiderül a turpisság.Már nem fáj olyan meziszerűen a hasam, csak meg van puffadva, meg egy kis tompa fájdalmat érzek.
A 17-ei gondolataimban TE is benne leszel, hátha tudlak ezzel is segíteni.Ha nekem se jön össze most, akkor mindkettőnknek mielőbbi sikeres babásodást fogok kívánni!!!
Szia Tündi!
Nagyon kedves vagy, hogy gondolsz rám is, én is fogok gondolni rád!
Nagyon kíváncsi vagyok a dologra, bár én nem számítok rá, hogy mostanában lesz baba.
Nagyon izgulok!
Puszi
Szia Ildi !
Ma reggel teszteltem, negatív lett.Beszéltem hétfőn a dokimmal, azt mondta várjak a nemvárt után 2 napot, aztán ha negatív akkor is a teszt, akkor hagyjam abba a Duphastont.Hát majd meglátjuk.Én ilyenkor már a következő lépésen agyalok, és akkor nem olyan gáz a csalódás.Bár a párom nagyon aranyos, mert azt mondta, hogy ne görcsöljek, mert mi mindent megtettünk, a többi már nem rajtunk múlik.Lesz mégegy inszem, aztán lombik, aztán ki tudja.Mindenesetre holnap nagyon koncentrálok 17-e révén.
Puszi neked
Szia Tündi!
Igazad van, hogy a jövöre kell koncentrálni, akkor könnyebb elviselni a neg tesztet. Nekem minden kedvem elment az inszeminációtól. Az a stressz abban két hétben, ilyenkor sokkal nyugisabb.
Holnap fogok Rád gondolni mindenképp!
Ha nem sikerült, mész még idén inszemre?
Puszi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!