Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Inszem témában? Már volt...

Inszem témában? Már volt kettő ( closti+ovetrill ), a jövő hónapban puregon injekció+ovetrill-lel csinálják. Sikerült így valakinek a baba? 1,5 éve próbálkozunk.

Figyelt kérdés
2011. szept. 20. 07:53
1 2 3 4 5 6 7
 51/63 A kérdező kommentje:

Szia Ildi !

Én is gondolok rád ma!!!

Igen még még 1 inszemre kell mennem a lombikig, de arra már nem stresszelek majd rá, mert hogy őszinte legyek én sem nagyon hiszek az inszembe.Viszont hogy jót is írjak, tegnap hallottam egy jó hírt.Még az első inszemenél együtt feküdtem egy csajjal, aki mint kiderült az egyik ismerősünk húga.Ő is túl volt már 4 inszemen, ugyanaz az orvosa, mint nekem.Szóval megunták ők is az inszemezgetést, bejelentkeztek ide a szegedi Kaáliba, azt monta, hogy ott már érződik, hogy nem futószalagon mész.És aztán most lett volna neki ilyen átfúvása és kiderült, hogy spontán teherbe esett.Kb. 3 éve várták a kisbabát.Tegnap beszélt a csaj bátyjával a párom és azt mondta, hogy van ismerőse a Kaáliba, úgyhogy ha kell, szivesen segít majd.Engem nagyon feldobott ez a sztori!!!Úgyhogy most megint van egy kis löket, hogy menjünk tovább :-)!Ha bármi hírem van, azonnal megosztom majd veled!Te is írj, ha van valami!!

Puszi

2011. nov. 17. 07:50
 52/63 anonim ***** válasza:

Szia Tündi!

Hát ez tényleg jó hír!

Nem tudom, miért van, de sok párnak inszem után, vagy éppen lombik után sikerül természetes úton teherbe esni. És még jobb, hogy a környezetedben is van ilyen ismerös, mert eröt meríthatsz belöle! Természetesen én is örülök az ilyen dolgoknak, mert tudom, van miért küzdeni és nem lehetetlen. Innen szép győzni, nem?

Hogy én is mondjak neked valami jó hírt, a barátnömnek ma született meg a kislánya. Harmadik baba, van egy 4 éves fiú és egy 2 éves fiú. Mikor küldte az sms-t, egyböl eszembe jutottál, aztán még sírdogáltam is örömömben...

Puszi!

2011. nov. 17. 17:03
 53/63 A kérdező kommentje:

Szia Ildi !

Gratulálok a barátnődnek!Nekem is van egy barátnőm ő 12-n szülte meg a 2. babáját, lány lett.Neki már van egy 3 éves kisfia.Képzeld ő úgy járt, hogy 1,5 évig nem jött az első baba, elkezdtek járni kivizsgálásokra és kiderült, hogy megöli a párj spermáit, merthogy egy sem maradt életben amikor vizsgálták, pedig jó eredményei voltak amúgy.Előjegyezték petevezeték átjárhatóságira, merthogy így csak inszemmel lehetett volna terhes, mivel nem tudtak volna átjutni a hüvelyen a sprmiumok.Szóval nem tudott elmenni a kiírt időponra az átjárhatósági vizsgálatra és közbe kiderült, hogy nem is kell, mert teherbe esett spontán.Érdekes dolgok vannak itt!

Nekünk is sikerülni fog :-))))

Puszi

2011. nov. 18. 08:27
 54/63 anonim ***** válasza:

Szia Tündi!

Gratulálok neki! Tényleg furcsa esetekkel lehet találkozni, amikor teljesen azt gondolná az ember, hogy lehetetlen teherbe esni, de mégis sikerül. Én azt gondolom, ilyen esetekben a baba nagyon meg akar foganni. Megöli a spermákat a hüvelyflóra, mégis összejön spontán, kezelés nélkül? Csoda!

Én is tudom, hogy mindkettönknek sikerülni fog!

Puszi

2011. nov. 18. 14:29
 55/63 A kérdező kommentje:
:-))))
2011. nov. 18. 18:14
 56/63 anonim ***** válasza:

Szia Tündi!

Voltam nödokinál. Javasolta, hogy csináljuk laparoszkópiát, drillinget és hiszteroszkópiát. Erre valószínüleg januárban kerül sor, ha ez meglesz a spontán terhességre nagyobb esélyem lesz. De menni fogunk tovább, a doki megcsinálja a következö inszemet, majd valamikor.

Addigis marad a diéta, mozgás, hogy fogyjak még 15kgot!

Puszi és írj, mik a fejlemények!

2011. nov. 20. 14:30
 57/63 A kérdező kommentje:

Szia Ildi!

Miért kellenek ezek a vizsgálatok?

Én délben voltam dokinál, írt fel injekciókat, ugyanazt mint ebben a hónapban és hétfőn kell mennem uh-ra, hogy mikor legyen az inszem.A nővérem meg most volt délután uh-n, neki meg csütörtökön csinálják.Jó kis genetika vagyunk, egyikőnknek se jön össze!Mondjuk hozzá kell tenni, hogy mi se jöttünk össze könnyen, mind a kettőnkre 3 évet vártak anyuék úgy, hogy sose szedett fogamzásgátlót!

Én is várom felőled a híreket!

Puszi

2011. nov. 21. 17:25
 58/63 anonim ***** válasza:

Szia Tündi!

Ezekre a mütétekre a pcom miatt van szükség. Vagyis a drilling az, amikor a cisztákat kiszurkálják, így a petefészkeim átmenetileg kb 1-1,5 évig jobban fognak működni, így nagyobb lesz az esélye a spontán babára. A hiszteroszkópiát azért csinálja, hogy szétnézzen odabent és olyan rendellenességeket kizárjon, ami uh-gal nem észrevehetö. Meg a bal petevezetöm febrzárban be volt szükülve, azon is próbál segíteni. Nem nagy mütét, 2-3 napot kell bent lenni, utána 1-2 hét pihenés, csak 3 kicsi lyukat csinálnak.

Igen, lehet a genetika van nálatok benne a pakliban. Nagyon szurkolok neked is meg testvérednek is! Tudom, hogy vannak csodák!

És képzeld, a 22. nap volt az uh, és a doki szabad hasüri folyadékot talált, vagyis nemsokkal elötte volt tüszörepedésem és egy nagy tüszöt is látott még. Mondta, próbálkozzunk a férjemmel:) NA kösz, ö már egy hete külföldön van. Nekem ez azért furcsa, mert nem éreztem semmit belöle, 4-5 napja semmi tünete nem volt a tüszöérésnek.

Bocsi, ha kicsit hosszú lett.

Várom a fejleménykeket!

Puszi

2011. nov. 21. 18:21
 59/63 A kérdező kommentje:

Szia Ildi !

Ne hülyéskedj már, hogy hosszút írtál!Én kérdeztem, mert érdekel minden ami a teherbeeséssel kapcsolatos.Én most felíratkoztam jövő hét péntekre egy AVIVA torna oktatásra, azt mondta az ismerősöm, aki inszem után lett spontán terhes, hogy neki ez nagyon sokat segített, úgyhogy én is tornázni fogok!Ha van kedved te is próbáld ki, mindenféle problémára jó!Ez az oktatás egyszeri alkalom, én este 6-ra megyek, utána már otthon kell majd csinálni.

Pusz

2011. nov. 22. 16:49
 60/63 anonim ***** válasza:

Szia Tündi!

Én már régebben is hallottam az aviva torna jótékony hatásairól, viszont az a baj, hogy én nem tudom megoldani, hogy elmenjek. A férjem külföldön, egyedül vagyok itthon a kisfiammal, épp most tüdögyulladása van :(

Könyvet akartam már rendelni, csak ugye ha valaki nem magyarázza el, hogy hogyan kell csinálni és én véletlenül rosszul csinálom...

Majd írd le, milyen volt!

Puszi

2011. nov. 22. 17:21
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!