Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ki nem várja hétvégére? Hogy...

Ki nem várja hétvégére? Hogy vagytok? Tesztelt már valaki?

Figyelt kérdés

Én vasárnapra nem várom. Tünetem semmi, kivéve,hogy a melleim nagyon fájnak, de ez mensi előtt is szokott lenni. Ma ellőttem egy 25-ös tesztet, ami persze neg. lett, csak gondoltam hátha most :)

Veletek mizu?

[link]

2012. aug. 17. 10:56
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:

Kedves 08:21-es!

Gratulálok, reméljük erősödni fog a második csíkod!

Én is pont keddre nem várom, viszont én nem tesztelek, majd csak ha késni fog jópár napot, majd akkor! :)

Kedves kérdező!

Nekem is feljebb ment a hőm ma. :)

Pecsét még sehol, amíg nem pecsételek én addig reménykedem.

Nekem ilyen most a görbém:

[link]

R.

2012. aug. 18. 11:44
 12/24 A kérdező kommentje:

Kedves R.!

Nagyon hasonló a szitunk :) Én az előbb lőttem el eg x-epil tesztet, de full neg. Kicsit félek, hogy nem sikerült megint :(

Megy a drukk továbbra is!

2012. aug. 18. 11:56
 13/24 anonim ***** válasza:

Kedves kérdező!

Hogy vagy ma, hőd hogy alakult?

Nekem még fent van a hőm, 36,8 volt ma, viszont néha mensis érzésem van tegnap óta...Nekem tuti meg fog jönni, mert tegnap este wc-zéskor a papír rózsaszín volt. Ma nem volt pecsét, de tegnap igen.

Úgyhogy nekem most sem sikerült, biztos meg fog jönni.

Neked drukkolok!

R.

2012. aug. 19. 11:10
 14/24 A kérdező kommentje:

Hello

Nekem mára 3 tizedet esett a hőm, biztos még ma meg fog jönni. Még görcsöm még nincs, a melleim továbbra is fájnak, viszont csak 36,7 volt ma a hőm.

Neked továbbra is megy a drukk :)

Ha változás van, jelentkezem, légyszíves írd meg te is.

2012. aug. 19. 14:11
 15/24 anonim ***** válasza:

Biztos hogy nekem is meg fog jönni, folyamatosan csökkenőben van a hőm: 36,9, 36,8, ma pedig 36,7 volt...

R.

2012. aug. 20. 13:13
 16/24 A kérdező kommentje:

Sajnálom :( De szerintem még ne add fel!

Nekem mára megint felment 36,9-re, időnként érzem a hasamat egy kicsit, a melleim továbbra is fájnak. Nagyon bízom benne, mert nekem mindig 12 dpo-n megjön, ma már 13-on vagyok és még semmi. Szorítok neked is nagyon. Megmutatnád mégegyszer a görbédet? Mert ha a cv. fölött van még nem biztos a mensi!

2012. aug. 20. 13:55
 17/24 A kérdező kommentje:

Mi újság veled? Hogy állsz?

Nekem így alakult a hőm mára: [link]

A baj csak az, hogy a melleim viszont már nem fájnak annyira, lehet azért mert megjön. Egyébként ilyen hosszú lutealisom még sosem volt, max 13 nap. Lehet csinálok du-án egy tesztet, ha addig még nem jön a nem várt.

Neked is nagyon szorítok :)

2012. aug. 21. 10:12
 18/24 anonim ***** válasza:

Nekem már ma lement 36,7-ről alaphőre, tehát 36,5-re és ugyan gyengén, de meg is jött a mensim.

Néha van úgy, hogy túl gyenge a vérzés, de én ezt már annak veszem, hiszen a hőm is lement.

Lassan 3 éve nem jön a baba...

Neked drukkolok!

Nagyon bíztató a görbéd!

R.

2012. aug. 21. 16:23
 19/24 anonim ***** válasza:
Kedves kérdező! Mi újság teszteltél már? Elég bíztató a görbéd! :-) Én a helyedben kivárnám a teszteléssel a reggelt. :-) 8-as voltam.
2012. aug. 21. 16:51
 20/24 anonim ***** válasza:
Ja és elfelejtettem, hogy az ne zavarjon össze, hogy a cicifájás elmúlt, nekem is elmúlt a csíkom mégis szépen erősödik. :-) Megint a 8-as voltam.
2012. aug. 21. 16:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!