Ki nem várja hétvégére? Hogy vagytok? Tesztelt már valaki?
Én vasárnapra nem várom. Tünetem semmi, kivéve,hogy a melleim nagyon fájnak, de ez mensi előtt is szokott lenni. Ma ellőttem egy 25-ös tesztet, ami persze neg. lett, csak gondoltam hátha most :)
Veletek mizu?
Kedves 08:21-es!
Gratulálok, reméljük erősödni fog a második csíkod!
Én is pont keddre nem várom, viszont én nem tesztelek, majd csak ha késni fog jópár napot, majd akkor! :)
Kedves kérdező!
Nekem is feljebb ment a hőm ma. :)
Pecsét még sehol, amíg nem pecsételek én addig reménykedem.
Nekem ilyen most a görbém:
R.
Kedves R.!
Nagyon hasonló a szitunk :) Én az előbb lőttem el eg x-epil tesztet, de full neg. Kicsit félek, hogy nem sikerült megint :(
Megy a drukk továbbra is!
Kedves kérdező!
Hogy vagy ma, hőd hogy alakult?
Nekem még fent van a hőm, 36,8 volt ma, viszont néha mensis érzésem van tegnap óta...Nekem tuti meg fog jönni, mert tegnap este wc-zéskor a papír rózsaszín volt. Ma nem volt pecsét, de tegnap igen.
Úgyhogy nekem most sem sikerült, biztos meg fog jönni.
Neked drukkolok!
R.
Hello
Nekem mára 3 tizedet esett a hőm, biztos még ma meg fog jönni. Még görcsöm még nincs, a melleim továbbra is fájnak, viszont csak 36,7 volt ma a hőm.
Neked továbbra is megy a drukk :)
Ha változás van, jelentkezem, légyszíves írd meg te is.
Biztos hogy nekem is meg fog jönni, folyamatosan csökkenőben van a hőm: 36,9, 36,8, ma pedig 36,7 volt...
R.
Sajnálom :( De szerintem még ne add fel!
Nekem mára megint felment 36,9-re, időnként érzem a hasamat egy kicsit, a melleim továbbra is fájnak. Nagyon bízom benne, mert nekem mindig 12 dpo-n megjön, ma már 13-on vagyok és még semmi. Szorítok neked is nagyon. Megmutatnád mégegyszer a görbédet? Mert ha a cv. fölött van még nem biztos a mensi!
Mi újság veled? Hogy állsz?
Nekem így alakult a hőm mára: [link]
A baj csak az, hogy a melleim viszont már nem fájnak annyira, lehet azért mert megjön. Egyébként ilyen hosszú lutealisom még sosem volt, max 13 nap. Lehet csinálok du-án egy tesztet, ha addig még nem jön a nem várt.
Neked is nagyon szorítok :)
Nekem már ma lement 36,7-ről alaphőre, tehát 36,5-re és ugyan gyengén, de meg is jött a mensim.
Néha van úgy, hogy túl gyenge a vérzés, de én ezt már annak veszem, hiszen a hőm is lement.
Lassan 3 éve nem jön a baba...
Neked drukkolok!
Nagyon bíztató a görbéd!
R.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!