Kedves kérdező, ne keseredj el, inkább lássad a jót, újabb hónap újabb lehetőség. Van aki az elsőre vár van aki a másodikra vár sokáig. De soha nem lehet feladni, és hinni kell abban, hogy mindenek oka van. Elveszítettem az első babánkat pedig elképzelhetetlenek tartottam, hogy ez megtörténhet. Szerintem nem tévedett a teszt, csak valami közbe jött. Volt már ott valaki és biztosan a következő hónapokban sikerülni fog a tesó. És amíg nem jön meg addig van esély, ezt ne felejtsed el.
2013. febr. 12. 08:04
Kedves kérdező, ne add fel!
Oké, mondom ezt, de most nekem ez a bizonytalanság rosszabb (nem erősödik, vagy nem eléggé a tesztcsík), és most állandó aggódás van bennem.
Sikerülni fog, de tanácsot nem tudok adni, csak azt, hogy szeressétek egymást a párotokkal, erősödjetek meg lelkileg, és utána bármilyen próbát könnyebb (nem könnyű, de könnyebb) átvészelni.
Majd írok, ha lesz még valamilyen teszt, vagy bármi, szeretem a régi kérdéseknél én is végigfutni, hogy egy bizonytalan helyzetnek végül mi lett a végkifejlete.
Szeretettel: 6. :)
2013. febr. 12. 08:06
53/121 A kérdező kommentje:
Most nagyon el vagyok keseredve 18 sikertelen hónap és ha eddig nem jött össze nem is igen fog legalább is elég kilátástalannak tűnik. Köszöm a biztató szavakat. Azért néha nézzetek rá a kérdésemre mert jó kenne ha maradn
54/121 A kérdező kommentje:
Maradna vlaki. Mindig úgy vagyok h.majd a köv.hónaban összejön de most valahogy már nem hiszek benne. 6.mindenképp írd meg mi lett végül. PUSZI MINDENKINEK!
Facelle(rossmann) teszteltem.
Kedves kérdező!Fel a fejjel.Én álmodni se mertem hogy ez a hónap sikerülhet.Már az időpontom is levolt fixálva a dokival hogy elkezdjük a kivizsgálást és most jött a csoda.Sose szabad feladni!És azt hiszem tényleg akkor jön mikor nem számít az ember rá.(szomorú...)
De kitartás!mielőbbi kisbabát kívánok Neked és másnak is!!:)
Kriszta..
2013. febr. 12. 12:25
56/121 A kérdező kommentje:
A világ fájdalma az enyém! Nem tudom már elképzelni h.nekünk össze fog jönni. Nagyon el vagyok keseredve már a múlt hónap is megrázó volt és nehezen jöttem helyre de most tudnék törni-zúzni! Nem tudok már reménykedni, feladom és beletörődök a sorsomba. Minden kismamának csodás baba várást kívánok és sok örömöt!
Talán jobb is ha feladod, mert így megszabadulsz a tehertől és egyből össze is fog jönni. Élni kell az életed és hidd el, hogy amikor nem számítasz rá akkor jönni fog. Ne nézegesd a peteérésed, ne hőgörbéz és hasonlók a tested szólni fog mikor kapjad el apát. Egy próbált meg ér, veszíteni valód nincsen.
2013. febr. 12. 16:36
58/121 A kérdező kommentje:
Sziasztok! Ki hogy érzi magát? 6.veled van valami? Újabb teszt? Én most számolgattam kicsit múlt hónapba 37napra jött meg előtte 29napra az előtt meg fél éven keresztül 32napra ma 31.napnál járok és nem jött meg még mindig bár a negatív teszt nem ad már sok reményt. A hetet kivárom aztán ha meg jön irány a doki mert lehet h.vmi nincs rendben nálam. Majd írjatok! Puszi
Sziasztok, 6. vagyok, még mindig nem jött meg, pozitív lett a reggeli teszt is. Számolgattam, és lehet, hogy csak a menstruáció előtt ágyazódott be 1-2 nappal. Várok egy hetet, akkor csinálok egy tesztet, ha addig sem jön meg, de szerintem biztos a baba :).
Leálltam ezzel a teszteléses dologgal, felesleges pénzkidobás számomra.
Egyébként a mellem érzékeny, napi 12 órát tudnék egyben aludni, szóval biztos a baba :) (előző két babánál is erről jöttem rá, hogy várandós vagyok, hogy túl fáradt voltam).
De megígérem, megírom, hogy mik a fejlemények :)
2013. febr. 13. 12:42
60/121 A kérdező kommentje:
Gratulálok neked is! Úgy látom csak én maradtam megint baba nélkül...
Kapcsolódó kérdések: