Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ki nem várja hétvégére?

Ki nem várja hétvégére?

Figyelt kérdés
Minden testi tünetre, tesztelésre kíváncsi vagyok. Írjatok teljen el a hét könnyebb lesz elviselni együtt a várakozást. Nekem hétvégén nem kellene megjönnie már 1,5éve várom hogy ne jöjjön meg. Amit én érzek az inkább az esedékes vérzésre utal, de amíg nem jön meg bizakodok. Várok minél több hozzám hasonlót!
2013. febr. 4. 16:01
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 11/121 TeLány ***** válasza:
Jajj...akkor sztk? Háziorvos? Ő legalább le tudja szűkítani a dolgokat...és mondja hova tovább...szerintem. Ha annyira fáj akkor ügyelet. Ezzel nam szabad szórakozni...
2013. febr. 5. 14:51
 12/121 anonim ***** válasza:
Vegyél be fájdalom csillapítót, nekem az algoflex szokott segíteni, de kinek mi. Ha az sem mulasztja el akkor érdemes orvost felkeresni. Nem hiszem, hogy vakbél inkább más lehet főleg ha a hüvelyedbe is kisugárzik. Amúgy nekem az első terhességemnél ami utána elment, gyakran a végbél nyílásomban és hüvelyben is időnként erős görcsöket éreztem.
2013. febr. 5. 20:41
 13/121 A kérdező kommentje:
Nem tudom mi lehet velem? Ovu után 8.napon vagyok. Az a helyzet h.hányingerem is van. Gondoltam arra is h.esetleg felfáztam. A terhesség meg sem fordult a fejembe. Meglepődnék ha végül az lenne. Étvágyam se van valami nincs jól odabent. Holnap megyek a háziorvoshoz hátha mond vmi okosat.
2013. febr. 5. 21:36
 14/121 anonim ***** válasza:

6. vagyok: nekem volt vakbélgyulladásom, akkor egyfolytában fájt szinte, nem tudtam enni, hasmenés, hányás, láz volt a tünet, másnap meg is műtöttek. De a No-Spa se használt, este vittek az ügyeletre.

Inkább nézesd meg magad, nehogy valami komolyabb legyen!

2013. febr. 5. 21:45
 15/121 anonim ***** válasza:
Sziasztok!Szeretnék csatlakozni.Szombatra nem várom.4.hónapunk lenne és első baba.Volt már egy terhességem a nyáron de sajnos az a baba nem maradt meg.Nagyon drukkolok mindenkinek:)
2013. febr. 6. 00:11
 16/121 anonim ***** válasza:
1. vagyok: Én péntekre nagyon nem várom, de egyenlőre semmit nem érzek. Alig bírom ki, hogy ne teszteljek, de csak 14-én akarok. :D Jaj csajok annyira jó lenne ha már azt írhatnánk, hogy sikerült. Kedves kérdező írd meg mit mondott az orvos kíváncsi vagyok nagyon.
2013. febr. 6. 09:22
 17/121 A kérdező kommentje:
Azt mondja felfázhattam vagy vmi vírus ami rá ment a gyomromra kérdezte nem vagyok esetleg terhes. :) mondtam neki h.nem tudom mert még időben vagyok. Egyenlőre normaflort kell szednem aztán ha nem javul elküld kivizsgálásra. Ma reggeli lh tesztem halvány két csíkos. Nem nagyon reménykedhetek. Puszi mindenkinek!
2013. febr. 6. 10:12
 18/121 TeLány ***** válasza:
Szerintem meg csak kezeld ki magad és lehet bónuszként a gyógyulás mellé kapsz egy csodás extra ajándékot ;)Pozitívan "csalódni" a legjobb :)
2013. febr. 6. 10:21
 19/121 A kérdező kommentje:
Jó lenne! :) egyébként ti hogy álltok? Ki hogy viseli a napokat? Judit a nevem esetleg ti is írjatok nevet úgy könnyebb beszélgetni.
2013. febr. 6. 11:31
 20/121 TeLány ***** válasza:

Én elég rosszul...Már csak 2-3 nap, a hőm fent van (37) a mellem viszont ma már nem fáj..tegnap este mire hazaértem azt hittem leszakad a derekam, pedig nekem még soha életemben nem fájt, csak amikor megvan első nap. Ennyi. A várakozás tud kikészíteni...

Lányka

2013. febr. 6. 12:21
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!