Én péntekre nem várom. Előző hónapban volt egy vetélésem 5 héten voltam, szóval nagyon korai volt, orvosi beavatkozásra nem volt szükség így újra próbálkozhattunk. Most nagyon reménykedek. volt egy fölösleges LH tesztem azt most megcsináltam jósló tesztként, két csíkos lett. Remélem a terhes teszt is 2 csíkos lesz február 14-én. A vetélés miatt már nem akarok a korai terhességről tudni így csak a nem várt után 1 héttel csinálok terhes tesztet. Most nem érzek semmit. Kicsit olyan megfog jönni érzés, de csak kicsit. ráadásul tegnap estére annyira fájt a torkom,hogy nyelni nem tudtam, szóval most még inkább aggódok nehogy ez a betegség bajt okozzon.
2013. febr. 4. 17:37
2/121 A kérdező kommentje:
Szia. Nekem vasárnap nem kéne megjönnie max.jövő hét kedd. 1,5éve nem jön össze nagyon csalódott vagyok. Én viszont érzek valamit de sajnos ezt érzem minden hónapban és megjön úgy hogy nagy reményt nem keltek magamban. Lh tesztem nekem is van de arra nem adok mert máskor is becsapott. Amíg nem jön meg bizakodok. Majd írj mi lett. Addig is kitartást!
Mi nem olyan régóta próbálkozunk, de azért a vetélés iszonyatosan megviselt, inkább csak lelkileg, de borzalmas volt. Így egy kicsit sejtem mit érzel. Gondolom praktikákat már bevetetted. 2-3 naponta házasélet, házasélet után gyertya állás, utána 1-2 óra fekvés, LH teszt, hőmérő módszer. Mondják a cickafark fű teát és a palástfű teákat is, de én azokat nem bírtam meginni, borzalmas rossz íze van. Dokinál voltatok már? Gyakran ha rájönnek a problémára 2-3 hónap alatt orvosolják és utána már jön is a baba. Erősen ajánlott valami egyéb elfoglaltságot keresni a babára gondoláson kívül is. Én nagyon szeretek dolgozni mostanában mert egyszerűen nincs időm a babára gondolni, sokat olvasok, filmeket nézek, férjemmel programokat találunk ki (kirándulás, mozi, korcsolyázás stb.) Nem jó ám ha nagyon kíméled magad, hidd el a baba megfog kapaszkodni, érzi, hogy jó mélyre kell ásnia magát ha maradni akar. Úgy érzem nekem az elsővel ez volt a probléma 3 hétig itthon voltam és csak feküdtem, így azt hitte mindig ilyen nyugis lesz az élet aztán mikor újra dolgoztam bummm.... Terhes vitaminokat is dicsérik , én minden másnap szedtem, de szerintem nem sokat ér. Fel a fejjel, nem sokára már a terhesség problémáiról fogunk beszélgetni. Több ismerősöm van akinek 3-4 év után jött a picike és semmin nem változtattak, egyszerűen csak elfogadták, hogy majd jön ha akar, és jött. Amúgy a statisztikák szerint is 2.5 év amikor valóban orvosi segítségre van szükség. Minden rendben lesz.
2013. febr. 4. 22:09
4/121 A kérdező kommentje:
Aranyos vagy, de a sok sikertelen hónap elveszi a kedvem. Én már átestem pár vizsgálaton. Azt mondta a dokí én rendben vagyok. A párom még nem volt sehol bár azt mondja elmegy de nem tudom mikor? Teakeveréket iszok egy hónapja kezdtem a párom is szed vitamint ami a spermaszámot növeli, és a 2-3naponta való együttlét is meg van. Valószínű most is meg fog jönni éjszaka a derekam majd leszakadt sok pms tünetem van, meg már nem is bízok a babában.
Sziasztok. Csatlakoznék. Én is 8-9-re nem várom. 8. hónapunk.
"Tünetek": mellfájás ami nem szokott lenni, és megjön érzés enyhén 4-5 napja ami nem szokott lenni. Még sosem volt! Reménykedem...de majd meglátjuk a hétvégén. De szép Valentin napi ajándék lenne... <3 :)
2013. febr. 5. 12:21
Csatlakozom, ha nem bánjátok, én vasárnapra nem várom :). Persze néhány nap csúszást is számítok, stresszes volt a hónap.
Elvileg mi következő hónaptól szerettünk volna a baba kérdéssel komolyabban foglalkozni, de elhárultak az akadályok, így adtunk egy esélyt :). Nekünk ő a harmadik baba lesz/lenne egyébként :).
Tünetek: mellfájdalom (néha mintha "sajogna"), a férjem szerint feszesebbek is lettek a melleim, az emésztésem is bekavarodott és hulla fáradt vagyok (de ez lehet a sok feladattól, ami rám szakadt).
Izgulunk egymásért? :)
2013. febr. 5. 12:39
7/121 A kérdező kommentje:
Sziaszotok! Velem nem tudom mi van tegnap is és ma is ebben az időben olyan hasi fájdalmam volt/van hogy majd bele halok ilyet még nem éreztem soha az a baj azt sem tudom mi lehet ez mert menzesz görcsnek erős de valami tuti nincs rendben velem. Gondolok mindenre nagyon ideges vagyok hogy terhes nem vagyok az biztos. Mi lehet velem?
De jó, hogy ilyen sokan vagyunk. :) Kedves utolsó. Én azért még nem adnám fel. Olvastm olyat, akineka menzesznél erősebb fájdalmai voltak pár nappal a nem várt előtt és nem jött meg neki! Biztos rossz, de lehet még jót is jelent...
Drukk mindenkinek!
2013. febr. 5. 13:37
9/121 A kérdező kommentje:
Nem tudom én vakbélre gondolok. Igazából meg se tudom mondani hol fáj. A méhem felpuffad jobb petefészekbe érzek erős szúrkálást. A fájdalom a hüvelyembe is hasít és még a hátsómba is. Ha ez baba lenne nagyon meglepődnék! Kórházba tudok menni csak mert a doki már nem rendel aggódok.
10/121 A kérdező kommentje:
Bocsi kicsit eltértem a tárgytól. De ilyen dologgal még nem találkoztam ami most velem történik. Remélem semmi komoly azt sem tudom mit csináljak.
Kapcsolódó kérdések: