Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ki nem várja hétvégére?

Ki nem várja hétvégére?

Figyelt kérdés
Minden testi tünetre, tesztelésre kíváncsi vagyok. Írjatok teljen el a hét könnyebb lesz elviselni együtt a várakozást. Nekem hétvégén nem kellene megjönnie már 1,5éve várom hogy ne jöjjön meg. Amit én érzek az inkább az esedékes vérzésre utal, de amíg nem jön meg bizakodok. Várok minél több hozzám hasonlót!
2013. febr. 4. 16:01
 71/121 anonim ***** válasza:
Igen! Ha jól tudom vannak nekik is gyógyszereik ami spermanövelő és hasonlók. Kevésbé beszélnek róla mert ők pasik nem olyan fecsegősek mint mi. De van megoldás! És tényleg hidd el, hogy ez nekik még borzalmasabb mint nekünk. Mi legalább tudunk róla beszélni, ők nem beszélhetnek a kocsmában egy sör mellett erről.
2013. febr. 15. 09:55
 72/121 A kérdező kommentje:
Sziasztok! Hogy vannak a kimamák? 6.voltál orvosnál? Minde ok? Remélem néha megnézitek a kérdésem és beszélgethetünk. Jövő héten szerdán megyek nődokihoz hát kíváncsi vagyok fog-e találni valamit vagy semmit. Azóta jártam egy helyen ott azt mondták túl sok a strersz és lelki okai vannak annak h.nem sikerül a baba, majd meglátjuk. A párom márc.7.-re kapott időpontot. Lassan haladunk előre. Most valahogy könnyebb a sikertelenség viselése és kicsit le tettem a babáról legalább is a nagyon akarásról. Nem iszok teákat, nem ovu.tesztelek csak élem az életet és majd jön ha akar ha meg nem akkor nem és beérem azzal amim van két szép lányo
2013. febr. 22. 18:41
 73/121 A kérdező kommentje:
A két szép lányommal. Mindenkinek sok sikert aki meg kismama annak jó egészséget és boldog baba várást kívánok. Üdv. Jut!
2013. febr. 22. 18:44
 74/121 anonim ***** válasza:

6. vagyok majd március 13-án megyek orvoshoz, akkorra kaptam időpontot. Addig csak folsavat szedek.

Kimerültség, néha méhfeszülés van, semmi más tünet, bár a hasam így a 3. babánál már kezd látszani.

Majd megírom, mi volt :)

Örülök, hogy előrébb jutottál, remélem mihamarabb érkezik hozzátok a kisbaba!

2013. febr. 22. 18:49
 75/121 A kérdező kommentje:
Örülök h.rám néztél. Írd meg mi volt. Pihenj sokat. Nekem a család influenzás én vagyok csak talpon egyenlőre. Nem unatkozok. Puszi
2013. febr. 22. 20:22
 76/121 A kérdező kommentje:
sziasztok! Ki hogy van? Kismamák és akik várják, h.azok lehessenek. Hogy telnek a napjaitok. Lassan közeledik a nem várt napja. Éreztek valamit ami más mint szokott? Mi még eredményre várunk. Nekem volt és van peteérésem nincs semmi ami gátolná a babát. A párom eredménye jövő héten lesz meg és nagyon izgulunk. Remélem ő is rendben van bár ez a hónap sem tűnik másnak az érzés ugyan olyan mint amikor közeledik a nem várt. Jah tőlem ma vettek vért a doki ki akarja zárni az endometriózist nem e az áll az esetleges "meddőségem" hátterében. Velem ennyi van. Veletek?
2013. márc. 7. 20:01
 77/121 anonim ***** válasza:

6. vagyok, én most kezdem igazán felfogni, hogy kevesebb, mint egy hét, és láthatom a picit :). Majd megírom mindenképpen! Semmi különösebb bajom nincs, csak fáradékonyság, olykor pici émelygek, de semmi más. Egyelőre :).

Drukkolok Nektek nagyon!

2013. márc. 7. 20:39
 78/121 A kérdező kommentje:
De jó neked! Nekem még meg van az uh fotó, őrizgetem szép emléknek. Szeretnék még egyet eltenni...kb.hány hetes lehetsz most? 8 körül nem? Októberben fog születni igaz? A legcsodásabb dolog a várandósság. Majd írd meg mi volt. Vigyázz magatokra, pusszantás!
2013. márc. 8. 08:18
 79/121 anonim ***** válasza:
1. vagyok: Tegnapra nem vártam és egy halvány, de nagyon jól látható második csíkosat teszteltem. Már volt egy vetélésem remélem, ő most megmarad. Már párhelyen leírtam, de hát ha valakit itt is érdekel. Én peteérés előtt vettem be egy széntablettát rengeteg vízzel, mert a szén megköti a méreganyagokat. (Egy orvos ismerős mondta, hogy azok a nők akik sokáig próbálkoznak és elkapnak egy 2-4 napos hasmenéses nyavalyát és széntablettával gyógyítják magukat azoknak a következő hónapban gyakran sikerül a baba. Vagy az alapos kitisztulás, vagy a szén méreg megkötő hatása lehet a háttérben.EZ NEM TUDOMÁNYOS CSAK EGY ÉSZREVÉTEL AMI LEHET TÉVES!) Én úgy gondoltam nincs mit vesztenem, 1 tabitól nem lesz baj. :D És eddig jól haladunk :D Kedves kérdező kívánok neked mielőbbi 2. baba áldást (ha jól emlékszem)
2013. márc. 8. 08:25
 80/121 A kérdező kommentje:
Akkor neked is gratulálok engem már az is boldoggá tesz h.nektek összejött. Az biztos h.én nem tesztelek csak uagy 40nap után teljes ciklusra értem. Ez a széntabi nekem még új és annyi cuccot beszedtünk már a párommal lehet h.kipróbálom majd veszteni már nem vesztek semmit vele. Bármit bevennék ha azt mondanák segít teherbe esni. Nagy puszi és szép napot mindenkinek.
2013. márc. 8. 10:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!