Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ki nem várja hétvégére?

Ki nem várja hétvégére?

Figyelt kérdés
Minden testi tünetre, tesztelésre kíváncsi vagyok. Írjatok teljen el a hét könnyebb lesz elviselni együtt a várakozást. Nekem hétvégén nem kellene megjönnie már 1,5éve várom hogy ne jöjjön meg. Amit én érzek az inkább az esedékes vérzésre utal, de amíg nem jön meg bizakodok. Várok minél több hozzám hasonlót!
2013. febr. 4. 16:01
❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ❯❯
 101/121 A kérdező kommentje:
hát én már nem bízok benne. Ha ezeket a csalfa pozi teszteket más mondja el se hiszem. Ez olyan lehangoló de amúgy most is látni a csíkot csak képen nem olyan élőben kék a képen meg nem látni. A barátnöm azt mondja teszt hiba az nem csík. Bánom h.megcsináltam csak felborzolta az idegrendszerem. Nem tudom magam túltenni azon h.nem jön össze hiába a csalódás mindig várom a hónapnak azt a napját amikor nem kéne megjönnie sajnos hiába.
2013. márc. 13. 19:19
 102/121 anonim ***** válasza:
Borzalmasan sajnállak és tudom, hogy ez nem boldogít, de van akinek egyetlen egy sem jön össze. Barátnőmék 10 éven keresztül próbálkoztak, egyetlen egyszer sikerült és az is elment, de úgy hogy mind a két oldali petevezetékét ki kellett venni, utána lombikoztak és azok sem sikerülnek. Bármit megtenne, hogy legalább egyszer az életben terhes legyen. Örülj a 2 gyermekednek és a párodnak, mert míg ezen az egyenlőre nem létező babán stresszel hónapokat vesztesz az életedből, amit tölthetnél inkább azzal, hogy élvezed a jelenlegi családodat. Ha ez így megy sokáig a boldog párkapcsolatod is rámegy.
2013. márc. 13. 19:25
 103/121 A kérdező kommentje:
2013. márc. 13. 21:05
 104/121 A kérdező kommentje:
2013. márc. 13. 21:12
 105/121 A kérdező kommentje:
A második képen talán jobban látszik a csík bár a telefon sokat torzít rajta. Csak azért raktam fel h.higgyetek nekem h.tényleg volt rajta 2 csík. Várok okosságokat. Egyébként örülök és imádom a lányaimat nem gondolkodtam soha 3.gyerekbe de a párom annyira szeretne saját gzereket is én meg annyira imádom őt h.szeretném neki megadni. Félek ha nem jön össze az teszi majd tönkre. Puszi
2013. márc. 13. 21:20
 106/121 A kérdező kommentje:
Bár azt mondja olyan neki a 2lányom mint a sajátja, és nem lesz tragédia ha nem lesz közös de én látom rata a csalódást amikor késik ösül aztán amikor megjön őt is megviseli.
2013. márc. 13. 21:30
 107/121 anonim ***** válasza:
1 vagyok: Tényleg látszik a plusz jel. Nem értek hozzá, de nem lehet, hogy a problémád miatt mutat mindig enyhe pluszt. És pl. ha akkor is csinálnál egy tesztet amikor peteérés előtt vagy (amikor tuti nem vagy terhes) mert lehet akkor is halványan látszódna a +.
2013. márc. 14. 07:03
 108/121 A kérdező kommentje:
Nem hiszem mert minden hónapban csont negatív volt totál hómező a múlt hónapba és most volt ez a halvány 2.csík. Ugye h.látni élőben meg mégjobban. De hiába 1-2nap és megjön mert érzem, fejfájás, derekam leszakad ingerlékeny vagyok stb. Szóval van ál pozitív eredmény. Gondolom ál pozitív.
2013. márc. 14. 07:50
 109/121 anonim ***** válasza:
Amíg nem jön meg addig van esély. Talán ez lesz a ti hónapotok! Elvégre már szedi párod a katonaserkentőt, ne add fel a reményt! Nekem is folyton jaj megfog jönni érzésem van és még is már 1 hete nem jön meg :D Ha még ma kibírná akkor holnap leszek 5 hetes. Annyira szurkolok neked!!!!!
2013. márc. 14. 08:02
 110/121 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen aranyos vagy. Hívtad már a dokit? Nekem nem megjön érzésem van, hanem tipikus úgy érzem magam mint amikor megjön. Hogy van e köze hozzá nem tudom de a jobb combom megfájdul hátul mint ha izom fátdalom lenne v.nem is tudom mi de fáj rá 2 napra megjön és elmúlik a fájdalom lehet h.mókás de kb.fél éve van ez és tegnap este megfájdult szóval meglepődnék ha nem jönne meg. Hogy megörültem tegnap a pozitív tesztnek még nem dobtam ki most jobban látni mint tegnap. Ez is csak velem történik.
2013. márc. 14. 08:25
❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!