Ki nem várja hétvégére?
Figyelt kérdés
Minden testi tünetre, tesztelésre kíváncsi vagyok. Írjatok teljen el a hét könnyebb lesz elviselni együtt a várakozást. Nekem hétvégén nem kellene megjönnie már 1,5éve várom hogy ne jöjjön meg. Amit én érzek az inkább az esedékes vérzésre utal, de amíg nem jön meg bizakodok. Várok minél több hozzám hasonlót!2013. febr. 4. 16:01
81/121 anonim válasza:
6. vagyok, igen, holnap leszek naptár szerint 8 hetes. Október végén már biztos meglesz a baba :). Majd írok, addig meg drukkolok Nektek és próbálok türelemmel lenni az első UH-ig :).
82/121 anonim válasza:
1. vagyok: A vetélés után én is azt mondtam, hogy a késés után legkorábban 2 héttel csinálok tesztet mert ezt a csalódást mégegyszer nem bírom ki. (ha nem tesztelek akkor csak be tudom egy egyszerű késésnek) De valahogy nem bírtam ki éreztem, hogy most kell tesztelnem. De rettenetesen vélek, hogy nem marad velünk.
83/121 A kérdező kommentje:
Jajj ne is gondolj erre mert bevonzod a rosszat. Gondolj arra h.minden rendben lesz a babával pihenj sokat szedd a vitaminokat, nem lesz semmi baj. Én a 14.hétben veszítettem el az ikreimet mai napig gondolok rájuk és nekem is fájt és utána amikor terhes lettem én is nagyon aggódtam h.baj lesz ráadásul influenzás lettem másnapra h.teszteltem. A háziorvosnak mondtam h.pozitiv a teszt 41fokos lázam volt mire ő azt mondta a magas láztól elvetélhetek nekem se kellett több 1hétig voltam lázas végig bőgtem míg el nem mentem a nőgyógyászomhoz. Elmondtam neki a dolgokat megnézte uhon 8hetes voltam mutatta h.ver a kis szíve akkor jöttem rá nem aggódhatom végig a terhességem. És rendben volt minden. Neked sem lesz baj. Pozitívan közelíts a dolgok felé. Ne érezze odabent a pindurka h.az anyukája aggódik. Lehet h.hülyén hangzik de én a terhesség alatt sok rajzfilmet néztem csipkerózsika, hamupipőke és társai meg micimackó nem értettem miért ezekre vágytam nem a kajára vágytam a mesére de engem lenyugtatott. Fel a fejjel minden rendben lesz. Írj ha voltál dokinál addig is nyugalom! 6.te is neked már hamarosan eljön az első találkozó a kicsivel. Írjatok! Puszi!
2013. márc. 8. 22:29
84/121 anonim válasza:
1. vagyok: Kedves kérdező minden egyes hozzászólásod után egyre jobban kívánom, hogy jöjjön már hozzátok is a gólya mert annyira,de annyira kedves vagy és aranyos! Még annyit hagy mondjak el, hogy hogy eddig minden hónapban próbáltam vigyázni magamra, fertőtlenítettem a kezem, nem emeltem szinte semmit, nem mentem beteg ember közelébe stb. És ebben a hónapban meg már fütyültem az egészre, úgy voltam vele majd nyáron pihenek és akkor fog majd jönni a baba, stresszből is kijutott igen csak bőven így 100% ig biztos voltam benne, hogy most nem lesz baba. És hát még is csoda történt. :D
85/121 A kérdező kommentje:
Aranyos vagy, köszi. Ezen törtem a fejem este hogy ennyire rossz ember lennék h.egy pici lélek sem akarja h.az anyukája legyek? Sokan feltesznek itt olyan kérdést h.nem védekeztek ugye nem lehet terhes? Mi meg annyira akarjuk még se jön. Aki nem vágyik rá könnyen megkapja, aki meg akarja nem. Hogy van ez? Lélekben veled vagyok és kívánom teljes szívemből h.próbléma mentes legyen ez az áldott állapot amiben vagy és novemberben már puszilgathatod a babádat. Így lesz meglátod. Mikor mész orvoshoz? volt valami jele h.összejött a baba? Vagy csak érezted h.sikerült? Remélem még az évben írhatom nektek ide h.2csíkos a tesztem. Lassan elszáll minden reményem. Szép napot nektek, puszi!
2013. márc. 9. 07:13
86/121 anonim válasza:
1. vagyok: Majd csak 6. hét körül hívom fel az orvost, és elvileg 7. héten fogad is majd. (mindig bepasszírozza valahova a friss mamikat) Semmit nem éreztem, most sem sokat, időnként hányingerem van, de nem terhesen is van hogy nem érzem jól magam. (sokat melózok és éjszaka is) Picit fáj a mellem és ennyi. Előzővel (aki nem maradt) gyakori pisilés, kaja kívánás, fázás, hasfájás, hasfeszülés, mell fájdalom már ilyenkor volt. De most semmi, fura. Viszont a mostani csíkom erősebb volt mint az elment babánál. (mondjuk más tesztet is használtam most) Komolyan nem hiszem el, hogy ott a baba, szinte egész hónapban eszembe sem jutott, hogy mikor van egyáltalán a nem várt napja annyira elvoltam havazva.
87/121 A kérdező kommentje:
Nekem két lányom van az elsőnél semmi tünetem nem volt a teszt negatív volt semmi tünet ja 3hónapig meg jött igaz kevesebb volt az tűnt fel és elmentem orvoshoz tőle tudtam meg h.babám lesz. Utána az ikrekkel se volt tünet 9.héttől hánytam. A 2.lányomnál se volt semmi tünet vele végig nem talán az elején émelyegtem. Ne aggódj e miatt de ha megoldható dolgozz kevesebbet. Nekem tipikus menzesz tüneteim vannak amik szoktak szóval semmi reményem.
2013. márc. 9. 18:11
88/121 anonim válasza:
1. vagyok: Most hogy vissza gondolok talán az is tünet volt, hogy az átlagnál erősebb menstruációs szerű görcseim voltak napközben fél idő után. (Gondoltam is magamban, hogy na ez remek már nem csak előtte 2-3 napban görcsölgetek ha nem már peteérés után.
89/121 A kérdező kommentje:
Az volt nekem is félidő után 4nappal azt hittem meg is fog jönni. Így még nem volt de ma 25napnál vagyok és fáj a hasam, derekam mint amikor megjön. Olyan lehangoló h.ez már a 19 hónap h.nem jött össze. Valami csak van h.nem sikerül. Lehet h.ez a 2 van nekem megírva. Nem is zavarna ha a páromnak is lenne saját gyereke.
2013. márc. 10. 07:23
90/121 A kérdező kommentje:
Sziasztok! Hogy vagytok? 1.megnyugodtál már egy kicsit? Jól vagy? Minden oké? 6.te meg holnap írjál mi volt Uhon? Nálam vannak új dolgok nem túl jó volt a laborom endometriózisra utalnak az értékek de jóval bonyolultabb a helyzet mivel 2császáron vagyok túl így a laporoszkópos műtétet csak akkor végzi el a doki ha már fájdalmaim lesznek mert nem veszélytelen az én esetemben viszont nem mondta h.e miatt nem jön össze a baba, de előfordulhat e miatt is. A párom eredménye sem a legjobb de nem steril csak nem annyira virgoncak a kis fickók kapott vmi tablettát bár a doki azt mondta elvileg célbaérhetnének anélkül is de 19hónap kevés volt nekik így most kapnak egy kis turbót. El vagyok keseredve. Előrébb is vagyunk meg nem is. Úgy érzem velem van a baj.
2013. márc. 12. 16:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!