Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ki nem várja hétvégére?

Ki nem várja hétvégére?

Figyelt kérdés
Minden testi tünetre, tesztelésre kíváncsi vagyok. Írjatok teljen el a hét könnyebb lesz elviselni együtt a várakozást. Nekem hétvégén nem kellene megjönnie már 1,5éve várom hogy ne jöjjön meg. Amit én érzek az inkább az esedékes vérzésre utal, de amíg nem jön meg bizakodok. Várok minél több hozzám hasonlót!
2013. febr. 4. 16:01
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 31/121 anonim ***** válasza:
Én is csatlakoznék. Nekem ma kellene nem megjönnie, másod baba lenne, és először próbálkoztunk, tüneteket nem érzek, melleim fájnak, de nekem menzi előtt is szoktak.
2013. febr. 7. 10:15
 32/121 A kérdező kommentje:
Sziasztok Csajok! Nekem tuti meg fog jönni nagyon úgy érzem, majd kiszakad a méhem meg a derekam. Ezek inkább a tünetek megint nem babát jelentenek. Sajnos! Értetek meg izgulok! irjatok!
2013. febr. 7. 10:50
 33/121 A kérdező kommentje:
sziasztok! Nagyon eltűntetek. Tesztelt ma valaki? Én igen és negatív lett bár még van 2nap nem tudom lesz e pozitív. Írjatok ki hol tart? Vagy egyedül maradtam?
2013. febr. 8. 09:55
 34/121 anonim ***** válasza:

Szia, itt vagyok, 6. voltam.

Én ma délután teszteltem, férjem kérésére, csont negatív, de ha az ablak felől nézem, akkor látszik egy halvány csík. Ez minden tesztnél így van? nem tudjátok?

Kitartás mindannyiunknak :).

2013. febr. 8. 12:23
 35/121 A kérdező kommentje:
Nekdm totál fehér csík mentes tesztem van reggeli mintából akár hogy forgatot. Ha negatív akkor halmvány csík sincs. Szerintem 2 nap múlva tesztelj reggel első pisilésből. Írd meg mi lett! Drukkolok h.baba legyen!
2013. febr. 8. 12:39
 36/121 A kérdező kommentje:
Bocsi az elírásokért. Telefonról írok és nem úgy sikerül ahogy én akarom.
2013. febr. 8. 12:41
 37/121 anonim ***** válasza:
Leghamarabb hétfőn tesztelek újra, hétvégén már nem, de megírom! :)
2013. febr. 8. 14:25
 38/121 anonim ***** válasza:
1. voltam sajnos megjött. Kedves 6.ik az ablak felé fordított 2 csík jót jelent. De 3-5 napon belül a két csíknak közel egy árnyalatúnak kell lenni, különben sajnos nem biztos, hogy megmarad. Nem riógatlak csak sajnos előzőleg én is így jártam, hogy reménykedtem és sajnos nem maradt meg. 1 nap ablaknál alig látható volt és 5 nap múlva látható, de halvány csík volt aztán 7. nap megjött. Remélem te nem így jársz! Nagyon szurkolok!!!! Én meg felteszem a kérdést majd ki nem várja márciusra :D
2013. febr. 9. 14:38
 39/121 A kérdező kommentje:
sziasztok! Valaki valami okosat mondhatna. Ugyan is a ma reggeli tesztemre nem merném állítani h.negatív de azt se h.pozitív. Van rajta valami csík szerű a T mezőbe de nem rózsaszín hanem csak csík egész nap tiszta stresszben vagyok csík e vagy nem. Fotón nem látni de természetes és lámpa fénynél igen. Mondjátok h.nem én képzelem csak oda és 2csík lesz belőle. Nagyon rossz lenne ha csak a teszt játszana velem. Igazából fáj a fejem és a melleim is és ezekre nem tudok mit adni mert mindig ilyen ami furcsa a hasfájás az nem ilyen mínt most. Türelmetlen vagyok és izgulok lehet h.a semmin. Aztán majd csatlakozom a ki nem várja márciusra kérdéshez! :(
2013. febr. 9. 19:02
 40/121 anonim ***** válasza:

Kedves 1., nagyon sajnálom! De jó, hogy így fogod fel! :)

6. vagyok, tegnap, kora reggel végül teszteltem, mi a véleményetek róla?

[link]

X-epil, ahogy itt utánaolvastam, nem annyira megbízható. Ma vagyok a 30. napon, 29. nap szokott megjönni legkésőbb egyébként. Ha nincs baba, sem dől össze a világ, csak más véleményére is kíváncsi vagyok :).

2013. febr. 10. 19:47
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!