Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ki nem várja hétvégére?

Ki nem várja hétvégére?

Figyelt kérdés
Minden testi tünetre, tesztelésre kíváncsi vagyok. Írjatok teljen el a hét könnyebb lesz elviselni együtt a várakozást. Nekem hétvégén nem kellene megjönnie már 1,5éve várom hogy ne jöjjön meg. Amit én érzek az inkább az esedékes vérzésre utal, de amíg nem jön meg bizakodok. Várok minél több hozzám hasonlót!
2013. febr. 4. 16:01
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 21/121 anonim ***** válasza:

6. vagyok, nekem nincs nagyon étvágyam, és fogytam is (oké, van néhány kg plusz, de nem sok :)), így nem bánom. Éjjel azt álmodtam, hogy hasi UH-ra kellett mennem, és ott állapították meg flegmán a babát. Lehet, hogy ennyire akarom már? :(.

Az emésztésem vacak még mindig, pedig sosem volt gondom belőle, de ez nem biztos, hogy egy lehetséges terhességre utal :).

Hétvégén elutazunk, így még nehezebb várni :). Arra gondoltam, hogy jövő héten tesztelek, ha addig nem jön meg, 14-én, nem valentin nap miatt, hanem mert 15-én megint elutazunk, ott nem szeretnék ezzel foglalkozni már :). Ti mikor teszteltek?

Üdv: Elizabeth

2013. febr. 6. 12:44
 22/121 A kérdező kommentje:
Én is jövő héten gondoltam tesztelésre úgy kedd körül, ha addig meg nem jön. De előre félek az eredménytől. Az emésztésed miben változott?
2013. febr. 6. 13:33
 23/121 anonim ***** válasza:

15-ös vagyok.Én elnéztem a napokat és elvileg péntekre nem várom.Kicsit mint ha többet járnék pisilni és elég gyakran forog velem a világ:)ha a hétvégén nem jönne meg akkor hétfőn tesztelek.

Szorítok Mindenkinek!:)

Kriszta

2013. febr. 6. 13:35
 24/121 A kérdező kommentje:
Én is szorítok mindenkinek! Hát hogy mit érzek azt hagyjuk mert lehet hogy beteg vagyok. Egyenlőre még mindig olyan mint ha meg akarna jönni. Elkezdett fájni a derekam is a cicik is fájnak, de nekem szokott így nem mondhatom h.baba miatt van. Múlt hónapba késett egy hetet olyan kemények voltak a melleim h.diót lehetett volna rajtuk törni persze a teszt negatív lett én hülye meg álmodoztam biztos még korán teszteltem aztán jött a fekete leves mert megjött. Tök depis lettem miatta. Mindenkinek első baba lenne?
2013. febr. 6. 14:04
 25/121 TeLány ***** válasza:
Részünkről igen :)
2013. febr. 6. 14:39
 26/121 A kérdező kommentje:
Nekem nem első. Van két lányom és túl vagyok egy ikerterhességen amit 14hetesen kellett megszakítani. Özvegy lettem és új párkapcsolatban vagyok szeretnénk közös babát páromnak csak az én kettőm van. Nekem a 2lány elsőre lett és az ikrek a két lány között is. Amikor elkezdtük a próbálkozást azt hittem majd elsőre összejön és nagyon csalódott vagyok h.ennyi hónap eltelt és semmi nincsen.
2013. febr. 6. 14:58
 27/121 anonim ***** válasza:

Nekem 3. baba lenne, egy fiunk és egy lányunk van :). Az első baba elsőre összejött, a második meglepetés volt, most a harmadikat eü. okok miatt "elhalasztottuk" és most adtunk egy esélyt, hátha :).

Az emésztésemben sajnos minden lelassult, székrekedésem van. Pedig van stressz, izgalom, és ilyenkor mindig megy a hasam (elég durván), nem ettem semmi újat, sőt, sok zöldséget, mégis székrekedésem lett. Eddig semmi ilyen problémám nem volt a várandósságaimnál, most ez tűnt fel, plusz fájtak a melleim, ez most elmúlt, most inkább olyan tejcsorgásos érzésem van (2x1 évig szoptattam, és mikor már régen evett a pici, akkor volt ilyen feszülős érzés). (Lábjegyzet, hogy a szoptatás abbahagyása után még mindig jön előtej (tényleg az) a mellemből, amit az orvosom fog.gátló tablettával akart orvosolni, aztán nem törődött velem, se vérvétel, se hormonszint. Bár a 2. bébi szoptatás alatt kopogtatott, szóval annyira nem aggódom :))

2013. febr. 6. 16:54
 28/121 A kérdező kommentje:
Nekem is a székrekedés van 2napja pedig én is stresszelek és nekem is van ilyenkor has-mas. Hát nem is tudom, már nem nagyon bízok h.lesz közös babynk mert mindig bele élem magam és már annyira fáj a csalódás amikor megjön a nem várt. Azt hittem könnyen teherbe esek majd. Mindenkinek nagyon szurkolok!
2013. febr. 6. 19:16
 29/121 anonim ***** válasza:

Előző vagyok, ne keseredj el! Mi ritkák vagyunk, hogy így jött az első két baba, lehet, hogy most a harmadikkal várni kell.

Sok ismerősömnek pl. 1 éven túl jött össze a bébi, pont akkor, amikor már orvoshoz készültek. Annyira egyedi ez is, ne add még fel!

2013. febr. 6. 19:32
 30/121 A kérdező kommentje:
Nagyon köszi, jól esik a biztatás, de olyan kiábrándító, lehet h.már túlságósan akarom és minden erőmet és gondolatomat ebbe fektetem. Lazítani kéne, de bármit csinálok ott motoszkál a fejemben a BABA!
2013. febr. 6. 20:47
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!