Ki nem várja hétvégére?
6. vagyok, nekem nincs nagyon étvágyam, és fogytam is (oké, van néhány kg plusz, de nem sok :)), így nem bánom. Éjjel azt álmodtam, hogy hasi UH-ra kellett mennem, és ott állapították meg flegmán a babát. Lehet, hogy ennyire akarom már? :(.
Az emésztésem vacak még mindig, pedig sosem volt gondom belőle, de ez nem biztos, hogy egy lehetséges terhességre utal :).
Hétvégén elutazunk, így még nehezebb várni :). Arra gondoltam, hogy jövő héten tesztelek, ha addig nem jön meg, 14-én, nem valentin nap miatt, hanem mert 15-én megint elutazunk, ott nem szeretnék ezzel foglalkozni már :). Ti mikor teszteltek?
Üdv: Elizabeth
15-ös vagyok.Én elnéztem a napokat és elvileg péntekre nem várom.Kicsit mint ha többet járnék pisilni és elég gyakran forog velem a világ:)ha a hétvégén nem jönne meg akkor hétfőn tesztelek.
Szorítok Mindenkinek!:)
Kriszta
Nekem 3. baba lenne, egy fiunk és egy lányunk van :). Az első baba elsőre összejött, a második meglepetés volt, most a harmadikat eü. okok miatt "elhalasztottuk" és most adtunk egy esélyt, hátha :).
Az emésztésemben sajnos minden lelassult, székrekedésem van. Pedig van stressz, izgalom, és ilyenkor mindig megy a hasam (elég durván), nem ettem semmi újat, sőt, sok zöldséget, mégis székrekedésem lett. Eddig semmi ilyen problémám nem volt a várandósságaimnál, most ez tűnt fel, plusz fájtak a melleim, ez most elmúlt, most inkább olyan tejcsorgásos érzésem van (2x1 évig szoptattam, és mikor már régen evett a pici, akkor volt ilyen feszülős érzés). (Lábjegyzet, hogy a szoptatás abbahagyása után még mindig jön előtej (tényleg az) a mellemből, amit az orvosom fog.gátló tablettával akart orvosolni, aztán nem törődött velem, se vérvétel, se hormonszint. Bár a 2. bébi szoptatás alatt kopogtatott, szóval annyira nem aggódom :))
Előző vagyok, ne keseredj el! Mi ritkák vagyunk, hogy így jött az első két baba, lehet, hogy most a harmadikkal várni kell.
Sok ismerősömnek pl. 1 éven túl jött össze a bébi, pont akkor, amikor már orvoshoz készültek. Annyira egyedi ez is, ne add még fel!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!