Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ki nem várja hétvégére?

Ki nem várja hétvégére?

Figyelt kérdés
Minden testi tünetre, tesztelésre kíváncsi vagyok. Írjatok teljen el a hét könnyebb lesz elviselni együtt a várakozást. Nekem hétvégén nem kellene megjönnie már 1,5éve várom hogy ne jöjjön meg. Amit én érzek az inkább az esedékes vérzésre utal, de amíg nem jön meg bizakodok. Várok minél több hozzám hasonlót!
2013. febr. 4. 16:01
❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13
 121/121 anonim ***** válasza:
Ne csüggedj, nálunk családi hagyomány (sajnos), hogy az első babák nem maradnak meg. (pedig vér rokonság nincs a csajok között) Tesom feleségét 8 hetesen műtötték, 6 hetesen minden rendben, 8 hetesen már nem volt szívhang, műtét. Unokatestvérem felesége 9 hetesen szintén ez. Én a 6 hetes UH ig sem jutottam el, mert előtte elkezdtem vérezni. A fent említett két hölgynek azóta már 1-1 egészséges gyermekük született. Én most vagyok 13 hetes. eddig minden a legnagyobb rendben a picivel.
2013. máj. 14. 07:19
❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!