fu ez eddig biztató de lehet csalóka is,már ebben az időszakban ha terhes vagy lassan kellene produkálnod tüneteket.mindenképp várj egy picit és tesztelj,reméljük tényleg van ott "valaki" a pocidban :) ilyenkor a tesztnek már ki kellene mutatni :D
Mónika voltam :)
2013. febr. 4. 11:31
83/155 anonim válasza:
:) ki hogy van lányok amúgy? másokkal mi újság? kiváncsi vagyok nagyon, én tényleg mást nem tudok mondani csak azt hogy nem jó ülni olyan tényleg furcsa érzés, semmi megjövős érzésem sincs akkor jól becsikar és megjött eddig, most meg nincs olyan!TÉnyleg nem akarom hogy pofáraessek nem akarok újra csalódni nem élem bele magam inkább annyira, lehet tényleg csak késik.... :( remélem mindenkinek jól alakulnak a dolgok !!! Edina
2013. febr. 4. 12:14
84/155 anonim válasza:
Sziasztok!
Mónika, nem feltétlenül kell semmit érezni még ilyenkor! Én a kislányommal nagyon hányós voltam egészen a 17. hétig, de ilyenkor még maximum csak annyira volt hányingerem, hogy tudtam, hogy pozitív a teszt! :) (Nekem a nemvárt utáni napon lett egyértelmű, erős 2 csík, előtte meg nem teszteltem.)
Kb. 5-6 hetes korom közt kezdődött igazán a hányingerem, és 6 hetes koromtól már hánytam is. Nekem a legerősebb "tünetem" az volt ilyenkor, hogy nem éreztem a menseses előjeleket. (Kivéve, hogy nekem is feszült a mellem.)
Hajrá mindenkinek! :)
2013. febr. 4. 21:19
85/155 anonim válasza:
Megjött vége tünet ide oda nem az volt hanem menstruáció lett, vége a megérzéseimnek!Edina
2013. febr. 5. 06:33
86/155 anonim válasza:
nagyon sajnálom :( tudom,milyen rossz,nekem legutóbb mikor megjött olyan sírógörcseim voltak egész nap,azóta pedig már letörtebb vagyok,és kevesebb a hitem,félek az újabb csalódástól.de ti ne így legyetek!nekem is össze kellene már végre szednem magamat,az ovum 13.-a környékére várom,majd meglássuk mi lesz.olyankor amikor az ember mindent megtesz és semmi eredménye,nagyon letörtnek érzi magát,ez érthető.megpróbálom "nem akarni annyira" és hátha úgy lesz valami.
2013. febr. 5. 10:12
87/155 anonim válasza:
Mónika voltam
2013. febr. 5. 10:12
88/155 anonim válasza:
Én ilyenkor nagyon letörök mint a bili füle de utána pár nap és helyreállok csak most a rossz mikor az első napok vannak nehéz feldolgozni és talpra állni!Nem tudom elfogadni hogy miért van az aki nem akarja annak jön van aki sz@rja a pujákat nekem meg nem jön!Lehet gonosznak tűnik de nem tudom ezt elfogadni nem értem meg és nem is akarom ezt megérteni!!!!!!E
2013. febr. 5. 10:15
89/155 anonim válasza:
Hidd el én is épp így vagyok vele!!!Felfoghatatlan és igazságtalan!Marad egy új remény.... :( Móni
2013. febr. 5. 12:36
90/155 anonim válasza:
Sajnos nekem nincs új remény mert lehet fogamzásgátlót kell szednem a rendszertelen ciklusom miatt ezért az esélyem a nullára csökken le! Még annyika se lesz mint eddig! Edi
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!