Hogyan tudok a leggyorsabban teherbe esni? Kinek hogy sikerült? És komolyan számít a pozíció is?
Utolsónak!!! :
10 éve vagyok együtt a párommal és most már 2 éve abbahagytam a gyógyszert!!!! Szerinted??? Te neked biztos az első hónapban összejött, gratulálok!Te aztán tudhatod milyen érzés mikor az életed párját nem tudod megajándékozni a közös szerelmetek gyümölcsével! Hova a SIETSÉG????? Szerintem eddig marhára de türelmes voltam, ÉS KISMAMA SZERETNÉK LENNI mert ez az élet rendje és minden egészséges felfogású ember át akarja élni milyen szülőnek lenni és PONT nem magyarázom a bizonyítványom tovább egy érzéketlennek aki nem tudja átélni azt amit nem csak én de sokan itt éreznek!E.
ha elolvastad volna a válaszokat, akkor szerintem simán rájössz, hogy nem egy pasi megtartásáról van szó. és ez különben sem működne, mert szerintem ha valaki el akar menni, akkor el is megy gyerektől függetlenül.
és.... még az ilyen tuskóknak sem kívánom azt, amit átélünk hétről hétre, mi nők, akik már nagyon vágynak egy kisbabára. borzalmas érzés megcisnálni az ezredik negatív terhességi tesztet és az is borzalmas, hogy reggel arra kelsz, hogy megjött, pedig már nagyon bíztál a piciben! inkább hozzá sem kellett volna szólnod, ha csak piszkálni tudod az embert!!
Sziasztok!
Rövid leszek! Elvetéltem! Hétfőn reggel megerősített az orvos is benne,már mentem is,hogy műtenek! Sikerült túl altatniuk,így haza sem engedtek aznap,csak másnap! Gépre kötve voltam az örzőben estig! Aztán másnap meg azért nem akartak haza engedni,mert az első adag altatót nem vénába kaptam,hanem mellé,.így tiszta lila lett az alkarom,és gyulladás veszély miatt még egy napra megfigyelnének! Hát saját felelősségre haza jöttem! Szóval röviden ennyi! Most 6 hétig nincs fürdés,nincs tampon,nincs szex! Aztán utána lehet mindent,de még 6 hétig nem vállalhatunk babát,nem szabad próbálkozni sem! :( Csak 12 hét után! Ez elég lehangoló! :(
Szia!
Én is nagyon sajnálom!! Elképzelni sem tudom, hogy milyen érzés lehet elveszíteni a picit, ha már nagy nehezen meg van!! De NE ADD FEL!! egy szempillantás alatt elmegy az a pár hét, újra próbálkoztok ls nemsokára lesz baba!! NAgyon szorítok neked is!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!