Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Hogyan tudok a leggyorsabban...

Hogyan tudok a leggyorsabban teherbe esni? Kinek hogy sikerült? És komolyan számít a pozíció is?

Figyelt kérdés

2013. jan. 9. 18:53
❮❮ ... 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 ... ❯❯
 91/155 anonim ***** válasza:
én azt hallottam,hogy a cickafark+palástfű tea jó a rendszertelen mensesre.persze jobb ha az orvos is megerősíti,jobb konzultálni vele.ne add fel azért,lehet,hogy lesz rá megoldás.fel a fejjel! Móni
2013. febr. 5. 13:53
 92/155 anonim ***** válasza:
0%
Amúgy miért akarsz olyan gyorsan teherbe esni? Meg akarod tartani a pasast, és lekötnéd gyorsan egy gyerekkel? Mi ez a nagy siettség?
2013. febr. 6. 00:14
 93/155 anonim ***** válasza:
100%

Utolsónak!!! :

10 éve vagyok együtt a párommal és most már 2 éve abbahagytam a gyógyszert!!!! Szerinted??? Te neked biztos az első hónapban összejött, gratulálok!Te aztán tudhatod milyen érzés mikor az életed párját nem tudod megajándékozni a közös szerelmetek gyümölcsével! Hova a SIETSÉG????? Szerintem eddig marhára de türelmes voltam, ÉS KISMAMA SZERETNÉK LENNI mert ez az élet rendje és minden egészséges felfogású ember át akarja élni milyen szülőnek lenni és PONT nem magyarázom a bizonyítványom tovább egy érzéketlennek aki nem tudja átélni azt amit nem csak én de sokan itt éreznek!E.

2013. febr. 6. 06:41
 94/155 anonim ***** válasza:
100%
ÓÓ de most nézem mit is várok egy olyantól aki 00:14-kor köp hozzá egyet a témához.... SEMMIT! Remélem megtalálnak a jókívánságaim minél előbb!E.
2013. febr. 6. 07:02
 95/155 A kérdező kommentje:

ha elolvastad volna a válaszokat, akkor szerintem simán rájössz, hogy nem egy pasi megtartásáról van szó. és ez különben sem működne, mert szerintem ha valaki el akar menni, akkor el is megy gyerektől függetlenül.

és.... még az ilyen tuskóknak sem kívánom azt, amit átélünk hétről hétre, mi nők, akik már nagyon vágynak egy kisbabára. borzalmas érzés megcisnálni az ezredik negatív terhességi tesztet és az is borzalmas, hogy reggel arra kelsz, hogy megjött, pedig már nagyon bíztál a piciben! inkább hozzá sem kellett volna szólnod, ha csak piszkálni tudod az embert!!

2013. febr. 6. 17:28
 96/155 anonim ***** válasza:
tökéletesen egyetértek !!!Móni
2013. febr. 6. 18:15
 97/155 anonim ***** válasza:

Sziasztok!

Rövid leszek! Elvetéltem! Hétfőn reggel megerősített az orvos is benne,már mentem is,hogy műtenek! Sikerült túl altatniuk,így haza sem engedtek aznap,csak másnap! Gépre kötve voltam az örzőben estig! Aztán másnap meg azért nem akartak haza engedni,mert az első adag altatót nem vénába kaptam,hanem mellé,.így tiszta lila lett az alkarom,és gyulladás veszély miatt még egy napra megfigyelnének! Hát saját felelősségre haza jöttem! Szóval röviden ennyi! Most 6 hétig nincs fürdés,nincs tampon,nincs szex! Aztán utána lehet mindent,de még 6 hétig nem vállalhatunk babát,nem szabad próbálkozni sem! :( Csak 12 hét után! Ez elég lehangoló! :(

2013. febr. 7. 13:57
 98/155 anonim ***** válasza:
Édes Istenem,nagyon sajnálom,tényleg tiszta szívből!!! Ez nagyon szomorú hír.Ezek alapján az orvosok sem túl megbízhatóak :( elmondta az orvos a vetélés esetleges okát? Nem tudom miért ilyen nehéz annak,aki annyira szeretné...higyj benne,hogy 6 hét elteltével hamarosan sikerül és biztos megmarad.Ez a hit legyen a tiéd! Gyógyulást kívánok! Móni
2013. febr. 7. 15:13
 99/155 A kérdező kommentje:

Szia!

Én is nagyon sajnálom!! Elképzelni sem tudom, hogy milyen érzés lehet elveszíteni a picit, ha már nagy nehezen meg van!! De NE ADD FEL!! egy szempillantás alatt elmegy az a pár hét, újra próbálkoztok ls nemsokára lesz baba!! NAgyon szorítok neked is!!

2013. febr. 7. 16:13
 100/155 anonim ***** válasza:
100%
Szia Kisvuk én is most olvasom ledöbbenve, nem tud az ember ilyenkor mit mondani értelmest csak azt hogy Sok kitartást kívánok Neked és párodnak! Remélem hamarosan sikerül a baba és elfeledteti veletek ezt a rémálmot! Az ember várja görcsöl rá akarja készül rá és ráadásul beleéli magát erre meg itt van ez.... a sok f@sz meg szarja vagy épp kikapartatja magát mert nem kell neki tényleg mekkora igazsgá hogy a hülyének van szerencséje!Tegnap mesélni a másik kolléganő 39 éves hogy megint úgy néz ki terhes és megy kaparásra 12. kaparás SZERINTETEK??? Én meg itt vágyom epekedem a gyerek után és a sok gyökér meg csinálja sorra a gyereket.... jajj tényleg nem ragozom tovább!Fel a fejjel!Én is próbálom ezt a pár hónapos gyógyszeres kezelést feldolgozni felfoni és megtanulni azzal együtt élni hogy természetesen nem jön nekünk a baba!nem könnyű!Nagy ölelés neked!!!Edina
2013. febr. 8. 08:25
❮❮ ... 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!