Hogyan tudok a leggyorsabban teherbe esni? Kinek hogy sikerült? És komolyan számít a pozíció is?
Figyelt kérdés
2013. jan. 9. 18:53
131/155 anonim válasza:
sziasztok lányok!! :) mi újság veletek,él még a remény?kitartáás!! Mónika
132/155 anonim válasza:
Szia!Voltam orvosnál most kezdem el az első clostis hónapom!Minden vizsgálaton túlvagyunk kivéve a párom spermavizsgálatát arra később kaptunk időpontot de az is meglesz előbb utóbb! Nagyon örülök hogy nem antibébi tabletta lett a vége, hanem egy kicsit beröffentik a petefészkem ezzel, igaz van kovkázata is de arra nem is akarok gondolni csak a jóra arra hogy hamarosan én is kismama lehetek ennek segítségével!Edi
133/155 anonim válasza:
Biztos minden rendben lesz!Örülök,hogy nem kell fogamzásgátlót szedned,így szerintem könnyebb dolgod lesz :)) nekem sem sikerült megint ebben a hónapban,még 3 hónapunk van s ha addig sem akkor az orvosomat felkeresem,mert fél évet mondott! Addig nagyon remélem összejön.Gondolok arra is,hogy valami hormonproblémám lehet,nem kell ahhoz nagy dolognak lenni,hogy ne sikerüljön.Próbálom így felfogni!S ha mégsem jönne addig akkor segítséggel majd igen!S remélem jövő karácsonykor már bővül a család :))
135/155 anonim válasza:
Nyugalom bővülni fog hidd el :) Egyszerre babázunk majd!!!!! MEGIGÉREM!!!! :) Képzeld nekem a vérvételen minden eredmény "jó" lett ; lett olyan érték ami közel lett a határértékhez és azt mondta az orvosom hogy az is számít már = ezért nincs pontos ciklusom ugrál össze vissza! Szóval ezért kaptam a clostilbegitet nagy reményt fűzök hozzá! Remélem nem lesz gond csak baba lesz a vége olvasni sok mindent róla jókat és rosszakat is! Az tény hogy rengeteg nőnek segített babásodni! Nem bánom ha ikrek azt sem! :) Várom Őket szeretettel!! Szurkolok magunknak nagyon! Most már azt "várom" hogy megjöjjön és elkezdhessem szedni és jövő hónapban és is kismamaként élhetem a napjaimat 9 hónapig!!!!Edi
136/155 anonim válasza:
:))) igeen!!ez így lesz!!
én indítottam ezt a fórumot: Lányok, ti is vagytok úgy, hogy már a babafogantatásán kívül szinte nem is tudtok nagyon másra gondolni? Vagytok úgy, hogy bármit is csináltok, erre vált a gondolatotok?
ez a hónap amikor elkezdem a méhpempőt enni nagy reménységet ad.
137/155 anonim válasza:
Nekem is mondta az orvosom hogy kezdjem el, de még le kell mennem a piacra érte mert nem gyógyszertári kell hanem igazi termelői méhpempő! És ahhoz nehéz hozzájutni!De remélem sikerül mielőbb és azt is enni fogom! :)
138/155 anonim válasza:
igen,sajnos tényleg nehéz hozzájutni,én is úgy rendeltem,de az áru is késik,így csak később jutok hozzá,ami késlelteti a sikert is.nem érdekel semmi akadály,nem adom fel!! M
139/155 anonim válasza:
Igazad van!!! Nem szabad! Én holnap kezdem a closti kúrát!Remélem meg lesz a várva várt hatása a baba :)
140/155 anonim válasza:
Szerintem meg lesz a hatása tuti!Csak hidd el!Ha kaptad akkor azért,mert ott volt probléma,s ezentúl kezelve vagy szóval még nagyobb az esély mint eddig bármikor :) M
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!