Hogyan tudok a leggyorsabban teherbe esni? Kinek hogy sikerült? És komolyan számít a pozíció is?
Mindenképpen tudnod kell mikor van peteérésed és ehhez kell igazítani az együttléteket.Ez a leggyorsabb és legbiztosabb módja,hogy a lehető leghamarabb teherbe ess.Nekem az orvosom azt javasolta,hogy előtte 3-4 napig "tartogassa" apa a "katonáit", hogy biztosan aktív,gyors spermiumok lépjenek akcióba,mikor kell.
A pozíció mindegy,a lényeg hogy jókor legyetek jó helyen. ;)
Pasival és vízszintesen! :D
Amúgy ha tudni lehetne, nem várna ennyi ember babára. Sajna erre nincs recept! Nálunk minden rendben, 16 hónapos a lányom, viszont 8 hónapja nem sikerül a kis tesó
Több mint két éve próbálkozunk. Az orvosom szerint minden a legnagyobb rendben, de én nem érzem így. mindig azon kattogok, hogy tuti rosszul csinálok valamit meg hasonlók és most már nagyon el vagyok keseredve. ezért is tettem fel a kérdést, hogy esetleg ha mások is voltak ilyen gondban, akkor hogy sikerült nekik.
köszönöm, hogy írtatok!
Németországban lakunk.
nem, ilyen központban még nem voltunk.
Én azt halottam hogy az mindegy hogy milyen a méhed...amugy az enyém is hátrahajló...és megmondom az őszintét nem emléxem hogy milyen pózban jött össze, mert nem azzal foglalkoztam :)
A németeknél még fejlettebbek ezek a meddőségi dolgok mint itthon. Keress fel egy meddőségi központot. Én nemtudok neked odakint ilyet mondani, de biztos hogy a google a barátod :)
köszönöm. megpróbáljuk a központot is.
igazából bármit megtennék már egy piciért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!