Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Hogyan tudok a leggyorsabban...

Hogyan tudok a leggyorsabban teherbe esni? Kinek hogy sikerült? És komolyan számít a pozíció is?

Figyelt kérdés

2013. jan. 9. 18:53
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 1/155 anonim ***** válasza:
13%
gyógyszerekel,beültetéssel
2013. jan. 9. 18:59
 2/155 anonim ***** válasza:
81%

Mindenképpen tudnod kell mikor van peteérésed és ehhez kell igazítani az együttléteket.Ez a leggyorsabb és legbiztosabb módja,hogy a lehető leghamarabb teherbe ess.Nekem az orvosom azt javasolta,hogy előtte 3-4 napig "tartogassa" apa a "katonáit", hogy biztosan aktív,gyors spermiumok lépjenek akcióba,mikor kell.

A pozíció mindegy,a lényeg hogy jókor legyetek jó helyen. ;)

2013. jan. 9. 19:02
 3/155 anonim ***** válasza:
33%
Mióta próbálkoztok?? Sztem. ha ennyire rágörcsölsz az nem jó! Én abba hagytam a bogyót januárban, májusban már nem védekeztünk, az első peteéréskor össze is jött, nem nézegettem mikor kell együtt lennünk és apa sem tartogatta a katonáit! :) Próbáld meg kicsit lazábban venni sztem.! (Márha nem több mint fél éve próbálkoztok, ugyanis egy egészséges párnak átlagban ennyi időbe tellik!
2013. jan. 9. 20:29
 4/155 anonim ***** válasza:

Pasival és vízszintesen! :D

Amúgy ha tudni lehetne, nem várna ennyi ember babára. Sajna erre nincs recept! Nálunk minden rendben, 16 hónapos a lányom, viszont 8 hónapja nem sikerül a kis tesó

2013. jan. 10. 17:22
 5/155 A kérdező kommentje:

Több mint két éve próbálkozunk. Az orvosom szerint minden a legnagyobb rendben, de én nem érzem így. mindig azon kattogok, hogy tuti rosszul csinálok valamit meg hasonlók és most már nagyon el vagyok keseredve. ezért is tettem fel a kérdést, hogy esetleg ha mások is voltak ilyen gondban, akkor hogy sikerült nekik.

köszönöm, hogy írtatok!

2013. jan. 10. 17:36
 6/155 anonim ***** válasza:
Meddőségi központban jártatok?? Állítólag a R.K. klinika nagyon jó!
2013. jan. 10. 17:44
 7/155 A kérdező kommentje:

Németországban lakunk.

nem, ilyen központban még nem voltunk.

2013. jan. 10. 18:14
 8/155 anonim ***** válasza:
Hát te tényleg nagyon rágörcsölsz erre a dologra! Azon kattogsz,valamit nem csináltok jól? Ez pont az a dolog,amit nem lehet nem jól csinálni! Benned megy el,és ennyi! És ha lehet,akkor ovu előtti 1-2 napban! Esetleg ha hátrahajló méhed van,akkor lehet hátulról jobb lenne próbálkozni! De ezt orvos tudja megmondani csak,hogy az van-e! De ezt csak hallottam!
2013. jan. 10. 18:44
 9/155 anonim ***** válasza:

Én azt halottam hogy az mindegy hogy milyen a méhed...amugy az enyém is hátrahajló...és megmondom az őszintét nem emléxem hogy milyen pózban jött össze, mert nem azzal foglalkoztam :)

A németeknél még fejlettebbek ezek a meddőségi dolgok mint itthon. Keress fel egy meddőségi központot. Én nemtudok neked odakint ilyet mondani, de biztos hogy a google a barátod :)

2013. jan. 10. 19:21
 10/155 A kérdező kommentje:

köszönöm. megpróbáljuk a központot is.

igazából bármit megtennék már egy piciért.

2013. jan. 10. 19:35
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!