Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Hogyan tudok a leggyorsabban...

Hogyan tudok a leggyorsabban teherbe esni? Kinek hogy sikerült? És komolyan számít a pozíció is?

Figyelt kérdés

2013. jan. 9. 18:53
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 21/155 anonim ***** válasza:
Ez szuper! Nagyon jó hír! Majd ha lesz kedved leírhatod mit mondott a doki! :)
2013. jan. 15. 17:18
 22/155 anonim ***** válasza:
Hahóó! Minden rendben van, azt mondta az orvos az én rövid ciklusom még a normális értékben benne van 21-40 napig normális! , csak nekem rendszertelenül rövid... hol 21 nap hol 26 máskor 24nap! Kaptam ultrahangra időpontot hogy kizárhassuk a cisztát, utána pedig hormon vérvétel a következő ciklus 3 és 19 napján!Ha megvan a vérkép utána kapok gyógyszert! Legalább haladok előre és történik már valami! Veled mi újság amúgy?? Pocaklakód hogy van :) Kedves kérdező veled mi újság?üdv mindenkinek!
2013. jan. 16. 07:08
 23/155 A kérdező kommentje:
hétfőn voltunk átjárhatósági vizsgálaton, de közben meg kiderült, hogy az érett pete nem tud kilökődni a petefészekből és ez a baj. jövő héten újabb vizsgálatokra megyünk. igazság szerint még nem tudom pontosan, hogy mi is lesz velünk. :(
2013. jan. 16. 07:14
 24/155 anonim ***** válasza:
Kedves kérdező! Megkérdezhetem hogy ezért fizetni kellett vagy beutalóval megcsinálták? Kellemetlen volt? Erre kapsz gyógyszert majd és azzal helyreáll a dolog?? Én is most vágtam bele abba hogy helyrerázzam magam és kivizsgáltassam magam... nem lesz egyszerű, de a cél érdekében mindent!!!légyszi írj ha tudsz!
2013. jan. 16. 10:55
 25/155 A kérdező kommentje:

magánklinikán voltunk, így fizetni kellett érte...de gondolom otthon mások az árak.

azzal kezdeném, hogy a doki totál kiakadt, hogy hogy nem tűnt fel egyik kollégájának sem a dolog.

hát azt nem mondhatnám, hogy kellemes volt a dolog, sőt...de túléltem és most itt vagyok. közben ugye kiderült, hogy nem is kellett volna az átjárhatósági vizsgálat, mert ugye meglett, hogy mi a ludas. hétfőn és kedden megyek még valami vizsgálatokra, aminek megjegyezhetetlen neve van és a doki azt mondta, hogy ha nem változik semmi, tehát maradnak ezek az eredmények, akkor kapok injekciós kezelést és gyógyszereket, hátha már ennyi is tud segíteni. hát bízom a legjobbakban! és neked is nagyon szorítok!

2013. jan. 16. 11:24
 26/155 anonim ***** válasza:
Nagyon izgulok érted én is!! Remélem a legjobbakat és mind a kettőnknek hamar vége lesz ennek a rémálomnak!Te mondjuk már jóval előrébb tartasz mint én... de vajon mitől lehet ez hogy nem löködik ki?? Nem is tudom már elképzelni velünk is mi lehet a baj? Párom nem igen hajlandó elmenni orvoshoz mert Ő azt hiszi hogy egy alfahím és neki ugye a büszke férfinak nem lehet baja! :) Azt mondta nekem legutóbb hogy ha ő egyszer odapirít ikrek lesznek! Hát várjuk szeretettel az ikreket már :D Ezzel a viszgálattal egy kicsit megnyugodtam hogy egye fene elkezdtünk most már benne vagyunk és a végére járunk mi lehet velünk!
2013. jan. 16. 12:19
 27/155 A kérdező kommentje:
nálunk is volt ilyen "hiszti" a barátom részéről. csak sajnos úgy kezdődött, hogy már nagyon ideges és csalódott voltam, ő is mondott ezt és azt és odaordítottam neki, hogy lehet vele van a baj, nem is velem (persze, tudtam, hogy ez nem igaz, de kijött belőlem) természetesen azonnal megsértődött. néha olyan mint egy gyerek....de gyorsan kibékültünk és megyünk tovább. de remélem, hogy most már hamar jön a gólya hozzátok és hozzánk is!!
2013. jan. 16. 12:28
 28/155 anonim ***** válasza:
Ó mint ha magunkat látnám :D én is szoktam hirtelen felindulásból néha egy-egy olyat beszólni... de utána megbánom! Azért írj hogy mi lett veled! Remélem igazad lesz és hamarosan már a kismama rovatba írunk :D
2013. jan. 16. 12:39
 29/155 anonim ***** válasza:
Sziasztok! Ez szomorú,és egyben jó is ami most veletek történik! Szomorú,hogy valami probléma áll a háttérben,és nem jön a pici,de jó,hogy kiderültek a dolgok,mert lehet egy-két hónap,és már ott is lesz az a baba,ahol lenni kell! A pocakotokban! :) Apának én is mondtam,hogy most januárban megyünk a dokihoz kivizsgálásra,mert már 1 éve nem jön a pici,és egy szóval sem ellenezte,mert ő is igazán szerette volna! Úgy volt vele,ha menni kell,akkor menni kell! De szerencsére nem kellett! :) Amúgy meg mondjátok meg a párotoknak,hogy az orvos javasolta,hoyg menkjenek,egy kis kegyes hazugság nem vészes a cél érdekében! :)
2013. jan. 16. 13:59
 30/155 anonim ***** válasza:
Úgy tudom ti is kérhettek beutalót neki,nem?
2013. jan. 16. 14:00
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!