Ti mennyi ideig fekszetek aktus után ha babát akartok? És melyik a legbaválltabb pozíció?
Figyelt kérdés
Aktus után mennyi ideig hagyjátok magatokban a spermát, és mikor mentek zuhanyozni utána, mikor mossátok ki?2011. dec. 29. 08:24
2/4 anonim válasza:
Az első babónál még vagy fél órát, mert akkor még volt idő. Most a harmadikat várom, az esetek nagy többségében gyakorlatilag azonnal ki kellett ugranom az ágyból, mert tuti akkor ébredt fel a nagyobb, illetve a nagyobbak. :-) Ennek ellenére mindhárom babónk elsőre megfogant. :-))
3/4 anonim válasza:
Nálunk a mostani baba úgy fogant,hogy a férjem épp délutános műszakban dolgozott,mikor peteérésem volt,így csak a délelőtt-reggelek maradtak. De az ovis fiam épp itthon volt betegség miatt és a kisebbik gyerkőc meg még alapból itthon van. Szóval beosontunk a fürdőszobába és ott akcióztunk szuper gyorsan, addig a kicsik tévéztek. Így ugye azonnal zuhany-felöltözés, semmi pihi. Jó sok szakanyag kifolyt, csodálkoztam is mikor nem jött meg,hogy így is teherbe estem.Lám így is sikerült..
4/4 anonim válasza:
Én is ilyeneket csináltam, párna alattam 1 óra hosszáig, gyertya állás fél óráig. Bár a férjem nézett először, nem tudta mi bajom van.:) Aztán egy reggel egy gyors szex, utána spuri a zuhanyozni, mert irány a munka. És láss csodát, nem jött meg. Teherbe estem. 5 év után.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!