Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Az aktus és a beágyazódás...

Az aktus és a beágyazódás között mennyi idő telik el?

Figyelt kérdés
26. voltunk együtt a párommal, és tegnap azaz 27. volt elvileg a pém., mert szurkálást éreztem a méhem tájékán. Gondolom, hogy ez a pé miatt van és nem a baba, de érdekel, hogy a beágyazódás vajon mikor történhet. Ja és szerintetek, este vagy reggel érdemesebb szexelni a babuhoz? Olvastam már olyat, hogy este mert tovább benn maradnak a kicsik, reggel meg ugye gyorsan kifolyik...:)
2011. dec. 28. 08:33
 1/4 anonim ***** válasza:
78%

Én úgy tudom és egy tudományos műsorban is benne volt, hogy reggel 7 órakor a legjobb szeretkezni a baba érdekében:)

Beágyazódás a peteérés, illetve a petesejt és a hímivarsejt találkozása utáni 8-10. napon következik be. Az amúgy is esedékes menstruációd megjövetelénél korábban nem érdemes tesztelni.

Nekem is 27-én volt pém, mi 27-én reggel szeretkeztünk, nagyon szeretnénk ha összejönne! Bár nálunk nem valószínű, mert csak lombikkal lehet babánk, a kislányunk is lombikkal fogant, de azért hátha:)

Drukkolok Nektek!

2011. dec. 28. 08:38
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Szia,

Én úgy tudom, hogy 6-7 nap a beágyazódás. Mi nov 19én és 20-án voltunk együtt a párommal, este és délután. nov 30-én pozitívat teszteltem, ma vagyok 7+3 napos.

Elvileg a legérzékenyebb tesztek beágyazódás + 3 nap múla mutatják ki a terhességet, még a nemvárt előtt. Nekem ez bevált.

Sok sikert!

2011. dec. 28. 10:25
 3/4 anonim ***** válasza:
77%
Az előadások arról szólnak, hogy amikor a hímivarsejt a szervezetedbe jut, egy bizonyos illat után megy, így jut el a petesejthez! Mire a beágyazódás helyéhez, a méhhez eljut általában egy hét telik el, ezután veszi kezdetét a beágyazódás! Azt hiszem így van, ha jól emlékszem!
2011. dec. 28. 10:28
 4/4 anonim ***** válasza:
51%
10:28-as vagyok, annyi lemaradt,hogy érdemes minden második nap szeretkezni, mivel a hímivarsejtek 48 óráig életképesek, egy-egy petesejt meg csak 8-ig! Így a 48 órás aktusokat érdemes mindig más időpontra helyezni! A hímivarsejteknek viszont csak előnyére vál, a 48 órás érés!
2011. dec. 28. 10:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!