Az aktus és a beágyazódás között mennyi idő telik el?
Én úgy tudom és egy tudományos műsorban is benne volt, hogy reggel 7 órakor a legjobb szeretkezni a baba érdekében:)
Beágyazódás a peteérés, illetve a petesejt és a hímivarsejt találkozása utáni 8-10. napon következik be. Az amúgy is esedékes menstruációd megjövetelénél korábban nem érdemes tesztelni.
Nekem is 27-én volt pém, mi 27-én reggel szeretkeztünk, nagyon szeretnénk ha összejönne! Bár nálunk nem valószínű, mert csak lombikkal lehet babánk, a kislányunk is lombikkal fogant, de azért hátha:)
Drukkolok Nektek!
Szia,
Én úgy tudom, hogy 6-7 nap a beágyazódás. Mi nov 19én és 20-án voltunk együtt a párommal, este és délután. nov 30-én pozitívat teszteltem, ma vagyok 7+3 napos.
Elvileg a legérzékenyebb tesztek beágyazódás + 3 nap múla mutatják ki a terhességet, még a nemvárt előtt. Nekem ez bevált.
Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!