Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Tényleg igaz, hogy ha aktus...

Tényleg igaz, hogy ha aktus közben a nőnek orgazmusa van, az olyan lúgos flórát teremt, ami a fiú-babáknak fog kedvezni?

Figyelt kérdés
Van saját tapasztalatotok? Nekem mindig van orgazmusom, amikor párommal vagyok, akkor nekem esélyem sincs kislányra?:O Vagy csak akkor, ha 3 nappal ovu előtt vagyunk együtt?
2011. dec. 16. 16:47
 1/10 anonim ***** válasza:
100%

Mindig van orgazmusom, a második gyerekem "készítésénél" pontosan tudom, hogy orbitális orgazmusom volt.

Ja, két lányom van.

Szerinted van összefüggés? :)

2011. dec. 16. 17:15
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Pillanatszerűen nem tud semmilyen flórát teremteni.
2011. dec. 16. 17:22
 3/10 anonim ***** válasza:
62%
Nem hiszem mert akkor mindig fiu születne,ha a női orgazmus azt befojásolná:)
2011. dec. 16. 17:25
 4/10 anonim ***** válasza:

Utolsónak!

Hú!Klassz világ lenne,ha minden nőnek sikerülne az orgazmus!

2011. dec. 16. 17:50
 5/10 anonim ***** válasza:
utolsó vagyok és nem értem ezt a "Hú" szót én arra értettem ,hogy ha a női orgazmustól függene a baba neme akkor szinte csak fiú gyeekek születnének,de mind tudjuk ez hülyeség ,mert attól nem függ semmi!
2011. dec. 16. 18:24
 6/10 anonim ***** válasza:
0%
ja és sajnálom ha neked nem sikerül az orgazmus!
2011. dec. 16. 18:25
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Megnyugtatlak. De azt tudnod kell,hogy nem attól van gyerek,hogy van orgazmus! Amit leírtál,az pont úgy jött le,hogy minden nőnek,minden szex alkalmával kenne orgazmusa. De ez hülyeség!!
2011. dec. 16. 18:55
 8/10 A kérdező kommentje:

Jaj, lányok, ne veszekedjünk!!

Sztem nem feltétlenül van minden nőnek minden alkalommal orgazmusa, de én arra is gondoltam a kérdés feltevésekor, amikor pl. orálisan segít rá a párunk, hogy akkor is megváltozik a ph.

De valahogy nekem is sántít ez az elmélet...

2011. dec. 16. 19:21
 9/10 anonim ***** válasza:
Ha jobban értelmeznéd amit írtam akkor értenéd!nem azt írtam ,hogy "mindenkinek fia születne" hanem akkor mindig fiú születne nem mindegy !!!!Előbb értelmezd és utána írkálj bocsi kérdező,de nem szeretem ha ki oktatnak!
2011. dec. 16. 20:02
 10/10 Manka68 ***** válasza:

Szia!

A régebbi korokban a nőknek igen ritkán volt orgazmusuk, mégis születtek lányok-fiúk vegyesen. :-)

A női orgazmus nem befolyásol semmit, csak egy kicsit "terelgeti" az összehúzódás a kiskatonákat a méh felé nemtől függetlenül. A fiú és lány spermiumok között egyébként nem olyan nagy a méretbeli különbség, még Ceizel doki módszere is csak 70 - 30 % -os eredményességgel működik az eredeti 50-50 helyett. :-)

2011. dec. 17. 05:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!