Tényleg igaz, hogy ha aktus közben a nőnek orgazmusa van, az olyan lúgos flórát teremt, ami a fiú-babáknak fog kedvezni?
Mindig van orgazmusom, a második gyerekem "készítésénél" pontosan tudom, hogy orbitális orgazmusom volt.
Ja, két lányom van.
Szerinted van összefüggés? :)
Utolsónak!
Hú!Klassz világ lenne,ha minden nőnek sikerülne az orgazmus!
Jaj, lányok, ne veszekedjünk!!
Sztem nem feltétlenül van minden nőnek minden alkalommal orgazmusa, de én arra is gondoltam a kérdés feltevésekor, amikor pl. orálisan segít rá a párunk, hogy akkor is megváltozik a ph.
De valahogy nekem is sántít ez az elmélet...
Szia!
A régebbi korokban a nőknek igen ritkán volt orgazmusuk, mégis születtek lányok-fiúk vegyesen. :-)
A női orgazmus nem befolyásol semmit, csak egy kicsit "terelgeti" az összehúzódás a kiskatonákat a méh felé nemtől függetlenül. A fiú és lány spermiumok között egyébként nem olyan nagy a méretbeli különbség, még Ceizel doki módszere is csak 70 - 30 % -os eredményességgel működik az eredeti 50-50 helyett. :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!