Hogyan tudok a leggyorsabban teherbe esni? Kinek hogy sikerült? És komolyan számít a pozíció is?
Figyelt kérdés
2013. jan. 9. 18:53
61/155 anonim válasza:
Sziasztok! Köszöi a bíztatást,meg hogy velem izgultok! :) Hát megérdemelnétek a csöppséget ti is! :)
62/155 anonim válasza:
Tudom hogy egyszer jönni fog, érzem remélem már most sikerült és van a pocakomban valami valaki!! Olyan furcsa érzés van ott alul a hasamban, remélem a baba az... Majd kiderül minden a hét végén hogy az e vagy csak beképzeltem a dolgot! Hiszem azt hogy minket is kiválaszt egy angyalka az égből és csatlakozik hozzánk :) Jöhet akár több is :):):)
63/155 anonim válasza:
csajok :( nekem ma van a nemvárt és reggel barnáztam,azóta néha görcsöl kicsit és a wc papíron nagyon kicsit piros,szinte alig de nyálkás,szerintetek? még soha nem barnáztam a napján,egyből meg jött mindig :( szerintetek?
64/155 anonim válasza:
eléggé elkeserített :( ! van így még valaki köztetek? Mónika
65/155 anonim válasza:
Én sem barnáztam soha,csak egyetlen egyszer! Én is azt hittem baba,de aztán mensi lett belőle! Amúgy ha piros,és nyálkás,akkor nem barnázol! Az nem piros,hanem barna! :) Pár nap,és kiderül! :) Ha mensi,akkor biztos holnapra erősödni fog! De szorítok,hogy baba legyen! :)
66/155 anonim válasza:
Ha már piros van benne az nem jó!!!DE nagyon remélem hogy nem lesz mensi!!SZorítok!!Azt mondják az is lehet még baba ha egy két pötty!A megszokotthoz egyátalán nem hasonló!Remélem holnapra nyugtató dolgot írsz!Nekem hétvégén lesz a nemvárt kiváncsi leszek nagyon!
67/155 anonim válasza:
köszönöm :)kicsit görcsölök,de mensi még egyenlőre sehol.csak maszatol,de a betéten semmi.máskor mindig egyből megjött,lehethogy az utolsó pár reményteli óra.pedig olyan jó volna ha másnap nem volna semmi.beágyazódás nem lehet?14.dpo.-n vagyok. majd kiderül :)nektek is sok szerencsét!!!
69/155 anonim válasza:
Szia! Ha beágyazódás,akkor előbb kellett volna,hogy odamaszatoljon! Vagy ha később volt p.é.,akkor lehet beágy is! :) Szurkolok! Megjött?
70/155 anonim válasza:
csajok megjött igen..szomorú vagyok eléggé
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!