Hogyan tudok a leggyorsabban teherbe esni? Kinek hogy sikerült? És komolyan számít a pozíció is?
Sziasztok!
Móni,12 hét után próbálkozhatunk először a babávalm,addig nem! 6 hét után lehet szexelni,de védekezni kell mág 6 hétig! :(
Pénteken megyek a szövettan eredményért,remélem lesz benne valami érthető,hogy mitől ment el a baba! :(
Edina.totál igazad van! Amikor jöttem haza,nem is tudtam volna abban a szobában maradnni,mert pont jött egy csaj,aki közölte,hogy anyagi probléma miatt veteti el a gyereket,mert már van egy! Ránéztem,és csak annit mondtam neki,hogy nekünk meg mehalt a babánk,(4-en voltunk akiknek meghalt a babájuk,és szinte egyszerre kerültünk be),tudod mi mit meg nem tettünk volna a kicsiért? És itt be is fejeztem,kimentem hogy adják oda a zárójelentésem,és had menjek már haza! :(
Úgy tudtam volna mondani annak a csajnak,hogy bakker,a gumi olcsóbb,mint az abortusz,arról nem is beszélve,hogy én 14 éves koromtól szexeltem,.és soha nem estem teherbe,mert védekeztünk,tehát nekem senki ne magyarázza meg,hogy ha védekezik,akkor terhes lesz!
Igeen ez nagyon jó dolog lehet,a legjobb az életben amit egy nő átélhet.Álmodozni állítólag hasznos dolog mert motivációt ad :)) olyan jó,hogy itt megoszthassuk egymással gondolatainkat,érzéseiket,ez sok erőt ad!!Higgyétek el megvan a rendelt ideje mindennek,ez mondom én..aki olyan türelmetlen :)) de ha egyszer el jön az a pillanat,és meglátod az UH-on a pici babócát,a legmeghittebb pillanat lesz,az anyaság érzése felülmúlhatatlan boldogság!!!Nem éltem még át,de minden napom olyan,mintha megélném,már most töredékében ott van az érzés.Amikor majd először meglátom fáradtan szülés után,azt fogom neki mondani,hogy "végre megérkeztél,téged vártalak a legjobban az életemben",és megcsókolom a pici arcocskáját,ő pedig ad egy pici mosolyt.
Gyönyörűű dolog..éés ez fog ránk várni hamarosan,mert hiszem,hogy ő is tudja ezt már most és hamarosan az anyukája pocijában akar lakozni :)))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!