Hogyan tudok a leggyorsabban teherbe esni? Kinek hogy sikerült? És komolyan számít a pozíció is?
Figyelt kérdés
2013. jan. 9. 18:53
121/155 anonim válasza:
bárcsak így lenne,én már nem tudom mi van nálam,most a peteérésem óta nem igazán akar emelkedni a hőm..4 napja.szerintem ez a hónap is kilőve :(( M
122/155 anonim válasza:
:) ez a jó hozzáállás erre vár a baba :) hogy megkapjam a megfelelő bogyót ami után már jöhet :)!!!! Addig is nézem a dolgok pozitív oldalát nem lesz hányingerem nem hízom nem reped szét a hasam nem lógnak addig sem a melleim nem bömböli végig az éjszakát és ki tudom aludni magamat, míg a kisanyukák táskás szemmel ébrednek!Elmegyek babázni a barátnőmhöz aki alig várja már hogy menjek hogy legyen 5 perce mással foglalkozni és ha bekakil visszaadom hogy tegye tisztába :) A játékot kihasználom a picivel :) Oda megyek akkor megyek a párommal ahova akarok és élvezem vele a mindennapokat mert Ő az én életem! Mondtam neki Ő az én kisbabám!Megpisiltetem :) és szeretgetem puszilgatom:) Mindig csak a pozitív dolgokat nézem ami még ránk vár , ha pedig jön a baba minden kellemetlen dolgot is vele együtt szeretettel várunk!Addig is beröffentik a másik petefészkem és azonnal jönni fog a pici :) Csajok én nekem ma olyan jó napom van tényleg át kell tekerni az agyamat már erről a hónapról alapból lemondtam én már nem bízom a természetes teherbeesésemben jövő pénteken vérvétel! Végigcsinálom az egészet amit mondanak és várok hiszen úgy sem tudok mit tenne türelmesnek kell lennem! Nagyon top baba lesz ha már ennyit várunk rá! :) Nagyon sokat dolgozunk rajta így tuti első osztályú baba fog jönni hozzánk, hisz majdnem minden este gyúrunk rá valamit :))) Fel a fejjel majd lesz valami előbb utóbb!!!Edina
123/155 anonim válasza:
Örülök,hogy sikerül pozitívan gondolkodnod,amit nagyon jól is teszel,elvégre van nagyon sok jó oldala annak,ha még nem vagy kismama,amiket leírtál :) tényleg csak ki kell kapcsolni az agyat a terhesség üzemmódból és jobban érzi magát az ember,nem feszeng,nem görcsöl(így a prolaktin sem emelkedik) és könnyebb minden.Aztán majd ha jön végre,akkor naagy boldogsáág!!
125/155 anonim válasza:
Azért tudat alatt nekem is jár az agyam de szerintem ez a normális az lenne a furcsa ha nem agyalnék, persze én is félek attól hogy a párom sperma vizsálata milyen eredményt hoz (mondjuk az még nagyon messze van 9 hét múlvára kaptunk időpontot ) és ráadásul ezzel álmondtam mondtam is a páromnak inkább elmeséltem hogy ne telejsüljön be hogy 59%-os lett a spermavizsgálat eredménye!Remélem 100%-slesz a valóságban:)!!!! Nagyon lassan telnek a napok..... Az a gond hogy én is hol így hol úgy látom a dolgokat egyik időszakomban teljesen pozitívan és "már nem érdekel" máskor meg állandóan ezen pörög az agyam! Lehet törölni kelle ezt az oldalt is hogy ne jöjjek fel és ne nézegessem mert függőséget okoz.....E
126/155 anonim válasza:
függőséget okoz az biztos!állandóan keresem a kérdéseimre a választ,mindenben tünetet fedezek fel :( de dolgozom rajta hogy ne így legyen,mert félek,állandóan csalódni fogok. M
127/155 anonim válasza:
Edi! Egy kérdés! Nem lehet,hogy túl sűrűn vagytok együtt,és azért nem jön a baba? Azt hallottam,meg írtak tapasztalatot,és orvosi véleményt is sokan,hogy nem szabad,a legjobb 2 napont együtt lenni! Lehet van benne valami,nem? Amóúgy nekünk akkor jött össze,amikor peteérés előtt egyeltalán nem voltunk együtt,csak pont előtte való két nap! De az is vélatlan volt,mert éppen feladtuk 1 év után,és készültünk az orvoshoz! :) Szóval lehet egy hosszabb szünet jót tenne a kisfickóknak odabent,hogy fürgébbek legyenek,nem??? :)
128/155 anonim válasza:
Hát 2 naponta vagyunk együtt van mikor kimarad néha és akkor 3 naponta de az elég ritka, nem tudok mit csinálni a párommal 10 éve leszünk nyár elején együtt de egy kanegér :) nem bírja sokáig nélkülem szeretünk szerelmeskedni :D és tényleg úgy vagyok vele én tényleg NEM SZÁMOLGATOK semmit csak akkor szerelmeskedünk mikor jólesik ha épp peteérés napján nem kívánjuk akkor nem engem ez nem érdekel azt szeretném arra vágyom hogy ez a gyerek ne időzítve jöjjön hanem a mi kis szerelmünk gyümölcse legyen, egyátalán nem akarok számolásra szerelmeskedni az úgy nem is jó egyikünknek sem!Edina
129/155 anonim válasza:
A lényeg lemaradt hogy igen tudom hogy nem jó sűrűn szerelmeskedni! :) Próbáltam már hogy kifogást találok és nem szerelmeskedünk napokig de a párom csak kopogtatott este :D Visszatérve a függőségre már alig várom hogy beérjek és olvassak hogy kivel mi van :) Tünetet pedig nem szabad keresni mert pofáraesés a vége tényleg saját tapasztalat én már nem hiszek a testem jeleinek mert eddig mindig éreztem valamit és ugyan úgy megjött! Nagyon izgulok hogy ne legyen egyikünknek sem baja már ezzel álmodom tényleg minden nap!Olyan rossz ez a tudat alatti.... :(Most is azzal álmodtam hogy a páromnak nem valami jók a spermái már megint!! ELEGEM VAN én tudom hogy neki nem lehet baja REMÉLEM!!! de olyan sok riogatót lehet olvasni már csak az hiányozna na nála is találnának valamit!Nem tudjátok véletlenül hogy a magas koleszterin szint befolyásolja a spermákat? Páromnak magas ez nem tudom milyen hatással van a kisfickókra!!??Edi
130/155 anonim válasza:
Nem is kell számolgatni,az nem jó! Úgyis vannak jelek,hogy mikor van pé.,ezt számolás nélkül is tudja egy nő szerintem! :)
A koleszterinhez nem értek,szerencsére nincs vele problémánk!
Nekem most volt az első peteérésem! :)
Itt a görbém! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!