Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Hogyan tudok a leggyorsabban...

Hogyan tudok a leggyorsabban teherbe esni? Kinek hogy sikerült? És komolyan számít a pozíció is?

Figyelt kérdés

2013. jan. 9. 18:53
 111/155 anonim ***** válasza:
Móni voltam :)
2013. febr. 11. 11:00
 112/155 anonim ***** válasza:
Miért kell megsiratnod???? Nagyon szépen megfogalmaztad az amire én is a legeslegeslegjobban vágyom a világon! Nem akarok pityeregni mert igazad lesz és hamarosan mi is kimamák utána anyukák leszünk!Mert akarjuk és mert vágyunk rá nekünk is nemsokára megadatik ez a csoda!Nagyon remélem nem is olyan soká! :) Remélem fogjuk tartani a kapcsolatot mindig! Sokat jelentenek nekem ezek a beszélgetések!Most pedig megyek mert látják hogy pityergek és nem akarom hogy észrevegyék!Puszi nektek!
2013. febr. 11. 11:19
 113/155 anonim ***** válasza:
Edina voltam :)
2013. febr. 11. 11:19
 114/155 anonim ***** válasza:
ez így lesz,alig várom már,hogy azt írjátok pozitív lett a teszt és hányingeretek van :))persze jó esetben :) jó volna tartani a kapcsolatot,reméljük sikerül!!Nektek is puszi!! M
2013. febr. 11. 15:06
 115/155 anonim ***** válasza:
100%
Én nagyon vizuális típus vagyok,és Edina,meg kell mondjam ahogy olvastam a történeted,könnyes letta szemem! Most hoghy elveszítettem a picikémat annyira meghatott ez a kis hajhúzós szájon puszilós kis gazfickó! :)
2013. febr. 11. 19:35
 116/155 anonim ***** válasza:
100%
:) Imádom :) Én is ilyenre vágyom amilyen Ő! Annyit nevettem neki előkapott a radiátor alól egy téli fagyit :D nem tudom mióta állt az ott és ette tovább elkezdtem nevetni rajta hogy honnan szedte azt elő erre annyira tetszett neki hogy fogta a fagyit és összeroppantotta a felét persze belém kente annyira produkálta magát aztán kivitte a kis csonk fagyit a mamához :) utána játszottunk tovább....fél óra mulva megtalálta a kukából a fagyit :) újra ette volna.... :D mondtuk hogy az már kakás!:D Így azt már nem ehette meg! :) Lányok nekünk is lesz hamarosan babánk, nekem egy jó pár hónap de remélem már a nyár elején jönni fog a baba hozzánk!!! :) Edina
2013. febr. 12. 06:36
 117/155 anonim ***** válasza:
Edina,kitartás,nekem is jó pár hónap még,mert 3 hónapig nem próbálkozhatunk! De utána csak szerencsénk lesz...
2013. febr. 12. 15:50
 118/155 anonim ***** válasza:
Nagyon remélem!!!Addigra kikezelnek a bajomból.... csak ne szőrösödjek ki mint egy majom a hormon gyógyszerektől.... remélem nem lesz gond nálam!E
2013. febr. 13. 06:21
 119/155 A kérdező kommentje:

Sziasztok!!

szerintem ha szőrös leszel a párodnak akkor is épp úgy fogsz tetszeni mint most!! arról meg nem is beszélve, hogy lehet, hogy erre vár a lurkó :))

na jó... kezdek már begolyózni úgy veszem észre. minden rossz dologba beleképzelem, hogy erre vár a baba... meg arra vár.... de barátnőm azt mondta, hogy ez nem baj :)

kitartást lányok!!! biztos vagyok benne, hogy nemsokára babázunk!!

2013. febr. 13. 16:25
 120/155 anonim ***** válasza:
Isten szóljon belőled... :)
2013. febr. 13. 17:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!