Hogyan tudok a leggyorsabban teherbe esni? Kinek hogy sikerült? És komolyan számít a pozíció is?
Figyelt kérdés
2013. jan. 9. 18:53
141/155 anonim válasza:
Áá csak az a baj már nem hiszek benne! Félek kicsit nehogy bajt csináljon! Úgy belefáradtam hiába csinálom és megyek és megteszek érte mindent de már nem is tudom, már nem tudok semminek sem örülni! Belefásultnak érzem magam komolyan mondom ilyen még nem volt mindenki körülöttem babát tervez vagy babát vár ilyet még nem láttam legalább 10 kolléga és az ismerősök közül is.... eszméletlen és hiába vágytam rá eddig eszméletlenül hogy kismama legyek el sem tudom magam képzelni hogy én kismama leszek testileg lelkileg engem sokkolna a két csíkos teszt el sem hinném szerintem ennyi csalódás után, már eléggé pesszimista lettem! De azért szedem a bogyót és haladok az árral csinálom amit mondanak majd alakul ahogy alakul , például ezt volt az első olyan hónap hosszú idő óta hogy nem gyötört meg lelkileg az hogy megjött tegnap, szinte már vártam rá hogy majd ma..... átestem a ló túloldalára! Már csak az érdekel hogy rendszeres legyen a cilusom először is! Utána ha gatyába rázódtam majd jöhet a gyerek hiszen melyik gyerek akarna ilyen helyre jönni hozzánk lelkironcsokhoz!E
142/155 anonim válasza:
Hát a lelki gondjaink bizony nagy gátak ebben,én is így érzek ahogy te,az én környezetemben is sorra esnek teherbe a nők és én csak vágyakozok miközben ők átélik azt,amit én szeretnék.Nehéz ez nagyon! De amikor feladom a reményt,akkor valami meglök hátulról és újra előre megyek.A 2 csíkos teszt engem is megrémisztene de nagy örömmel fogadnám egyúttal.
143/155 anonim válasza:
Hát nem is tudom, hogy hogyan lesz tovább! Már tényleg úgy érzem hogy besokaltam! 1 éve lesz hogy kínlódás ez a baba dolog és most meg körülöttem is 10en babáznak!... nem egyszerű most tényleg próbálok másra figyelni eljárok zumbázni lehet belefogok egy angol tanfolyamba és lesz ami lesz! Már nem is akarok erre gondolni mondjuk tényleg elég nehéz így hogy a kolléganő terhesen minden szava a gyerekvállalás és a születendő baba, de mindegy is! Majd megyek és babázok, aztán talán egyszer nekem is sikerül!De azt tényleg fel sem fogom fogni ha egyszer valami csoda folytán sikerülne..... de erre nem is gondolok most! Majd eljön mindennek az ideje ha eljön egyszer..... e
144/155 anonim válasza:
Gondolj arra inkabb, h egy baba nem csak móka, és kacagás. A kolleganoid, ismeroseid csak a jót fogják mutatni.
145/155 anonim válasza:
Hát így van így vagyok vele én is nem lesz fenékig tejfel aki nem akarta és egy szexből megfogant az meg pláne nem tudja értékelni úgy!De hát nincs mit tenni nekem azért nem sikerült eddig mert annyira lelkis vagyok mindenkinek meg akarok felelni persze magamnak is és folyton agyaltam hogy mi lehet a baj hibáztattam magam... és még jó hogy elmentem időben orvoshoz mi van ha halogatom tovább az Isten tudja hogy nem e rosszabodik a helyzet nálam! Mert sajnos jól éreztem én és tényleg volt bajom.... El szeretném felejteni ezt az egész baba témát de valahogy mégsem megy!....... biztos bennem van a remény.......
146/155 anonim válasza:
El kell valahogy terelni a gondolatunkat,mert így szenvedés a próbálkozás ideje,addig kell élvezni a párunkkal együtt töltött időt s amikor a szervezet a legfelkészültebbnek érzi magát rá,akkor megtörténik a csoda!Fájó szívvel,de mégis türelemmel kell viselünk a környezetünk babasikereit!Csakhát az anyai ösztönnek nem lehet parancsolni.DE akkoris hamarosan + lesz a teszt!!! M
147/155 anonim válasza:
Nagyon aranyos vagy Móni! :D Tényleg előbb utóbb csak az lesz már a teszt amire vágyunk :) Egy nagy ++++++++++!!!!!:) Lehet ettől a gyógyszertől ikerterhességem is amúgy is arra vágytam hogy ikreim legyenek :D DE JÓ LENNE :D mellékhatások között szerepel az hogy többes terhesség ráadásul a családban mind a kettőnknél van úgyhogy majd eldől , csak segítsen! Többiek? Hogy vagytok? Nektek úgy látom nagyon ügyesen sikerül kerülni és terelni a gondolatokat! :) Móni neked is kitartást! Én is próbálom magam jó kedvre deríteni! :)
148/155 anonim válasza:
Ikerterhesség ? :D na az tényleg klassz lenne,sokáig semmi,egyszerre pedig 2 is vagy esetleg 3 ? Nálam 2 ágon is van esély rá,páromnál is van,szóval 3-szor fordult elő.De kitudja.Én estétől eszem a pempőt,de csak mézzel kevertet sikerült vennem,állítólag nagyon jó a szervezetre,lehet,hogy mióta babát akarok,felborulhatott a hormonháztartásom,mert nagyon mozgok a témán,de remélem ez majd helyreteszi.A méhpempőben hormonok is vannak,na de ez a türelem dolog nem az én műfajom,minimum 4 hetes kúra.De én is terelgetem a gondolataimat azért másra is.Hát a kis lurkók jól megvárakoztatnak minket :D kis betyárok!de ami késik az NEM MÚLIK! Szép napot mindenkinek! M
149/155 anonim válasza:
Lányok!Mi újdonság veletek?Régtől nincs mozgás ezen a fórumon.Sikerült valakinek a pocaklakó? :)
150/155 anonim válasza:
Szia! Babát várok!!!! :) Március 3. volt meg utoljára utána még beszélgettünk is, sikerült a gyógyszer segítségével nekünk is a csoda!!! Nagyon Boldogok vagyunk és már alig várom a decembert hogy a kezemben tarthassam szeretgethessem ŐT!!! Veletek mi újság?? Kívánom hogy mindenki megkapja a kis Csodáját!puszi E.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!