Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Hogyan tudok a leggyorsabban...

Hogyan tudok a leggyorsabban teherbe esni? Kinek hogy sikerült? És komolyan számít a pozíció is?

Figyelt kérdés

2013. jan. 9. 18:53
❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ... ❯❯
 71/155 A kérdező kommentje:

Szia!

Oké, most megjött, de ne keseredj el!! nem lesz így mindig! nagyon szorítok neked is, hogy nemsokára babázhass!!

2013. jan. 30. 17:35
 72/155 anonim ***** válasza:
Hahóó! Hát én hétvégére nem várom, de úgy fájnak a cicieim hogy most biztos nem sikerült ezzel jelez hogy meg fog jönni sajnos.... azért még szurkolok magunknak :)
2013. jan. 31. 07:08
 73/155 anonim ***** válasza:

Sziasztok!

Én csak most olvastam el, amiket írtatok.

Mi most épp a kistesóért kezdtünk harcolni, még csak 2 hónapja, szóval én úgy érzem, nem mondhatok semmit... De Nektek nagyon drukkolok!!!

Hajrá mindenkinek!!! :)

Kisvuk, még lehet, hogy él a baba! Ne add fel! Tényleg vannak nagyon lehetetlennek tűnő helyzetek!

Mindenkinek drukkolok!

Mi 9 hónapig próbálkoztunk a kislányommal, mire összejött. Nagyon sokat gondolok rá, hogy milyen könnyű volt nekem, mikor mások évekig várnak, pedig nekem az a 9 hónap is nagyon soknak tűnt... :S

Szóval nagyon drukkolok mindenkinek!

100%-os, (bocsánat, nem tudom, hogy szólítsalak :$), írj majd a hétvégén, hogy mi lett!

2013. jan. 31. 20:24
 74/155 anonim ***** válasza:
Edina vagyok sziasztok a 100%-os :) hát tegnap kezdődött nálam valami erősen szúró fájdalom belenyilal nem mensi görcs mert az más, nem tudom miért fáj ennyire hál Istennek nem folyamatosan csak időközönként, de nagyon kellemetlen mondjuk tegnap egy kicsit hogy levezessem a feszültséget elmentem zumbás tornára olyan jól esett akkor nem is szúrkál a hasam, sőt utána sem éreztem, de ma reggel ismét kezdődik, hát nem szeretnék menstruálni... babát szeretnék!!!! :)
2013. febr. 1. 06:26
 75/155 anonim ***** válasza:
köszönöm hogy lelket öntöttetek belém!már elmúlt a mensesem,nem sokáig volt.én még nem régóta próbálkozom az igaz,dehát ha az ember valamit (valakit)annyira akar..akkor a kevés idő is sok.csak optimistán mindenki,a baba majd kiválassza az időpontot amit szeretne :))
2013. febr. 1. 13:37
 76/155 anonim ***** válasza:
Hát akkor tényleg jó rövid volt, hidd el én is túlvagyok már jó pár megjövős hónapon, és kegyetlen mindegyik rottyravágott eddig amíg megvan szär, de utána ha elmúlik új hó új remény és esély!!! Hidd el jobb kedved lesz és POZITÍVAN állsz majd a következőhöz ismét!Hányszor megfogadtam hogy most volt az utolsó elég, de ne hidd!!Mindig reménykedem ahogy most is.... remélem nem jön meg :) már annyi hónap után is vágyom rá hogy babám lehessen mi kis angyalkánk :)
2013. febr. 1. 13:58
 77/155 anonim ***** válasza:
nekem már "rögeszmévé" vált a téma,ti is hisztek benne,hogy ha már a szíved egészével akarod,akkor lelkileg is megértél a babavállalásra?mert ez a nagyon akarás nemrég kezdődött,az előtt is akartam csak bizonytalanul.most pedig már szívvel lélekkel!sok könyvet,magazint vettem erről,nem tudom megállni,hogy ne vegyek,minden ez körül forog :)
2013. febr. 1. 14:39
 78/155 anonim ***** válasza:
Edina! Teszteltél már?
2013. febr. 2. 12:56
 79/155 anonim ***** válasza:
mi van veletek lányok?hogy álltok?
2013. febr. 3. 20:03
 80/155 anonim ***** válasza:
Sziasztok! Nem jött meg szombaton, ma már hétfő van és még mindig semmi, volt az az eősen beleszúró érzés már az sincs a cicieim kicsit fájnak de nem vészes! Úgy érzem nem is tudom hogy mondjam mint ha lenne ott valami/valaki a pocimban nem tudok sokszor hogy ülni mert olyan mintha belülről nyomódna bocsi hogy hülyén fogalmazok de nem tudom máshogy megfogalmazni! Remélem nem jön meg, szerdán szeretnék tesztelni mert nem akarok csalódni megint úgy ahogy nemrég is késett 2 napot teljesen beleéltem magam és után megjött persze csomó tesztet elhasználtam....feleslegesen!Nagyon szorítok kinek hogy alakul!
2013. febr. 4. 06:33
❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!