Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Hogyan tudok a leggyorsabban...

Hogyan tudok a leggyorsabban teherbe esni? Kinek hogy sikerült? És komolyan számít a pozíció is?

Figyelt kérdés

2013. jan. 9. 18:53
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 31/155 anonim ***** válasza:
kérhetek de ha nem akar elmenni rá..... :D
2013. jan. 16. 14:37
 32/155 anonim ***** válasza:
De ha az orvos beszélne vele,akkor sem?
2013. jan. 16. 14:40
 33/155 anonim ***** válasza:
de a napokban hatok én rá megmondom neki hogy mind szép és jó hogy belevágtunk a dologba de még elmehetünk jópár kivizsgálásra és lehet hogy kidobjuk a pénzt az ablakon mert ő nála van a gond ( mondjuk ezt ne adja Isten ! ) és közben én mindent megteszek megyek mint a mérgezett egér mindenhova!Szeretnék kismama lenni nagyon és anya lenni 25 éves vagyok miért nem sikerül :( úgy el tudok keseredni még most sorra kellene potyogni a babáimnak és mégsem jön......
2013. jan. 16. 14:42
 34/155 anonim ***** válasza:

Hát most én is elkeseredtem! Most írtam ki egy kérdést pont! Képzeld,ÉN 30 VAGYOK,ÉS 1 ÉVE VÁRTUNK,HOGY SIKERÜLJÖN VÉGRE TEHERBE ESNEM! Képzelheted mennyire örültünk most a babának! Erre az orvos ma jól lehangolt!

Én ma mentem vissza nődokihoz,elvileg ma vagyok 6 hetes! Erre az orvos leba*ott,hogy mit képzelek én,miből gondolom,hogy terhes vagyok? Mondtam neki,hogy mert nem jött meg,azt mondta másnak 4 hónapig nem jön meg mégsem az! Mondom csionáltam vizelet tesztet otthon,azt mondta az egy dolog! Erre közöltem,hogy a vérvétel is volt,hcg szin 421,erre azt mondta majd ha 1000 felett lesz,mert már 6 hetesen ott kell lennie! De mondom 5+1 voltam mikor vért vettek,azt mondta nagyoön korán mentem,és minek megyek endokrinológushopz,és egyeltalán mit képzelek? Hát mondom mert a gyógyszert amit minden nap kell szednem pm. elulműködésre,hogy most a babával azt szedhetem-e,és elég-e! És honnan vettem mégis,hogy ilyenkor kell menni? Meg hogy terhes vagyok! Hát lányok én majdnem elbőgtem magam! :( Közölte,hogy majd akkor leszek terhes,ha lesz a babának szívhangja! Megkérdeztem,hogy dolgozhatok e majd 2 műszakban,mert mindig fel vagyok fázva a munkahelyemen,erre azt mondta ő nem ír tp-re,mert még nem vagyok terhes,menjek a körzetihez,és mondjam meg neki,hogy találjon ki valamit,mondjuk hasfájást és írjon ki 2 hétre,amíg lesz az uh.! Hát mondhatom marha jó! :( Kimentem,és majdnem sírtam,miközben páromnak meséltem,hogy mi volt! :(

2013. jan. 17. 17:03
 35/155 A kérdező kommentje:

Szia!

sajnálom, hogy ezen keresztül estél...tudom, hogy rengeteg bunkó orvos van. húgomnak kijelentette az orvosa, hogy 'ez bizony abortusz lesz' és szegénykém két hétig sírt emiatt, majd tiszta véletlenül átment egy másik orvoshoz, aki közölte, hogy csak aprócska tisztákról van szó, amivel semmi gond és nem rég egészséges kisfiúnak adott életet :)

ebből csak azt akartam kihozni, hogy az orvosok sajnos bele sem gondolnak sokszor abba, hogy mit érzünk!

viszont remélem, már jobban vagy ezután a trauma után és minden rendben lesz veled/veletek!

2013. jan. 17. 17:38
 36/155 anonim ***** válasza:
Igen,párom megvígasztalt,meg mondtam anyunak is,aki röhögött rajta,mármint a dokin,hogy milyen,mert ugye ő is már terhes volt velem,és tudta,és nem is voltak ilyen szuper gépek,és nem is volt még ilyen korán hallható a szívhang,még képet semkaptak,és mégis terhes volt! Szóval próbálok pozitívan gondolkodni,mert nem lehet semmi baja ennek a picinek,mert nagyon szeretjük,és anya is apa is nagyon vigyáz rá! Anya szó szerint,apa meg anyára,nehogy valami baja legyen! :) Szerintem nektek is sikerül nem sokára,hidd el! Csak stresszmentes élet kell,nmeg nem görcsölni,csak hinni,hogy tudja az a baba mikor jöjjön! :)
2013. jan. 17. 18:01
 37/155 anonim ***** válasza:
100%
Szia! Hát hallod gusztustalan milyen orvosok vannak komolyan én is azért mentem magán orvoshoz hogy már segítsen valaki mert az sztk-ban leszarják az embert! Képeld nekem 2 éve azt mondta hogy hát próbálkozni kell legszívesebben odamennék most és mondanám hogy 2 év eltelt b@azd meg!A másik doki a rövid ciklusra azt mondta hogy majd helyreáll egyszer!Köszönöm a segítséget! Ennyit az sztk s orvosokról!Elmentem a magán orvoshoz és rögtön mondta hogy mi lehet a baj és hova kell mennem további kivizsgálásokra mert lehet hogy ciszta az is lehet hogy progeszteron, most elmegyek a vizsgálatokra és utána újra találkozunk és megmondja hogy hogyan tovább!Nagyon szánalmas hogy ha az emberen nincsenek a 10ezresek akkor úgy állnak hozzá.... kitartás neked kisvuk és te kismama vagy!Kisbaba van a pocakodban és azt nem veheti el tőled senki! Nagyon irigyellek hogy kismama lehetsz, én is nagyon vágyom rá!Sok boldogságot és egészséget nektek! Nem kell a hülyékkel foglalkozni!üdv
2013. jan. 18. 06:58
 38/155 anonim ***** válasza:

Köszi! :)

De azért az tényleg undorító,hogy ilyen emberekkel vagyunk körülvéve,amikor az embernek az egáészsége a legfontosabb,fizetünk mint állat,hogy ha baj lesz ellássanak,de ha bbaj van,nemhogy ellátást nem kapunk,de magasról tojnak a fejedre! Ellátás...még diagnózist sem állítanak fel... :(

Szerintem hamarosan nektek is össze jön,mert magán uton az utánajárás jó,mert hamar kiderül a baj! Ott legalább foglalkoznak veld! :) Sok sikert,és mielőbbi babásodást! :)

2013. jan. 18. 10:23
 39/155 anonim ***** válasza:
100%
Köszönöm nagyon örülnék már neki! Olyan rossz volt ma mondta az egyik kolléga akivel egyszerre kezdtünk próbálkozni hogy nekik úgy tűnik sikerült a baba most mert a párjának nem jött meg már 6 napja!Nagyon örülök nekik mert tudom hogy nagyon vártak rá és remélem egészséges lesz, csak hát én még mindig itt vagyok és várok a csodára egyedül.... olyan selejtnek érzem magam..... nagyon elkeserító!
2013. jan. 18. 11:46
 40/155 anonim ***** válasza:
Ne butáskodj! Nem vagy selejt! Csak nem vagyunk egyformák! Van akinek előbb jön,van akinek később,de lehet sokkal nagyobb szerencséd lesz a babával,sokkal boldogabb leszel,mert többet vártál rá! Én hiszek abban,hogy tudja a baba mikor kell jönnie! És ne ezen kattogj,ne muszályból legyeteke együtt,ne görcsölj a babán! Én totál feladtam a decembert,januárban menni akartunk orvoshoz,hogy nem jön össze a baba,és nem is gondoltam rá,hogy esetleg sikerül abból a két alkalomból,amit együtt voltunk! Bár tök jókor voltunk együtt,mégsem gondoltam arra,hogy terhes lehetek! Próbálj meg nem gondolni rá,ne foglalkozz a babával! Kicsit törődj magaddal! Menjetek el kicsit szórakozni,üdülni,pihenni,kozmetika,manikűr,fodrász vagy nem tudom... A lényeg,hogy a babára gondolj!
2013. jan. 19. 17:48
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!