Sziasztok! Kisvuk nagyon szorítok neked,hogy ne legyen semmi baj,de én hiszek benne,hogy minden rendben van nálad!Ne add fel!
Én is nagyon szeretnék babát,igaz,a második hónapja dolgozunk rajta,most iszom a teákat is (cickafark-palástfű) és lehet,attól görcsölgetek enyhén már ovu utántól,a mellem nagyon fáj szintén azóta é elég eresek.Szerintetek?Én 21 éves vagyok,elvileg ez a kor jó termékenységnek örvend(ha nincs vmi gond).Olyan jó lenne már ha pozitív lenne a teszt.Mi jókor voltunk együtt,remélem sikerült.Sok szerencsét nektek!
2013. jan. 27. 11:46
52/155 anonim válasza:
Szia! Mi volt a baj a mensiddel,hogy már a teákat iszod? Ha semmi gond,akkor ne idd,mert nagyon össze kutyul mindent! Ha már egy éve próbálkoztok,és nem jön a baba,akkor orvos,de addig ne házipraktikázz,mert lehet többet ártassz,mint használsz!
Én még mindig barna vérzek,és minimális kis görcsök,szúrások,és feszülések vannak! Holnap orvos!
2013. jan. 27. 19:29
53/155 anonim válasza:
Sziasztok lányok! A teával tényleg csak óvatosan mert a rendszeres ciklusba bekavarhat! Viszont ha probléma volt azon segíthet! Remélem ma valami bíztatót írsz! Én még nem kaptam bogyókat, most megyek még csak hormon vérvételre után ha azok megvannak tuti kapok gyógyszert! 21 évesen tényleg nagyon termékeny az ember Sok sikert!!! Én 25 vagyok mégsem vagyok az mint utóbb kiderült, de azért én is reménykedem!!!üdv
2013. jan. 28. 06:25
54/155 anonim válasza:
A ciklusom rendszeres,cickafarkból nagyon keveset ittam,csak a palástfűt iszom,de azt hiszem következő ciklusnál abbahagyom,nehogy ártson!Köszi a tanácsotokat,és kedves előző,köszönöm a kívánságod :) remélem neked is megoldódnak a problémáid!
2013. jan. 28. 11:04
55/155 anonim válasza:
A remény hal meg utoljára!!!!!!
2013. jan. 28. 12:31
56/155 anonim válasza:
Hát a múlthét szerdaihoz képest semmit nem nőtt a baba,sem a petezsák! A doki azt mondta ez a méret teljesen normális egy 5 hetes terhességnél,merthogy most annyi vagyok! De enm lehetek 5 hetes,már 8-nak kell lennem! Hiszen már 3 hete is megállapíttották a terhesésget,és ugye mire megtudod hogy terhes vagy,akkor már 4 hetes vagy! Én már 3 hete tudom! :( Azt mondta a doki,hogy mivel a petezsák ott van,így még fennáll a terhesség! De már 5 napaja ugyanakkora a petezsák,és a baba még sehol! :( Én már nem reménykedem! Írtam is ki egy kérdést,hát kíváncsi vagyok mit mondanak rá! :(
2013. jan. 28. 15:09
57/155 A kérdező kommentje:
Sziasztok!
Kisvuk, tényleg a remény hal meg utoljára. Hátha nincs még vége semminek, semimképp ne add fel!!
Nagyon szorítok érted!!
2013. jan. 28. 16:25
58/155 anonim válasza:
Köszönöm! Nem adom fel,és jelentkezem még! :)
Nektek sok sikert! Nagyon fiatalkák vagytok még,biztos hamar össze jön! :)
Nem mintha én öreg lennék,csak nyáron leszek 31! :)
2013. jan. 28. 16:38
59/155 anonim válasza:
hallottam már érthetetlen esetekről,de csodákról is mindezek élén.ki kell tartanod az mellett,hogy rendben vagy!minden ki fog derülni,szorítok kisvuk!
2013. jan. 28. 19:36
60/155 anonim válasza:
Sziasztok!Ne aggódj kisvuk tényleg!! NE keseredj el légyszíves! Hidd el jövő hétre már látni fogja nyugodj meg!A doki csak érti már a dolgát barátnőm szintén így járt és 1 hét múlva visszarendelték utána mondták neki hogy ott van a baba!! Rá két hétre szívhang is volt!!! ÉS NEKED IS LESZ!!!! Veled vagyok!!!üdv
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!