Hogyan tudok a leggyorsabban teherbe esni? Kinek hogy sikerült? És komolyan számít a pozíció is?
Figyelt kérdés
2013. jan. 9. 18:53
11/155 anonim válasza:
Szia! Sajnos én is írok hozzá! Mi is valami hasonló cipőben vagyunk várunk rá de nem akar jönni a baba, ráadásul ehhez még hozzájön a rendszertelen ciklusom!Viszont el kell menni orvoshoz csak az tud biztosat mondani, én is hétfőn megyek és megfogadtam hogy addig nem jövök ki a rendelőből (sztk) amíg nem kapok beutalót kórházba vagy hormon vérvételre! Már 2x voltam és azt mondták hogy várjak most már lassan 1 év várás után elég volt! Lehet hogy csak olyan pici a gond hogy egy kis segítséggel a következő hónapban már babás is leszel!!!Nyugi nem vagy egyedül, nagyon rossz érzés, én már csak tudom, de mindig jön egy új hónap!üdv
12/155 anonim válasza:
Szarni kell az egészre, nem rágörcsölni! Tenyészbika apukaval 2 naponta sex, s nem akarni a gyereket! Figyeld meg, h rögtön bekapod a legyet. 26/kandiszno
13/155 anonim válasza:
Te kandisznó :) Hiába élvezem a szexet mégsem estem eddig teherbe, pedig nálunk minden nap orgia van! A legyet nem tudtam bekapni, pedig hidd el ráharapnák már:D
14/155 anonim válasza:
Minden nap orgia... úgy tudom az nem jó,mert a kisfickók nem lesznek elég fürgék,és életerősek eljutni a petesejtig! Próbáld ki minden másnap,és harmadnep a szexet! Azt is hallottam,hogy peteérés előtt egyeltalán nem szabad,csk előtte pár nappal! Hát nekem dec 6-án jött meg,és csak 18,és 19-én voltunk együtt! 20-án volt ovum,és január 3-ra nem vártam! És nem is jött! 7-én pozitívat teszteltem! Nem tudom ez az önmegtartóztatás miatt volt-e,de lehet! Az is lehet,hogy eddig nagyon akartam,és most úgy voltam vele,hogy mindegy,megyünk az orvoshoz,mert pont egy éve nem sikerül,de nem is baj,mert az anyagi helyzetünk most kicsit rosszabb lett!
15/155 anonim válasza:
Minden nap orgia... úgy tudom az nem jó,mert a kisfickók nem lesznek elég fürgék,és életerősek eljutni a petesejtig! Próbáld ki minden másnap,és harmadnep a szexet! Azt is hallottam,hogy peteérés előtt egyeltalán nem szabad,csk előtte pár nappal! Hát nekem dec 6-án jött meg,és csak 18,és 19-én voltunk együtt! 20-án volt ovum,és január 3-ra nem vártam! És nem is jött! 7-én pozitívat teszteltem! Nem tudom ez az önmegtartóztatás miatt volt-e,de lehet! Az is lehet,hogy eddig nagyon akartam,és most úgy voltam vele,hogy mindegy,megyünk az orvoshoz,mert pont egy éve nem sikerül,de nem is baj,mert az anyagi helyzetünk most kicsit rosszabb lett! Szóval lehet mert nem görcsöltem rajta,azért jött össze,nem tudom pontosan!
16/155 anonim válasza:
Enyhe túlzás volt :) sajnos mi sem vagyunk együtt minden nap mivel párom úgy dolgozik! A heti 4-5 szex így 10 év együttlét után, de mi nagyon szeretjük egymást és babát is ez lenne az első babánk! Volt már olyan is hogy nem igen szexeltünk napokig és akkor sem jött a gyerek! Ez van sajnos! De nekem nagyon rövid a ciklusom ez is bekavar nálam hogy 21-25 napokra jön meg.... ez orvosolni kell! Mi előbbi babásodást! üdv
17/155 anonim válasza:
Hát tényleg elég rövidek a ciklusaid! Lehet egy orvost nem ártana felkeresni! Vagy próbálkozni a teákkal! Sokaknak segített már!
18/155 anonim válasza:
Próbálkoztam, az orvos itt helyben nem segített azt mondta majd helyreáll várjak hát vártam eleget!!! Remélem mielőbb találok egy olyam orvost aki tényleg segít is nem csak mellébeszél! Tegnap például nem is rendelt rendelési időben mondván nehogy már ebben az időben ŐŐŐ lejöjjön ide ..... Majd csütörtökön tudok legközelebb menni és kivizsgáltatni magam! Ha már eddig kibírtam csütörtökig még tudok várni!
19/155 anonim válasza:
Így van! Az a pár nap nem oszt nem szoroz! :) De inkább egy másik orvoshoz menj,hátha az majd veszi a fáradtságot,és foglalkozik veled! :)
20/155 anonim válasza:
Képzeld kisvuk kaptam időpontot magán orvoshoz igaz, de ma már okosabb leszek! Ma délután van a nagy nap és remélem hogy segít rajtam, nagyon boldog volnák ha ennyi idő után nekem is megadatna az anyaság érzése!!Remélem hogy nem kell sokat várnom , remélem egy két hónap alatt helyreáll bennem a dolog!üdv :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!