Szóval a lényeg,hogy NE a babára gondolj! Bocsi,az előzőt elírtam! :(
2013. jan. 21. 09:45
42/155 anonim válasza:
Szia Kisvuk :) bocsi hogy sokára írok csak nincs otthon gépem és hétfőn kedden kivizsgálásokon voltunk. Hétfőn megkaptam a beutalót vérvételre, tegnap pedig mecsinálták az ultrahangot egy nagyon kedves orvos végezte a vizsgálatot és mesélte hogy mit látok a képernyőn. Kiderül hogy azért ilyen rövidke a ciklusom mert ösztrogén gondom van = ezáltal nagyon vastag a méhnyálkahártyám ami majdnem kórosba esik ár sajnos 8,5mm azt mondta az orvos 4 mm az optimális az elején, a ciklus vége fele kelle ennyinek lenni nem a közepén mert ezt a 8,5mm-t nehezen hatolják át a párom spermái ezért nem estem eddig teherbe sem. A jobb oldali petefészkem nem működik hiába vagyok 25 éves, volt benne 3 szerencsétlen ki tüsző de arról képet sem készített sajnos egy sem volt benne domináns :( .... a bal oldaliban sem látott elsőnek majd egy pát pillanattal később felbukkant egy 19mm szép nagy tüsző úgyhogy nincs veszve semmi :) van peteérésem csak a bal oldal dolgozik! Nem adok sok esélyt arra hogy megtermékenyülhetett mert nagyon vastag a méhnyálkahártya, de a remény hal meg utljára!üdv
2013. jan. 23. 08:06
43/155 anonim válasza:
Kitartás!
Meg van a probléma,mostmár lezelve lesz,úgyhogy pár hónap,és és egy szép csíkos teszttel a lezedben fogsz állni a wc előtt,és potyognak majd a könnyeid! :)
Amúgy én meg hétfő óta vérzek,és tegnap begörcsöltem! Az egyik doki kedden 5mm-es petezsákot látott,,a másik meg szerdán 10 mm-eset! Nem tudom melyik az igaz! :( Hétfőn megyek vissza uh-ra,ha nőtt a baba akkor jó,ha nem,akkor valószínű elvesztettem! :(
2013. jan. 24. 10:38
44/155 anonim válasza:
Jajj ne már ne keseríts már el!!! Nagyon remélem hogy minden rendben van veletek!Szurkolok izgulok érted légyszi írd meg mindenképp hogy hogy vagytok!!! Nagyon köszönöm a bíztató szavakat most már nem vagyok ideges pozitívan állok hozzá, hamarosan rendbe raknak és lesz nekem is kisbabám! :) Nagyon vigyázz magatokra!üdv és egy nagy ölelés neked
2013. jan. 24. 12:10
45/155 anonim válasza:
Hát nem vagyok valami jól! :( Nem akar elmúlni ez a vérzés! :( Hétfőn minden kiderül! Előbb utóbb el kell múlnia! Ha jó,ha rossz miatt,de el kell múlnia! :(
2013. jan. 24. 19:36
46/155 anonim válasza:
Remélem hogy semmi komoly!! légyszi írj!izgulok értetek!
2013. jan. 25. 06:25
47/155 anonim válasza:
Még mindig ugyanaz a helyzet! Este enyhe görcs,vérzés ugyanannyi! De nagyon sötét barna,nem piros! Picit nyálkás,nem darabos! Erős görcs nincs! Még 3 nap hétfőig!
2013. jan. 25. 12:07
48/155 anonim válasza:
Jaj akkor egy kicsit megnyugodtam mert az nem olyan nagy baj biztos kapsz rá bogyót! Édesanyám mesélte nekem hogy velem is öcsémmel is ez volt neki, és itt vagyunk mind a ketten! :) Boldog Babavárást!!! És légyszi csak jókat írj hétfőn! Szép hétvégét! Kedves kérdező veled mi újság! Lesz babásunk itt ebben a hónapban?? :)
2013. jan. 25. 12:25
49/155 A kérdező kommentje:
Sziasztok!
Kisvuk...remélem minden rendben lesz veled!! Nagyon szorítok érted/értetek!!!
ami engem illet, kaptam gyógyszereket és azt mondta az orvos, hogy éljünk aktív nemi életet, mert egyenlőre mást nem tud most mondani. viszont nagyon remélem, hogy most már tényleg sikerülni fog!
2013. jan. 25. 16:41
50/155 anonim válasza:
Hajrá nektek kérdező! 2-3 naponta szex,és tuti siker! :) Bízzunk benne,hogy nemsokára sírni fogsz a boldogságtól! :)
Én még mindig barna vérzek,de talán ma kicsit kevesebb,mint tegnap! A remény hal meg utoljára! :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!