Missed ab utáni műtétből hogyan lehet a leggyorsabban felgyógyulni? Gondolok itt gyógyteákra és hallottam valami méhpempőről.
Nagyon sajnálom!
Én sok vitamint szedtem!3 hét után eltűntek a fekete karikák a szemem alól!
Hány hetes voltál?
Szia!
Én is sajnálom, hogy Veled is megtörtént.
Mikor volt a műtéted? Hány hetesen ment el a babád?
Nekem 9+2 hetesen derült ki, hogy már 6 hetesen elhalt... :( Semmi jele nem volt, nem véreztem, nem görcsöltem, viszont hányingerem, szúrkált a hasam és a melleim is nőttek... :((
Köszi a cickafarkot, megpróbálom!
Szia. A cickafark és a palástfű nagyon jó! A méhpempőt én jószívvel ajánlom. Nekem nagyon sokat segített. Méhpempő nélkül sosem volt elég vastag a méhnyálkahártyám. A méh erősítésére és megújítására is nagyon jó hatással van. Ha meggugglizod, rengeteg pozitív dolgot olvashatsz.
6 hetesen vetéltem egy hónapja. Iszom a cickafarkot, a palástfüvet, a málnalevelet, eszem a méhpempőt. Jövő hónapban meglátjuk, hogy hatott, mert mi nem akarjuk megvárni a 3 hónapot. Első mensi után próbálkozni fogunk.
Jó egészséget és mihamarabbi babásodást neked! :)
Én is 6 hetes voltam,viszont én iszonyatosan elkezdtem vérezni,részlegesen el is vetéltem,de művi befejezése volt a dolognak.Február 22.-én volt a műtét.
Nagyon sokat segített,hogy a párom teljesmértékben mellettem állt,és,hogy azt mondta,hogy csak én jöjjek ki egészségesen,csinál nekem másik babát...aranyos volt tőle!:)És végül is tényleg azon vagyunk,hogy legyen másik,májusban pedig elkezdhetek orvoshoz is járni.Letelik a 3 hónap:) végre.Aztán abban bízok,hogy orvosi segítséggel,nem kell ismét 2 évet várnom a kis jövevényre!
Lelkileg, mi a helyzet?
Mikor volt a műtéted?
ma 10:19-nek:
Nagyon köszi a segítséget, akkor használni fogom én is!!!
Sok sikert kívánok én is nektek!
eddaevi-nek:
Szegényke! Olyan sokunk átesik ezen és milyen sokunkkal történik a 6. hétben ez a szörnyűség.
Szerencsére mellettem is a férjem áll, az ő hozzáállása segít nekem nagyon sokat.
Nekem most csütörtökön volt a műtétem.
Te fel tudtad dolgozni már valahogy?
Én nagyon sokszor gondolok a babára, sokszor eszembe jut még a műtét, és a sok dolog, amiket tervezgettünk...
Azért testileg már sokkal jobb, picit vérzem, de szerencsére semmi komoly.
Remélem nektek is sikerül mihamarabb!!
Mindenkinek azt kívánom!!!
Kedves Kérdező!
Nagyon köszönöm az együttérzésed!
Nagyon sajnálom,hogy Veled is megtörtént ez a szörnyűség!Borzasztó ezen át esni,és igazság szerint soha nem lehet elfelejteni!
Persze mostmár sokkal jobban vagyok lelkileg,de természetesen nagyon sokszor eszembejut a babám,hogy mennyire örültem neki,mennyire szerettem a tudatot,hogy fejlődik bennem és,hogy elképzeltem a kicsi arcát!
De már kész vagyok újra a baba vállalásra,és mostmár tudatosan készülök arra,hogy (NE ADJA ISTEN!!!)megismétlődhet ez a tragédia!Ennek ellenére úgy gondolom,hogy nem félek,és ha kell többször átesek ezen,ha végül megmarad az egyik.
És Te mit érzel?Gondolom,hogy itt a világ vége...bennem ez volt legalább is!
Te is 6 hetes voltál?
jaj,igen...6 hetes voltál...
csak nálad később vették észre!Még rosszabb!!!:(
Nekem is segített a cickafark-palástfű!Hamar rendbetette a méhemet,viszont már nem iszom,mert bekavart a ciklusomban a második hónapban!
Szerintem az első mensiig idd,ha tanácsolhatom!annyi idő elég,hogy ráncbaszedje a dolgokat bent!
Én is megpróbáltam "tudatosan" élni az életemet, amióta tudtam a babát. Tudatosan kizárni a munahelyi stresszt, tudatosan kizárni a negatív embereket. Szerencsére sikerült is, és ezt a továbbiakban is gyakorolni fogom.
Eléggé változó a kedvem. Egyik percben sírok, ha a babára gondolok, a másik percben jókedvű vagyok.
Nem, én már 9+2 hetes voltam, amikor elkezdtem vérezni, csak azért írtam így, mert a terhesség a 6.héten maradt abba tünetek nélkül.
Szerintem is jól gondolod, szerintem sem szabad feladni!!
Jaj de jó, hogy ezt írtad, mert egy másik oldalon pont olvastam, hogy bekavarnak a ciklusba a gyógyteák és pont elbizonytalanodtam, de most megerősítettél, hogy így fogok majd tenni! KÖSZÖNÖM!
Te hol vetted?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!