Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Babát szeretnék! Hogyan...

Babát szeretnék! Hogyan lehetne leggyorsabban teherbeesni? És az is érdekelne, hogy mely időszakban vagyok a legtermékenyebb?

Figyelt kérdés

Szept elsején abbahagytam a Belara szedését. Most kétszer rendesen megjött, most múlt el. Jövő héten elmegyek orvoshoz, de addig is tanácsokat szeretnék kérni, hogy milyen gyógyteát ill.terhesvitamint kezdjek el szedni. Hallottam az Elevitről jó is rosszat is. Ti mit tapasztaltatok? Nektek mi vált be és hogyan kellett szedni ill. inni a teákat.

Köszönöm a segítséget!

2009. nov. 3. 16:36
 1/5 anonim ***** válasza:
Tudni kellene, hány naposak a ciklusaid, használhatsz ovulációs tesztet a legtermékenyebb időszak meghatározására, de a teákat még ne kezdd el szerintem. Egyébként ovulációig cickafarkfű, utána palástfű, napi 1-2 csésze. Én a Femibion vitamint ajánlom.(de a terhesvitamin nem a teherbeesést segíti, hanem megpróbálja lecsökkenteni a magzati ártalmak esélyét, ezért érdemes szedni már a tervezéskor)Sok sikert!
2009. nov. 3. 16:56
 2/5 A kérdező kommentje:

Nagyon aranyos vagy.

Kérem, hogy akit tud, adjon még tanácsot.

Köszönöm.

2009. nov. 3. 17:00
 3/5 anonim ***** válasza:
Ne görcsölj még egyenlőre a dolgon, azzal csak nehezíted a teherbe esést. amikor jönni akar a baba akkor jönni fog. minél inkább ezzel foglalkozol annál inkább nem fog sikerülni.(tapasztalatból mondom) általában az első 6 hónapban a párok többségének sikerül. ha egy év próbálkozás után sem jön a baba akkor keressetek fel orvost.élvezzétek a pároddal az együttléteket. remélem hamarosan arról számolsz be ,hogy babás vagy.sok sikert!!és kitartás!!27 km
2009. nov. 3. 17:01
 4/5 A kérdező kommentje:
köszönöm
2009. nov. 3. 17:35
 5/5 anonim ***** válasza:
Szerintem gyógyteákat ne igyál, mert összezavarhatják a már rendesen beállt ciklust. Szedjél terhesvitamint és ne idegeskedj sokat. Akkor biztosan hamar össze fog jönni. Mielőbbi babaáldást kívánok. :)
2009. nov. 3. 17:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!